Amsterdam

Burgemeester Halsema niet geschrokken van wetteloze toestand op de Wallen.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- GroenLinks-“Deep State”- Burgemeester Halsema’ overlaadde met complimenten bij haar installering in de Raadzaal(Video).
De Amsterdamse Ombudsman had een rapport geschreven met de conclusie dat er al decennia lang vooral ‘s-nachts wetteloosheid heerste op de Wallen’.Reden voor de nieuwe “Deep State” GroenLinks Rechts-Burgemeester van Amsterdam ‘Doofpot- Halsema’ om gisterenavond na Zomeravonden een  ‘FBO-kroket-  verkenningsronde’ te lopen op de Wallen samen met Peter R.de Vries en De Telegraaf. Halsema: “Tja, u begrijpt dat ik mijn hele(verrotte) leven altijd naar mijn favoriete programma de Zomeravonden kijk(Video),die wil ik echt niet missen en walg van De Telegraaf en hun PVV-lezers.”.

De Amsterdamse Wallen is  de bakermat van de Killing Field of Amsterdam is de corrupte en laffe Gevestigde Orde politiek nooit opgevallen(kuch).

Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden( Video)

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).

Hoerenlopers Oudkerk en Hoes melden zich voor Amsterdamse ‘Graai & Naai Burgemeester’ in De Telegraaf(Video).

Halsema  constateerde veel problemen die haar voorganger ‘PvdA-Fraude-Islam-King Van der Laan ‘(Video)en zijn handlanger de ‘Expats-Yuppie-DDR66 -Wethouder Ollongren’ jarenlang niet waren opgevallen in het ranzige, wetteloos uitgaansgebied. Maar niet dat er wetteloosheid heerste en daar was De Telgraaf, De Vries en haar Politie het mee eens. Wat haar het meest irriteerde was dat het te druk was met ranzige dronken kotsende en pissende en Apestoned ‘Sex-Toeristen’ en Nederlandse Hoerenlopers, luidruchtig Kruimeldealers, zakkenrollers uit het Oostblok en mensenhandelaren (Pooiers) dat er geen bakfiets meer kon fietsen.LOL: Peter werd regelmatig herkent door bewoners en na geroepen. Halsema dacht dat zij hem herkende van zijn (geflopte)-‘Pulp-Lynch-Show de ‘Judas-Raadkamer'(Video). Maar nee, hij werd uitgejouwd: “Hé, Hoerenloper ben je er al weer, ga in je eigen buurt Hoeren neuken”.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. De Vries aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video).
Ze werd zwaar beveiligd  door haar corrupte ‘Vinger-politie’(Video) en voor de  ‘dr. Goebbels- Pr.’ bijgestaan door de ‘NSB-Telegraaf’ en de Wallenexpert bij uitstek (Hoerenloper)- Peter R. de Vries. Halsema had sluw alleen de Telegraaf uitgenodigd om mee te wandelen om op die manier De Telegraaf en haar lezers die Halsema niet moeten in te kapselen. De bejaarde ‘GOEDMENSEN PERS’ heeft zij immer al in de zak. De corrupte ‘Politie-informant De Vries’ werkt normaal gesproken alleen, al dan niet stiekem met en voor de Gerechtelijk macht, maar voor de Wallen, De Telegraaf  en Halsema maakte hij graag met plezier een uitzondering. De ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’(Video) bleef zwaaien naar de ramen, maar dat was Halsema en de politie niet opgevallen( kuch) die een FBO kroket at om Volks over te komen. De Telegraaf-journalistTrol (video) vroeg hoe zij de FBO kroket vond. Tja, antwoorde Femke, ‘hij smaakt zoals je iets uit de muur verwacht wat arme Volkse sloebers eten met een ‘Hautain –Zomeravonden- vies-gezicht’ ’. De Vries probeerde ondertussen ‘stiekem’ aan haar kont te zitten. Halsema liet wel weten dat zij niet schrok van De Vries en de onhoudbare omstandigheden voor de bewoners  en maakte gelijk ff reclame voor haarzelf. Ook bralde ze dat haar criminele voorgangers Van der Laan en Ollongren goed hadden gefunctioneerd als een echte “Deep State”-Burgemeester. Ook werd de Top PvdA en Ex Wethouder van Amsterdam &’Junkie Neuker Rob Oudkerk’ nog vluchtig waargenomen, maar die vloog gelijk een Peeshok in toen de’ Halsema- Pr-stoet’ aan kwam schuiven.

De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(Video).

Uiteraard vroeg de ‘NSB-Telegraaf niet naar het schokkende feit dat al decennia lang 30% van de Amsterdammers moet overleven onder de armoedegrens en dat er voor de gewone Amsterdammers een Wachtlijst is van 17 jaar voor een betaalbaar huis en de ‘Oliedollar –Vluchtelingen’ binnen drie maande een volledig ingericht huis krijgen.Dat voorgaande feit is trouwen ook Taboe in het ‘Elitaire-Prietpraat- programma-VPRO Zomeravonden’ met de corrupte ‘Grachtengordel- Subsidievreter Abbring'(Video). Voor dergelijke onderwerpen moet u zijn bij “Zomers overpeinzingen/Salto TV” van Underground Presentator  Steve Brown en Rodin (de Denker).

4 antwoorden »

  1. Mainstream Media Vrije Val

    Corporate Media Moral High Ground Ownership 100% Pure Projection

    CBS C.E.O Leslie Moonves Faces Allegations of Sexual Misconduct

    Moonves one of the most powerful media executives in America, chairman and C.E.O. of CBS Corporation.Moonves has in recent months become a prominent voice in Hollywood’s #MeToo movement. In December, he helped found the Commission on Eliminating Sexual Harassment and Advancing Equality in the Workplace, which is chaired by Anita Hill. “It’s a watershed moment,” Moonves said at a conference in November. “I think it’s important that a company’s culture will not allow for this. And that’s the thing that’s far-reaching. There’s a lot we’re learning. There’s a lot we didn’t know.” Lees meer: https://www.newyorker.com/magazine/2018/08/06/les-moonves-and-cbs-face-allegations-of-sexual-misconduct

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.