Elitaire Misdaad

‘ CIA-MH17-Doofpot- Rutte & Poroshenko & Timmermans &Koenders’ in beeld.

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRLook how the CIA (video)& his ‘Elite-Maffia -“Friends/Trols”- Rutte & Poroshenko & ‘PvdA-Top-Huilkomediant Timmermans& en de last Eunuch of China  corrupte PvdA Koenders(Video) will ‘discuss’ a good outcome of the MH17-Doofpot- investigation..

Nabestaanden:” Rutte&Co hebben onderzoek MH17 verpest met ‘Huil-Shows van Timmermans’(Video)”.

16 antwoorden »

 1. de 2de van links is nazi Schulz die net als ons Franse maar liefst 5 talen spreekt maar nul verstand heeft. Ennuh wie staat daar op de achtergrond tussen trutje Rutte en Leon Trostki Porochenko? magere hein?

  Like

  • Interessant.

   Ook:

   http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2014.html

   Meestal worden Bilderberg-beslissingen, afgesproken in de lente, kort na de zomer uitgevoerd.

   MH17 is dus behoorlijk snel gedaan voor Bilderbergbegrippen, maar 2 maanden voorbereidingstijd is geen onoverkomelijk korte tijd.

   Een ander belangrijk besluit in mei 1973 was er bijvoorbeeld, om de olieprijzen eens flink te laten stijgen via een opgezette Arabisch-Israelische oorlog.

   En voila: autoloze zondagen van Joop den Uyl in november 1973, na een korte veldslag bij Damascus met 6000 tanks en een dreigende afgang voor President Sadat in oktober 1973.

   Jaja, de wereld zit veel eenvoudiger in elkaar dan het lijkt.

   Als men het niet meer begrijpt: Henry Kissinger en David Rockefeller leggen het voor u uit hoe het precies zit.

   Like

   • 2016 Dresden, stonden Eric schmid (alphabet/ Google) en Peter thiel er ook weer bij. Wanneer je naar de site BZ gaat kom je een wob-verzoek tegen. Waar dus echt helemaal niks in staat. Alleen de gastenlijst, die ook op internet staat via de Billdeberg-club zelf, wordt weergegeven.

    Daar heb je als burger weer helemaal niets aan.

    Inventarislijst wob-verzoek punt 14,15, 24, 25, 26 agenda Agenda Bildebergconferentie 2016 met aantekeningen – ‘niet verstrekt’ .

    Nederland als democratie heeft niks met die supranationale globalistenclubs van doen. Die clubs (cfr) zijn opgericht om de Nationale democratieen te ondermijnen, uittehollen en te verzwakken.

    Het zijn dus in feite wapens tegen/ of aanvallen op onze rechtsstaat en democratie.

    Zeker wanneer het een geheim supranationaal globalistenclubje is. Het Kwaad verschuilt zich in het donker en geheimen. Hult zich in leugens en deceptie.

    En in nietszeggende wob-verslagen.

    https://www.rijksoverheid.nl/documenten/wob-verzoeken/2017/03/16/besluit-op-wob-verzoek-over-bilderbergconferentie

    Like

   • Hij/ zij/ x die zoekt zal vinden. Nou niet op de site vd Rijksoverheid. Ben toch bezig en gelijk maar door naar;

    https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/mark-rutte/nieuws/2018/06/28/minister-president-rutte-bezoekt-president-trump-in-washington

    (vreselijk dat die man? minister president van Nederland wordt genoemd, ik voel mij beschaamd als Nederlander. Tot op het bot beledigd dat ik geassocieerd wordt met zo’n cuck).

    …Voorafgaand aan de ontvangst in het Witte Huis leggen minister-president Rutte en minister Kaag een krans op de militaire begraafplaats Arlington National Cemetery.

    (In de hoop dat dat kerkhof binnenkort nog 2 keer zo groot wordt wanneer de 3e wereldoorlog had moeten uitbreken).

    Het is vernederend dat deze vrijmetselaars/ satanisten/ globalisten ons land vertegenwoordigen. Het is gewoonweg beschamend.

    Like

  • Hoe groot is statistisch de kans dat één en de zelfde vliegtuigmaatschappij in zo’n kort tijdsbestek getroffen wordt?

   Maleisie sluit zich niet aan bij het op voorhand zonder proces veroordelen van Rusland door de Bilderberg BV Nederland en Australië, toeval?

   Vrede nagel aan doodskist van het bancair militair industrieel complex
   The U.S. State Department removed a statement blaming Russia for the downing of Malaysian Air Flight 17 over the Ukraine one day after Trump met Putin may be a sign this is the issue that will bring down former U.S. President Barack (Manchurian Candidate) Obama.

   There are other signs as well that this incident could be important. One is the arrest of former Malaysian President Najib Razak over a $4.5 billion corruption scandal.

   Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/07/26/full-article-benjamin-fulford-7-23-18-khazarian-mafia-doomed-as-a-result-of-putin-trump-secret-agreement/

   Like

   • nee henk mh370 is het patent voor een G5 chip die in NXP is geschoven. Trump heeft deze deal geblokkeerd van trutje Rutte. 112 miljard euri.

    Like

 2. Deze concertpianist die luistert naar de naam Mark Rutte heeft dezelfde stijfburgerlijke kenmerken van Jan Peter Balkenende overgenomen. Deze twee heren vertegenwoordigen het politieke gangsterdom. Wanneer het moment is aangebroken scheren wij de hoofden van die twee kaal, want dat is ook precies datgene wat er toen met de zogeheten moffen-hoeren gebeurde na afloop van de Tweede Wereldoorlog, toen Nederland bevrijd werd van dit gajes. Hetzelfde gajes dus eigenlijk dat nu in 2018 het kabinet Rutte 3 vormt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.