Media-Maffia

‘Judas-Zus Astrid Holleeder‘ & Peter R de Vries mogen nu liegen in het Vod The New Yorker.

(door Hoofdredacteur van Volksnieuws en eindredacteur van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown(Video))

AMSTERDAM-NOIR-‘Killer Queen Rechter De Waele’ en ‘OvJ.-Altijd trefzeker-Wouter Bos’: “Wij en onze (Joker)-Peter hebben volste vertrouwen in ‘Moordenaar’ Astrid Holleeder”(Video).
Het op een haar na failliete Amerikaanse bejaarde mannen weekblad The New Yorker publiceert in het komende nummer een uitgebreid sluikreclame artikel van ‘Judas-Astrid Holleeder’ over de rug van Willem Holleeder gefabriceerd door Van Keef. De Telegraaf heeft ‘mysterieus’ deze ‘Kul-primeur’ gekregen kennelijk om het ‘Judas-boek-Astrid & Media–Pooier-Peter R. de Vries in de US te promoten, aangezien er nog nooit iemand in de US en de rest van de Wereld van Holleeder heeft gehoord, laat staan van zijn ‘Judas-Zussen’.

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk(Video) net als bij Steve Brown voor 12 jaar”.

De ‘NSB-Telegraaf ‘kopt in het kader van het voorgaande de bekendste crimineel van Nederland Willem Holleeder haalt The New Yorker. Nederlands bekendste crimineel? Volgens wie dan? Ieder geval volgens het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ en dat is logisch, want die melken het ‘Kadaver Holleeder’ in de Ebi als een stel aasgieren al jaren uit. Maar niet volgens Netflix, want die heeft recentelijk een US-docu gewijd aan de vermoorde ‘Maffia-Boss Klaas Bruinsma’ als de bekendste crimneel van Nederland.

Kleef had ook nog met ‘objectieve’ Journalist Politie-informant en beroeps-leugenaar Peter R .de Vries gebral, maar dat houdt de Telegraaf weer geheim.

The New Yorker is een Amerikaans vergane glorie ‘Bral-tijdschrift’ voor ‘Fake-reportages’, ‘Leugen-commentaar’, ‘Kul-recensies’, ‘essay-sensatie-fictie'( zoals het Fak News artikel met ‘Judas-Astrid’& ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’). Het tijdschrift Vod verschijnt  momenteel 47 keer per jaar. U kunt The New Yorker het best vergelijken met het Nederlandse ‘bejaarde- mannen-Vod-Panorama’. Men kan er ook ‘interviews’ kopen voor te lanceren van een film,platen en boeken en dat heeft kennelijk de corrupte Uitgeverij Lebowksi van ‘Judas-Astrid Holleeder’ gedaan. Volgens de Audi Bureau of Circulation had The New Yorker 1.236.041 lezers in 2016 maar dat is meestal fake en opgeklopt.Dat lijkt veel maar in de USA, maar dat is voor Amerikaanse begrippen bijna niets. Sindsdien zijn er meer als 400.000 lezers verdwenen. Volgens Mediamark Research Inc. is de gemiddelde leeftijd van de lezers van The New Yorker 47 jaar, maar in werkelijkheid is die ver over de 60 jaar net als bij het op sterven na dood zijnde Vod-Panorama. En passant maakt de corrupte Deplorable Kleef ook nog FF sluikreclame voor de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist- Peter R de Vries en zijn ‘Groot Leugen-Boek’:” de Heinken-ontvoering”‘:”  Kidnapping was the sort of thing that happened in other places, like the United States,” Peter R. de Vries, a Dutch crime journalist who wrote a book about the kidnapping, told me Kidnapping was the sort of thing that happened in other places, like the United States,” Peter R. de Vries, a Dutch crime journalist who wrote a book about the kidnapping, told me. (-) Bron New Yoker.) De ‘Deplorable  Kleefe’ vergeet maar even  voor het gemak dat de toentertijd ‘Pr-loopjongen’ van Holleeder en Van Hout  Peter R de Vries dat ‘Bloed-Boek samen met de vermoorde Cor van Hout en Holleeder heeft geschreven gefabriceerd en de ‘Bloed-Winst’ stiekum gedeeld  met hen en dat Van der Bijl zo goed als zeker vermoord is op verzoek van De Vries(Video).

Grondregel van de journalistiek Wederhoor heeft Patrick Keefe schijt aan.

 De ooit een gewaardeerde Schrijver/journalist Patrick Radden Keefe, vaste medewerker van het Vod The New Yorker bralde in totaal zo’n twintig uur met één van Holleeders voornaamste tegenstanders zijn ’Judas-zus Astrid’ en de rechtens vastlegde ‘Maffia-journalist Peter R de Vries’.  De schaamtelozen en corrupte Keefe schetst de opgeklopte criminele loopbaan van ’The Nose’, de lopende’ Shwobizz-Riool-Lych-strafzaak’ tegen hem én de dramatische ‘(Tokkie)- familiegeschiedenis’ van de Jordanese zo arm als Kerkratten Holleeders. Als Keefe gebruik had gemaakt van een draagbare leugendetector had hij letterlijk geen woord op papier gekregen van de aartsleugenaar Astrid Holleeder. Hoe is het mogelijk dat een gerenommeerde journalist als Keefe zo diep is gezonken om zich voor deze ‘Leugen-Lynch-drek’ te lenen die wellicht Holleeder levenslang bezorgt voor moorden die hij niet heeft gepleegd of heeft laten plegen. Is hij dement geworden? Wordt hij #Metoo gechanteerd(Video)? Of heeft hij wanhopig geld nodig, omdat hij bijv. zijn huis uit wordt gezet? Waarom heeft hij niet op zijn minst getracht Holleeder wederhoor te geven? Desnoods via en/of met zijn advocaten!

Afspraak met’bedreigde getuigen Astrid’ kan men maken via haar Uitgever Lebowksi in plaats hoe het echt gaat bij bedreigde getuigen via het OM.Dat feit alleen al bewijst dat de bedreiging volkomen fake is en dat weet iedere advocaat, rechter, OvJ. of gerenomeerd, integer journalist.

Astrid Holleeder, een cruciale Judas-getuige in het  ‘Showbizz-Riool-Lynch-Monsterproces’ tegen haar broer, publiceerde in 2016 haar ‘Groot-Leugen-boek’ “’Judas”, een ‘familie-Tokkie-kroniek’ over die geschiedenis. In ’Crime Family’, zoals het artikel in The New Yorker sensationeel en fake is getiteld, waarmee voor de ‘US-burgers’ de indruk gewekt wordt dat het hier gaat om een heuse bikkelharde machtige Italiaanse Maffiafamilie in New York in plaats van een ‘Jordanese- Tokkie-Familie’ met dronken vader met losse handjes en al, etc., doet zij dat nog eens dunnetjes over. Ook bralt zij uitvoerig over de luxe complicaties in haar huidige ‘ zorgeloze Judas-bestaan’, dat wordt bepaald door haar rol als liegende getuige. Zo zwijgt zij dat zij een ‘Win-Win-overeenkomst’ heeft met het corrupte gedeelte van Justitie dat voor de rest van haar ‘Judas-leven ‘haar inkomen als advocaat aangevuld wordt door Justitie tot het oude nieuwe, ongeacht of de Rechter haar getuigenis voor waar verklaart of niet. En als advocaat werkt de Judas al lang niet meer en zal zij nooit meer werken.’Astrid Holleeder leidt het Luxeleven van een ‘Nep en Fop bedreigde getuige’ en ziet zich genoodzaakt tal van veiligheidsmaatregelen te treffen(kuch, kuch). Zij heeft, evenals haar ‘Judas-zus Sonja’ en hun ‘Media Pooier-Peter R. de Vries'( die wordt ook al zogenaamd bedreigt door Holleeder) een reeks belastende Leugen-verklaringen’ tegen haar broer afgelegd. Holleeder wordt mede daardoor verdacht van meerdere liquidaties.

Geheime ontmoetingen (kuch. Heel Tokkie-NL in de ban van boek “Judas Mr. Astrid Holleeder”. Rechter not amused(Video)!
Keefe legde contact met Astrid via haar Nederlandse corrupte uitgever Lebowksi liegt hij. Hij is namelijk gebeld door de corrupte Uitgever voor een sluikreclameartikel. Afspraken met haar vonden plaats in het diepste geheim liegt Keefe weer. „Voor een kluizenaar is zij en haar ‘Muziek-neuk-Compaan Hakkelaar'(Video) en haar ‘Media-Pooier Peter R de Vries’ opmerkelijk fit ( na al haar leugens en ‘Judas-Lynch-werk’)”, observeert de schaamteloze Patrick Keefe.

 

Pikant:Onze Bronnen op Wallen hadden ons al getipt dat de ‘Hoerenloper Peter R de Vries’ regelmatig s-avond gespot was op de Amsterdamse Wallen(Red ligt Dictrict) met een opvallende verhitte man, die typisch gekleed was als een deplorable Amerikaan die zij niet herkende.Na het het verschijnen van het ‘Judas-Astrid-sluikreclame artikel’ van Van Kleef lieten zij ons weten dat ‘Deplorable Van Kleef’ die Amerikaanse Hoerenloper was(Video). Misschien was dat een een deel van Van Kleef zijn (zwarte) betaling voor het wagelijke ‘Judas-Astrid-sluikreclame artikel’.

Opmerking:
Anders dan journalist’ Deplorable Keefe hebben wij het hiervoor geschreven artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan The New Yorker en Keefe.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.