Elitaire Misdaad

#AIDS2018: Het Geldverslindende Hypocriete AIDS-Congres met ‘Clinton &Minister-Kaag & Prinses Mabel’ kost honderdduizenden doden.

(Door hoofdredacteur en eindredacteur Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR

Schokkend: Aidscongres verantwoordelijk voor honderdduizenden AIDS-doden.De eerste misdadige eresprekers leugenaars van het Aids-congres waren de DDR66 PLO-Fatha Kaag- Anis al-Qaq’(Video)  en Taxfree-Miljardair Prinses Mabel (die zich ook een slag in de rondte heeft geneukt o.a. in Ybp Yum (Video)) en de laatste  spreker was’ #Metoo-Pedo-Bill Clinton’.  Alle drie zijn ze gevraagd door ‘Haring -Odeur-Jinek'(Video) als ‘Bral-kots-gasten’. ‘Pedo-Bill’ een Wereld beruchte ‘Geslachtsziekten-“Sigaren”-Verspreider’ en zijn bodyguards sliepen voor deze gelegenheid in de duurste Royal-suite van Amsterdam in het Amstel Hotel. Tijdens het verblijf van ‘#Metoo-Pedo-Bill’ werden een aantal duurste ‘Lolita-Callgirls’(Video) gespot die het Amstel Hotel binnen glibberde met hun Pooiers( mensenhandelaren) via de dienstingang. De AIVD van ‘anti -Persvrijheid D66 DDR66- Minister Ollongren'(Video) weet natuurlijk weer nu ff van niets!

De afgelopen dagen fietste ik regelmatig langs het terras van het Okura Hotel en ieder keer zat het bomvol met ‘Aids-Congres-gangers gangsters’. Kennelijk zat het hele zooitje Parasieten als gasten in het peperdure Okura Hotel. Het was een kleurrijk gezelschap uitvreters hoofdzakelijk uit de Derde Wereld. Ze waren duidelijk herkenbaar omdat zij allen zo trots als een Pauw de grote opzichtige Aidscongres –Kaart’ op de borst hadden hangen van heb ik jou daar!  Ze hadden dolle pret in hun hagelnieuwe zondagse Klofje(counter fit, made in China) en waren constant elkaar aan het fotograferen alsof zij voor het eerst in hun leven op een ‘Royal-VIP vakantie’ waren.Ik kreeg er een vieze smaak van in mijn mond, omdat ik weet wat zo’n hapje en drankje kost bij het Okura Hotel uit mijn avontuurlijke periode(video)  in mijn leven, toen ik daar bijna wekelijk afspraken had met zeg maar ook Hulpverleners in de geestverruimende middelen. Maar goed ik zat daar toen op eigen kosten. Hoeveel mensen, kinderen en baby’s uit de Derde Wereld die aan Aids lijden gered hadden kunnen worden als dat zooitje ‘Goede Doelen-Maffia-Parasieten ‘in een Low Budget Hotel en/of  beter nog in een tent waren gaan overnachten en hun eigen versnapering en zuippartijen hadden betaald? Een miljoen? Honderd duizenden? Tja, dat is de ‘Goede Doelen Maffia’ van ranzige, corrupte types als ‘RTL-#Metoo Johnny de Mol’ die nu in Afrika zijn Potlood loopt te venten en alles wat los en vast zit aan te randen(Video) net als ‘Pedo Bill Clinton’ dat zijn hele verrotte leven heeft gedaan.

Leen Callender:Hahaha, de Clintons & #AIDS2018dat wordt weer lekkere honingpot. Komst Bill kostte $ 250 000,- voor flut praatje bij Jinek en AIDS-Congres. In 2010 kreeg Clintonfaundationmiljarden $ voor wederopbouw Haitina aardbeving. Clintons bouwden 7 woningen. Rest van miljarden verdwenen. Check google

 

3 antwoorden »

  1. Mark Rutte is miserabel en achterlijk tegelijkertijd. Stijfburgerlijk is hij ook want hij begint steeds meer op Balkenende te lijken, die andere viezerik.

    Like

  2. Waaraan we giften donaties en belastinggeld voor uitgeven?
    Dacht dat deze personen zichzelf niet voor niks presenteren mn om te zeggen dat Nederland voorop staat in ‘ geven’?
    Al de schandalen tevergeefs?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.