Elitaire Misdaad

‘VVD-Aasgier-Blok’ onder huisarrest geplaatst met Pers-verbod door Rutte. Ollongren & Lubach op Canal Parade Boot.

(door Leen Callender en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-BRAEKING NEWS. VVD-Minister ‘Aasgier en Racist Stef Blok’(video) heeft “Huisarrest& Persverbod” gekregen van zijn altijd liegende ‘Godfather RutteDe VVD-misdaadgroep psychopaat Blok mag zich niet in het publiek begeven en hij mag ook niet, tot nader order op zijn corrupte Ministerie verschijnen. Het is niet bekend of de VVD aartsleugenaar en Oolog’s Hitser tegen de Russen ex Minister van Buitenlandse Corrupte zaken Zijlstra,die momenteel in het luxe wachtgeld zit (Video) te liegen en bedriegen ook Persverbod heeft gekregen van Rutte en ‘anti –DDR-66- Persvrijheid- Vergunning – Ollongren’(Video).Pikant: ‘Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’en echtgenoot staan volgende week op 4 augustus te hossen en te Coca snuiven(Video)tijdens de Amsterdamse Canal-Parade op de 100% gesubsidieerde ‘VPRO-boot’ met als Captain ‘Grachtengordel-LOL-Drol- Lubach’. Ollongren is voor deze gelegenheid verkleed in het black leather als de  Big Brother Boogeyman’ van de arme massa en de Persvrijheid.

 

6 antwoorden »

  1. Halbe Zijlstra zit waarschijnlijk tot Sint-Juttemis in het luxe wachtgeld.

    Nog altijd beter dan de voedselbank of in een Goelag van Poetin.

    Of misschien dat een KGB-agent met “licence to lie” onze Halbe uit het wachtgeld haalt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.