Elitaire Misdaad

Nederlandse fietser vermoord door ISIS en/of de CIA in Tadzjikistan.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De fietsers die zondagmiddag in Tadzjikistan doelbewust werden geramd door een auto, blijken daarna nog eens gruwelijk te zijn toegetakeld. Tja, wat verwacht men anders in corrupte en geteisterde landjes als Afghanistan,Hasjistan,Heroïnestan en Oliestan waar constant een smerige oorlog heerst tussen de CIA -War & Drugs & Olie-Lords en China en Rusland en de EU. Nadat de toeristen stuk voor stuk waren omvergereden, waarbij de 56-jarige Amsterdammer René Wokke omkwam en zijn vriendin Kim Postma gewond (58) raakte, rende de laffe daders met messen naar buiten om hun ’klus af te maken’. IS heeft maandagavond de aanslag opgeëist, maar dat zegt helemaal niets. Die eisen elke aanslag op Westerlingen op. Op amateurvideobeelden die van de aanslag werden gemaakt, is te zien dat een donkere Daewoo Leganza meerdere malen doelbewust op de domme toeristen inrijdt. De sedan keert verschillende malen op de geasfalteerde Pamir-snelweg om alle fietsers – die met z’n zevenen reden door het ruige landschap bij Sebiston, in het district Danghara – hard te raken.

Waarom grijpt de Nederlandse ‘Lego-politie’ van Rutte & GroenLinks in Afghanistan niet in(Video)?

Doktors in lokale ziekenhuizen verklaarden maandag dat de slachtoffers – naast Wokke kwamen er nog twee Amerikanen en een Zwitser om, en vielen er meerdere gewonden – met diepe messteken zijn binnengebracht. Dat erkenden later ook de Minister van corrupte Binnenlandse Zaken ‘War en Drugs Lord Ramazon Rahimzoda’ en de corrupte Moordende politie.

Schokkende foto’s, maar die te gruwelijk zijn om te publiceren, tonen onder andere een mannelijk slachtoffer op de stoffige zandstrook naast het asfalt. Zijn lichaam zit onder het bloed, en er zijn meerdere ernstige wonden te zien. Op een andere foto ligt een vrouw naast een lang bloedspoor, die ook nog ff snel verkracht was. Fietsen en bagage liggen verspreid over de weg in het afgelegen gebied. Volgens een broer van Wokke, een ervaren avontuurlijke domme reiziger was het Nederlandse tweetal onderweg van Thailand naar het eveneens levensgevaarlijke Iran voor Westerlingen, maar wilden ze het onveilige Afghanistan mijden door via de voormalige Sovjet-republiek te reizen. Postma ligt nog altijd in het ziekenhuis, maar het Nederlandse  corrupte Ministerie van Buitenlandse Zaken kan over haar toestand uit privacy-oogpunt geen ‘Leugen-mededelingen’ doen, omdat hun VVD Minister ‘Racist en Aasgier Stef Blok’ momenteel onder huisarrest staat en een Persverbod heeft(Video).

CIA of ISIS Aanslag: Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen.
Dat er sprake is van een aanslag werd maandag in de loop van de dag definitief duidelijk. IS eiste de aanslag maandagavond op via zijn persbureau Amaq, al leverde de ‘Islam-terreurgroep’ geen bewijs daarvoor en in de ‘CIA -White Helmets propaganda vuile oorlog’ is niets wat het lijkt. „De laffe Moordenaars waren soldaten van Krankzinnige ‘Godsdienstwaanzinnige Wahhabism -Islamitische Staat ‘die de aanslag hebben gepleegd na een oproep om burgers van ’Mad Dog Trump-NATO-coalitielanden’ aan te vallen”, luidde de verklaring. Het aantal gehersenspoelde en gemanipuleerde Godsdienstwaanzinnigen (nee, niet van de SGP en/of CU) ’strijders’ laffe Moordenaars dat zich in de loop der jaren heeft aangesloten bij IS en/of de ‘Deep State-CIA& White Helmets'(Video) en die vocht moorden en verkrachten in door het Westen veroorzaakte ‘Olie-brandhaarden’ als Syrië en Irak, Iran,Libbie en Yemen is in Tadzjikistan een stuk hoger dan in omringende landen. De radicale ‘Saoedische-Wahhabism- Islam’ wint aan invloed in het acht miljoen mensen tellende land, waar de overgrote meerderheid van de bevolking moslim is en straatarm en aan de heroine net als in de US.

Taliban en Al-Qaeda en de CIA hebben er in het verleden ook geronseld. Het land is eveneens een belangrijke doorvoerhaven van de Internationale  ‘CIA War en Drugslord’ (Video) voor drugs die vanuit Afghanistan worden gesmokkeld. De streek waar de toeristen werden aangevallen ligt op minder dan 100 kilometer van de Afghaanse grens, en is zo’n 200 kilometer verwijderd van Kunduz, de stad in de gelijknamige provincie waar Nederland tot enkele jaren geleden een onzinnige en geldverslindend politietrainingsmissie(kosten 500 miljoen euro) vervulde op orders van de ‘US-Killer Elite’. Die missie werd toen nog gesteund door “Deep State” -GroenLinks Rechts omdat Rutte dat zo graag wilde en dat koste uiteindelijk de voormalige partijleider Jolanda Sap de corrupte Kop.

‘CIA-Terrorisme’ of ‘Elite-Killer-Maffia’. Is er een verschil?
Toch houden andere bronnen er rekening mee dat er geen sprake is van terrorisme. Danghara is ook de geboortestreek van president War en Drugslord Emomalii Rachmon, die het land al sinds 1992 met harde hand regeert.In het ruige, droge en bergachtige gebied is vooral de ’clan’ van deze heerser de baas zoals Steve Brown dat al in zijn boek “Steve Brown in Gangsta’s Paradise “ beschrijft. De aanslag kan bedoeld zijn om het toerisme te raken, zodat de toch kleine inkomstenbron in het Centraal-Aziatische land – dat grenst aan Oezbekistan, Kirgizië, China en Afghanistan – opdroogt. Daardoor ontstaat er voor de door velen gehate ‘War en Drugslords Rachmon’ een groot probleem en daar kan dan weer de CIA achter zitten omdat Rachmon ‘bevriend’ is met ‘Capo di tutti capi Poetin’ en extreem intelligente en meedogenloze  President Keizer Xi Jinping van China.

Een van de duistere  motieven
Volgens Akhbor, een onafhankelijke Tadzjiekse nieuwssite die vanuit Praag opereert, is dat ook nog steeds een logisch motief. „De bedoeling was waarschijnlijk hem te treffen”, zegt een betrokkene van dit medium tegen ons. De Nederlanders zouden in dat geval willekeurige prooien zijn geweest van de met messen en geweren bewapende aanvallers.Dat Rahmon meedogenloos als War en DrugsLord  bestuurt blijkt ook uit de manier waarop de verdachten werden opgejaag, en gedood of opgepakt. Akhbor meldde maandag dat er al vijf verdachten waren gedood(vermoord). Twee zondagavond na de eerste klopjacht, omdat ze zich verzetten tegen hun arrestatie(kuch). Maandag werden de andere drie verdachten geliquideerd in het nabijgelegen dorp Osmandara, nadat de Moordende veiligheidsdiensten ze daar hadden opgespoord. Een 21-jarige Tadzjiek, mogelijk de bestuurder van de auto, werd zondagavond al opgepakt. Samen met hem zijn nog drie verdachten opgesloten voor verhoor en martelingen.
(nee, niet met een taser zoals dat in NL gebeurt met goedkeuring van de Duivelse CDA Minister ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ op arme bejaarden(Video)).

3 antwoorden »

  1. fiets vakantie in Tadzjikistan, met o.a. een Nederlands stel, twee amerikanen en een Zwitser embedded in een horror reis van Thailand naar Iran. dat klinkt alsof de buitenland afdeling van de AIVD moest bezuinigen. De Duitse ambassade bood uitkomst en zowaar was er een safe house. volgende keer gewoon Nederlanders met vrachtwagen rijbewijs meenemen. In ander nieuws gaat het gerucht dat een rogue Brennink Klapper factie, voormalig CIA, in Berlijn is gehergroepeerd totdat Soris / Obammmer relief missies arriveren. Dit alles naar geruchten uit Navy en DOD intelligentie dat binnenkort Militaire Tribunalen in Amerika schoon schip gaan maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.