Media-Maffia

Zomeravonden Abbring is bang voor ‘Domme’ Van Gaal en verheugt zich op Wiebes.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pr-Hoer-Abbring’ gaat na haar vuile werk bij ‘VPRO-Zomergasten’ weer de Duisternis in om haar zakken te vullen(Video).
Het zal niemand verrassen van de ‘Grachtengordel–Maffia’ en het Volk maar ‘Prietpraat Abbring’ heeft zaterdag bevestigd in de auto aan de ‘Nu-Fake News- Helt’ dat het inderdaad Zomergast Volkse Louis van Gaal is van wie ze buikpijn krijgt. Dat bralde de ‘Grachtengordel-Prietpraat-presentatrice’ van Zomergasten huilend en snikkend in een interview sluikreclameartikel in het ‘Gevestigde Orde-fake-News Nu.nl’ met ‘Media-Pulp-Maffia Hoer Chris Helt’.  Zowel ‘Nu.nl- Helt’ als ‘VPRO-Abbring’ zijn vijanden van het kaalgeplukte en vernederdene Volk en de Waarheid.

DDR66-Minister-Bilderberg-Ollongren’ gaat Noord Koreaans voor einde online Persvrijheid onder het mom van ‘Nepnieuws’(Video).
Nu.nl hoeft dan ook geen vergunning aan te vragen van ‘DDR66 Minister Ollongren’ de ‘man/vrouw’ van de corrupte producent van de Subsidievreter ‘Grachtengordel- LOL-Drol-Lubach’. Helt is de corrupte en laffe man die zich o.a. leende om sluikreclame te maken in de auto voor het ‘Riool-Lynch-leugen-boekie’ van  ‘Joker Peter R. de Vries’ en ‘Judas-Spong'(Video) over de rug van Willem Holleeder. De echt oerdomme, maar uiterste op media-pulp gebied sluwe Vries mocht zich daar in dat’ IJskoude-NU.nl -Fake-News- autootje’ presteren als een Held van het Volk die opkomt voor de zwakkere en niet bang is voor Holleeder( nu Holleeder waarschijnlijk Levenslang gaat krijgen mede door Hem en de Judas zussen Holleeder).Tja, lager kan je niet zakken als journalist/presentator en dat is dan ook de reden dat Helt corrupt bestuurslid is van NVJ-internet en in die hoedanigheid om nog meer politie bescherming heeft gevraagd aan de ‘CDA -Gestapo-Generaal- Minister Grappernhaus'(Video).

Een echte journalist die opkomt voor het Volk en Waarheid interviewt de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist &Politie-informant- Peter R de Vries’ op deze wijzen:

‘BN-Hoeren’ en de Subsidievreters van de ‘Grachtengordel-Maffia’ janken vals in de Volkskrant en in Zomeravonden.
Echt Amsterdam kijkt niet naar Zomergasten met ‘Radicale-Islam-Fraude-King Van der Laan’( Video).Als interviewer ‘Fake News-reclameman ‘en ‘Media-Maffia-Pulp-Hoer-Chris Helt’ haar op de man af vraagt of ze bang is voor Louis van Gaal omdat hij een ‘domme’ man van het Volk is, reageert ze: „Een beetje, ik vindt gewone mensen enge Labbenkakken net als de VVD-(misdaadgroep) en mijn zeer gewaardeerde collega (VVD-Pr-Vat-Jort Kelder(video).” Om zichzelf direct te verdedigen. „Maar volgens mij is iedereen van onze Kijkers de bejaarden Grachtengordel zelfverklaarde intellectuelen,die moeten leven van subsidie net als ik altijd een beetje bang voor Van Gaal en het Volk, toch? Het is een indrukwekkende ordinaire Volkse man!”. En volgens Abbring maakt juist de spanning die Van Gaal en ‘domme’ mensen uit het gewone Volk altijd weten op te roepen, hem tot een interessante gast wat te vergelijken is met apies kijken voor ons, snik, slok,snuif.  De Laffe en corrupte Helt is het daar Nu.nl heftig mee eens. Hij heeft haar niet gevraagd of zij ook al is aangerand door ‘RTL-Metoo-Johnny de Mol Jr.'(video),want dat zou gelijk zijn baantje kosten bij Nu.nl/Sanoma.( De Vries heeft ook werkt voor Sanoma)

Topje van de ‘PvdA Fraude-IJsberg’:400 miljoen in de PvdA ‘Imam-Samsom’ ‘Nep en Fop reïntegratiebureaus’ verdwenen en daar wordt in Zomeravonden niet over gebrald(Video).
Ze vreest dan ook niet voor een mislukte ‘Prietpraat-show’, mocht het met de befaamde voetbaltrainer niet tot een diepgaand gesprek komen zoals wij Übermenschen van de Grachtengordel na het innen van onze wekelijkse riante subsidie met elkaar voeren onder het genot van een wit wijntje en wat beschaafde snuifjes cocaïne en sommige ouderen onder ons met een te jonge ‘Volkse-Onno Hoes- Schandknaap’ (Video). „Je hebt altijd nog de fragmenten als reddingsboei, dus dat scheelt, dan houdt die domme Van Gaal zijn ordinaire volksmond. En hij heeft dingen die hij graag wil vertellen. Hoe dan ook maak je wel drie uur lang ‘Grachtengordel-televisie’, en ook wel leuke televisie voor mijzelf. En of je het dan nog een level hoger weet te tillen, ja, dat is dan nog de vraag.” Vraag ? Het ‘Elitaire- Prietpraat-gebral-gelieg’ is al decennia lang niet meer om aan te zien voor het Volk. De ‘Fake-News Nu.nl  Helt’ ‘confronteert’ haar ook nog met de keus voor de VVD minister Gangster van Economische Corrupte Zaken en Klimaat Eric Wiebes aka” Alle armen aan het gas “van de VVD-misdaadgroep  als Zomergast, terwijl Abbring lid zou zijn van de Partij voor de Dieren(kuch). „Ehh ja, ik doe, en dat heeft vooral met mijn ‘Elitaire -dr. Goebbels werk’ voor Zondag met loopjongen Lubach van Ollongren (Video)nooit actief uitspraken over mijn politieke voorkeuren(kuch, kuch) en mijn afkeer van het gewone Volk en Van Gaal. Maar hoewel als je mijn Twitter volgt, weet je echt wel dat ik niet anti Partij voor de Dieren ben. Iedere interviewer heeft toch zijn eigen politieke oriëntatie en daar past de welbespraakte (Leugenaar) Wiebes prima bij, want die plukt het gewone Volk kaal en daar leven wij nou eenmaal als ‘Grachtengordel- Maffia’ van?”Bent u ook zo langzamerhand doodmoe van dat eeuwige prietpraat bij VPRO “Zomeravonden” en AT5 “Zwoele Avonden” met altijd dezelfde afgezaagde BN-Hoeren en zgn. intellectueel ‘Grachtengordel-Maffia-subsidievreters’? Kijk dan (en de komende 6 weken) vanaf 23.00 uur bij Salto 1 naar “Zomerse Overpeinzingen” met Steve Brown & Auguste Rodin ( De Denker)(Video) met deze week aflevering 1:
“De Overeenkomsten tussen geheim agenten Prins Bernard & “Karate Bob’en misdadige rol van Fred Teeven.”

Volgende aflevering:”‘Kroongetuigen Miljonair Fred Ros’& ‘Potloodventer & “Metoo-aanrander Johnny de Mol’ en de Onderwereld Moord&media-code van Eer die niet bestaat& De nooit door Café Weltschmerz op Salto TV uitgezonden aflevering :”De Stem van de straat; Esther van Fenema en Steve Brown”.

Trol van ‘Maffiaboss John Mol’ zet aanval in op Partijleider Steve Brown bij NU.nl.
Tot slot: De duistere Kruisverbinding tussen de Grachten gordel Maffia Tv en de Media maffia pulp van John de Mol is voor de gemiddelde ( bejaarden) kijker bijna onmogelijk te doorzien.
Ooit, een jaar of 10 / 15 jaar geleden walgde de grachtengordel maffia van de media maffia pulp van John de Mol maar die tijd is allang voorbij. Ze werken en neuken allemaal met elkaar om de waarheid die verkrachten en hun zakken te vullen en dat komt de heersende klasse maar al te goed uit. Dus iedereen Happy behalve het gewone volk dat vernederde word als untermenschen en labbekakken en dagelijks wordt kaal geplukt. Tsja, de Romeinse dichter Juvenalis  heeft nog steeds gelijk: “Panem et circenses” of “brood en spelen” is een uitdrukking die slaat op de praktijk om de gunst van het volk te winnen door oppervlakkige behoeften van het volk te lenigen, namelijk eten en vermaak. De uitdrukking stamt van Satire X van de Romeinse dichter Juvenalis.

12 antwoorden »

 1. floride in water om mensen te vergiftigen kost wat kost om de ( negers ) met hun in de naam van de vader de zoon welk zoon en de geest welk geest die van uw koning ?

  Like

 2. Despoten denken dat ze slim zijn ? Als iedereen zijn telefoon , computer weg gooi en bezuinig op stroom heb je een groot probleem alexander de ridder met de naam ( noem ) ( neom ) de gedraai met woorden of je, wil cultuur van mensen breken ,of je, wil mensen dood hebben of je wil, europa onder de sharia wet zodat je belasting geld van mensen in Neom kan stoppen voor controle ?

  Hollanders stop uw sprookje wil u niet dan sleep hij jullie allemaal mee net 1939 Hitler sprak nog de waarheid inzake Israel hij wist van tevoren dat dit nazi joods khazar wat hun plannen waren
  kijk hoe achterlijk men kan zijn iedereen kan een hager worden snap je !

  Dus je woestyn stel niks voor geen wonder dat europa arabisch wil maken zien jullie nu slimme witte mensen daarom droeg trix hoofd- doek en maxi niet voor niks

  Like

 3. In 1999 was Wladimiroff zes maanden advocaat van Baybasin, voordat de zaak bij de rechtbank werd behandeld. Hij ging naar Turkije sprak daar met familie van Baybasin en hij schreef een rapport voor de Europese Mensenrechtenorganisatie over Öcalan, de PKK-leider die toen werd vervolgd in Turkije. Baybasin was geen lid van de PKK maar had wel regelmatig contact met Öcalan. Baybasin: ‘Als Koerdische verdachte dacht ik dat ik goed bij hem zat. Maar zijn optreden van toen komt nu in een heel ander daglicht te staan. Tijdens onze eerste ontmoeting in 1999 heb ik hem bezworen en op het hart gedrukt ons gesprek en mijn dossier met niemand, maar dan ook met niemand te delen. Een paar dagen later krijg ik een brief van advocaat Gerard Spong die van alles op de hoogte blijkt te zijn. Inhoud van de brief was: stort eerst maar een miljoen dan pas kunnen we gaan werken. Ik ben heel boos geworden en vroeg Wladimiroff hoe dat mogelijk was. Ja sorry, zei hij dat was niet volgens afspraak. Toen ik hem later de laan uitstuurde en hij naar zijn inzien niet genoeg geld had ontvangen weigerde hij het dossier naar mijn nieuwe advocaat door te sturen.’

  Like

  • En ook: … zijn manier van kleden, en zijn manier van schrijven, en zijn manier van autorijden, en zijn manier van snuiven en zijn manier van liegen.
   Het zijn allemaal signalen dat de Vries en Gordon elkaar de kont boven het hoofd houden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.