Media-Maffia

Naaktfoto #Baudet leidt tot hysterie en als Johnny naakt zijn ‘Potloodje’ vent en aanrand by RTL nul reacties.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-

‘Boy Baudet’ verwelkomt ‘Boy Gordon’ vals als ‘FVD-Uber-Alles-Anus-lid’(video). De naaktfoto (waarop zijn ‘Potloodtje’ niet te zien is) die ‘Uber Thierry Baudet’ maandagavond op zijn Instagram-account zette houdt de sensatie Tokkie’s en ‘Nep en Fop Linkse’ gemoederen flink bezig. Zijn het Robot-Trollen van de corrupte Gevestigde Orde Pers en/of de Heersende Klasse(Video)? De Forum voor geen Democratie-leider is op Twitter het mikpunt van spot en dat op zijn zachts gezegd vreemd. Immers heel vunzige ‘BN-Nederland’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ verdient zijn ‘Riool-brood’ met Bloot. Zo duikt onlangs ‘#Metoo-Potloodventer-Johnny de Mol poedelnaakt het zwembad in om Estelle Cruijff  aan te randen(Video)En daar horen wij geen piep over.

 

Zit ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep markant naakt in het ‘Herenbootje’ van zijn  ‘NPO Pr -Vat Jort Kelder’(Video)  en ook daar hoorde wij geen hoon en spot en geen piep over.

En wat te denken in dit verband van de’ BN-Nymfomane Helleen van Royen’ de haar compleet uitgewoonde vagina al dan niet met smerige bebloede Tampon’s als Kunst-foto’s aan de man probeerde te brengen. De ‘Junkie-BN-Hoer’& ‘Subsidievreter-Miljonair #Metoo Mathijs van Nieuwkerk’ vond het bijzonder Kunst, terwijl hij met een hard ‘potloodje’ in zijn broek aan de DWDD tafel zat.

Categorieën:Media-Maffia

Getagd als:, , , , , ,

13 antwoorden »

   • Het gerucht gaat dat Elvis, op weekendverlof van zijn Military Service in Bad Nauheim , Duitsland, een brief diende te bezorgen bij de moeder van zijn manager Dries van Kuijk alias Colonel Tom Parker. Deze vrouw zou in Breda wonen, haar dochter in Eindhoven. “Elvis slept here”… het zou dus zomaar kunnen!

    Like

 1. Rutte jullie zijn zo aan de beurt als er geen nieuwe zielen geconfisqueerd meer kunnen worden
  en het volk maar belasting betaald voor dit troep van beatrix en nu je neef snel geen ambassadeur meer is in de vaticaan he trixie

  Like

 2. Zo hebben jullie paulientje van raniztt en de moffen en hoogendoorn alle familie’s in herwijnen
  gestolen en wij weten dat alle heerlijkheid van deze familie’s in bezit is van nassau !
  Er komt tijd en raad en je bent te laat !

  Net als bij Lee Wanta

  Like

 3. Soms heb je nog mannen met moraal die gewoon voor dat ze de pijp uitgaan nog de waarheid vertellen.

  En zo zie je dat de zaagsel van alexander en zijn moeder een hele volk kunnen voor liegen maar de tijd zit er op. Alles wat naar boven gaat flikker keihard naar beneden.

  En u maar voor sprookje dat niet bestaat want, niks hebben jullie gedaan jullie pronken met ander mans veren. En wij zijn inderdaad in deuter dat weten we zelf hoor !

  Maar alles wat je doet beatrix jij ontkom niet wat je verdiend te krijgen want,

  And of Benjamin he said, The beloved of the Lord shall dwell in safety by him; and the Lord shall cover him all the day long, and he shall dwell between his shoulders.

  Al laat je de slik zoon van je alles naar jullie hand te zetten qua schrijven je kan de zon niet met één vinger bedekken ! En wat jullie hebben geflikt krijgen jullie 14x keer terug !

  Like

 4. Terwijl de Politieke inteelt(alle geziindten) zich beroepsmatig volcontinu bezighouden met zelfveheerlijking slopen wij met veréénde krachten de poten onder hun stoel vandaan

  ThanQ from the bottom of our heart for the free publicity

  MSM “freaking out over “Q”

  All for a baseless conspiracy?
  Enjoy the show!
  Something BIG is about to DROP.
  Q

  Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/07/30/qanon-q-posts-1687-1770-highlights-therefrom-mostly-to-do-with-the-msm-freaking-out-over-q-etc-etc-and-____-fill-in-the-blank/#more-72128

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.