Elitaire Misdaad

Koeweits Model & Klijnsma & Blok zijn één van de vele Slavendrijvers.

(van onze Wordt  Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl wij hier in Nederland druk doende zijn met het inktzwarte zwarte verleden van de ‘Royal-Elite-VOC-Slavenhandelaren’(Video) is de Slavernij in ‘bevriende’ ‘Olie-Islam Landen’ van de corrupte Nederlandse Elite en ‘Taxfree-Shell-Willem’ als Koeweit en Saoedi Arabië nog springlevend.Daarnaast is de ‘PvdA- Kapo Klijnsma de misdadige grondlegger van een nieuwe vorm van (VVD)-Slavernij met de verhullende naam: “Participatiesamenleving”.  Klijnsma is voor haar misdaden jegens het Volk beloond met de ‘Graai& Naai functie-Commissaris van de Koning’ in Drenthe. Een 27-jarig Model & Slavenhouder uit Koeweit heeft omstreden ‘Stef Blok-uitspraken’ gedaan over haar Filipijnse werknemers Slaven. Dit kwam haar duur te staan, maar dat maakt haar niets uit want ze is schatrijk als lid van de ‘Koninklijke-Olie-Misdadige Familie’. Die trouwens met de Massa-Moordende ( o.a. in Yemen )’Saoedi- Koninklijk familie’ de grootste Slavenhouders( inclusief ‘Seks-slaven ‘in Harems) zijn van de Wereld.Verschillende grote modemerken hebben de samenwerking met het model inmiddels opgezegd onder druk van de vrije sociale media die binnenkort een vergunning nodig heeft van ‘DDR66 -Minister Ollongren'(Video) en dus op zwart gaan.

Genocide in Yemen door Saudische vrienden van ‘Mad Dog Trump’ en Taxfree King Willem geen nieuws voor MSM(Video).

 VVD Minister Stef Blok: Slavernij is gewoon genetisch bepaald(Video).

D66‘DDR66 Minister Koolmester’ maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’ (Video).
In Koeweit zijn recent  nieuwe ‘Nep en Fop regels’ ingevoerd om het ondragelijke leven van Filipijnse gastarbeiders Slaven te verbeteren. Zij worden in het Midden-Oosten zwaar onderbetaald net als in Nederland, leven als slaven en worden mishandeld en verkracht. Ze hebben geen poot om op te staan, omdat hun werkgevers Slavenhouders hun paspoort bij zich houden. Volgens de nieuwe regels mag dat niet langer(Kuch,Kuch).Ook wordt er een limiet gesteld aan hun werktijden: maximaal twaalf uur per dag (kuch, kuch). Per maand moeten ze minimaal vier dagen vrij krijgen en ze mogen nog meer 1 x per week worden verkracht door niet meer dan 3 mannen/ of vrouw per keer. Slavenhouder Model Sondos Al Qattan vindt de regels maar niks, deelde ze in een video op Instagram met haar 2,3 miljoen volgers waarvan er ook veel ‘Islam’-Slavenhouders zijn. „Hoe kun je een ’dienstmeid’ hebben als ze hun paspoort bij zich hebben. Als ze vertrekken vluchten naar hun eigen land, wie gaat mij dan terugbetalen, want ik aan de mensenhandelaren hebt betaald? En wat erger is, is dat ze elke week een dag vrij hebben en dan niet verkracht kunnen worden.”Een belangenorganisatie voor Filipijnse gastarbeiders Slaven in het buitenland Migrante International noemt Al Qattan een ’Slavendrijver van het kaliber Ducht Minister Blok& exPvdA staatssecretaris Klijnsma’. Inmiddels heeft zij er nog een schepje bovenop gedaan. Ze vindt dat ze het recht heeft de paspoorten van haar werksters Slaven te houden om haar ’belangen als werkgeverSlavenhouder veilig te stellen en laat het Westen zich met hun eigen arbeiders Slaven bemoeien, die ook amper te vreten hebben, mijn slaven hoeven niet naar de mensonterender ‘PvdA Kapo Klijnsma&Rutte-Voedselbanken’ zoals bij jullie in het Westen’.

8 antwoorden »

 1. Het begint met schulden gemaakt bij uwv en banken, daarbij afbetaling in termijnen met werk waar een ander niet voor op komt draven?

  Like

 2. Nu we het toch over genetics en zwakzin hebben. Laten we Stef ‘taqiyya is mijn ding’ Blok even buiten beschouwing. Want die praat sowieso onzin en ik weet niet wat die interim paus nu werkelijk voor de vvd kan doen. Anders dan de schijnheiligheid richting absurd te verheffen. En dat is, als vvd-er, toch ook al een prestatie op zich.

  Mijn vraag is eigenlijks wie er op immigratie zit? Is dat Kech el Kaag? Onderstaand rapport over de zwakzin die het Midden Oosten is. Het gevaar wat daar uit voortvloeit voor onze bevolking en toekomst.

  Ik mag graag ranten over de sub-human condities van midden oosten volk, en het verraad dat de Alde en Adel/ msm pleegt richting Nederland door die zwakzin te promoten. Maar onderstaand een clip die het wat wetenschappelijker onderbouwd.

  Het gaat over de (mentale) degeneratie van de adel en midden oosten volk, misschien dat het niet allemaal aan de islam ligt. Want vvd/ d’66-ers zijn wat mij betreft netzo zwakzinnig als de eerste de beste moslim keuterboer. Misschien is de generaties aan inteelt in de adel en moslimvolk een grotere factor. Dat zou veel verklaren, heel veel Ke$ha.

  Misschien dat Stef ‘Ich habe es gewust’ Blok zijn gekochte mening hierover wil geven.

  Like

  • Hey Kech, hey Sigrid. Hey! Joehoe Sigrid.

   Je Hamas vriendje heeft zichzelf in zijn gezicht geschoten (januarie). Breng je de condoleances over aan je moslimbroeder eigenaar/ echtgenoot Anus.

   Hey kech, ik had bovenstaande verhaaltje over degenerate moslims/ fundi’s nieteens hoeven te schrijven. Je leeft het, nog erger je bent het vee van deze degenerate moslims.

   Het beste wat Hamas heef, schiet zichzelf regelrecht in het gezicht. Prachtig, dan weten we ongeveer wat het niveau van die club is. Die club die net 13 miljoen Nederlands belastinggeld van onze Staatshoer heeft gekregen.

   Zou die moordenaar van Joodse kinderen en arabieren zijn 72 maagdelijke boerenjongens/ berggeiten nu wel krijgen.

   ’t Is niet echt het glorieuze martelaarschap waar hij zoveel van andermans kinderen naar toe heeft gelogen. ’t Is nogal een zwakzinnige manier van de pijp uit gaan.

   Wat jij Anis, ben je weer een treetrapje hoger geklommen en hoefde je je vrouw nieteens voor uit te hoeren.

   Die kech, die zwakzin, die triestheid, die onmenselijkheid, die Kaag.

   Die Bluthoer(en)

   Like

   • Trut Rutte betuigd medeleven met de nabestaanden van de slachtoffers moslim terrorisme in Tadjzikistan.

    De terroristen zijn van een verboden politieke moslimpartij en er zijn 100-en aanhangers van die partij de afgelopen jaren opgepakt.

    Nu wordt het voor de Staatshoer Kaag interessant. De strijders van die moslimterreur partij, volgens de Tadjiskistaanse regering, zijn allemaal getraind in IRAN, Sigrid.

    In IRAN, waar jij militaire intelligence hulp aanbood in naam van ons land, NEDERLAND.
    Waar jij onderdanig voor bukt en bedekt als je op bezoek gaat in naam van NEDERLAND.

    Ga jij nu ook je excuses aanbieden aan die slachtoffers op fietsvakantie in Tadjzikistan! Want het zijn jouw vrienden en sponsors die de moordenaars van NEDERLANDERS hebben getraind en gefinancierd.

    Verrader. Trieste verrader dat je bent.

    een regelrechte kech.

    https://nos.nl/uitzending/nos-journaal

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.