Kabinet Rutte3

Rijders PostNL voelen zich Slaven. Kelder & Bos & Koolmees:Die Post-“Labbenkakken” moeten niet zeuren.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uitgebuite Pakketbezorgers PostNL in opstand tegen ‘Honger-tarief(Video).Koeweits Model & Klijnsma & Blok zijn één van de vele Slavendrijvers(Video). De zwaar uitgebuite Schijnzelfstandige pakketchauffeurs van PostNL zijn terecht niet tevreden met de kleine tariefsverhoging die het ‘Post-Slaven-bedrijf’ hen biedt en voelen zich als Slaven misbruikt. Dat blijkt uit een ‘Brand-honger-brief’ die de Belangenvereniging van Pakket Distributie (BVPD) aan haar leden heeft gestuurd. Zij dreigden met harde acties omdat de huidige vergoeding per pakket niet opweegt tegen de groeiende pakkettenstroom en de stijgende prijzen op gezond voedsel middels de verhoging van de BTW(Video), etc.. Door de verdere opmars van het Webwinkelen moeten er steeds meer pakketjes bezorgd worden, maar een hogere fatsoenlijke vergoeding stond daar vooralsnog niet tegenover. ‘Pr Vat-Jort Kelder’ namens de ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ en VVD-misdaadgroep(Video):”Die Rijders van PostNL moeten niet zeuren, die Labbenkakken(Video), Leve de Vrije marktwerking ”. Ook de VVD Minister ‘Aasgier &Racist Stef Blok’ heeft boos gereageerd(Video):”Het is genetisch bepaald en die PostNL bezorgers moeten niet zeuren, maar aanpakken als “Doeners”(Video) zoals mijn grote leider Rutte altijd zegt ”.

 ’Te weinig Slaven’: ‘DDR66 Minister Koolmees’ maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’ (Video).

 De verhoging is nog steeds te weinig om aan de cao van het beroepsgoederenvervoer te voldoen en die vuile loopjongen van die ‘Super-Uitbuiter – Rutte’ dat ‘Staats-‘NPO -Vatje-Jort Kelder’ moet zijn smerige,corrupte ‘VVD-muil’ houden”, zegt een woordvoerder boos van de BVPD. „Wij beraden ons op vervolgstappen.” Maandag heeft het Bestuur met de ‘Slaven drijvers-directie’ van PostNL overlegd.‘ Slavendrijver-PostNL’ geeft naar eigen zeggen gehoor aan de ‘Nood-signalen’ die ze van de ‘Schijn-ondernemers’ heeft gekregen en wijzigende omstandigheden. „Belangrijke aanpassingen zijn een(geen) hogere vergoeding van de kosten van het wagenpark, een kleine vergoeding voor extra kosten als gevolg van een krappere arbeidsmarkt en maatregelen voor toegenomen wacht- en shifttijd op de pakkettensorteercentra, bla, bla, bla, hongerloontje ”, bralt een woordvoerder Slavendrijver van PostNL.

Tekort aan chauffeurs Slaven.
Er is een tekort aan chauffeurs Slaven in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’, waardoor het misdadige Postbedrijf de ‘Slaven-rijders’ niet wil verliezen en veel zitten al in de Ziektewet vanwege de onmenselijke omstandigheden. Andere eveneens uitgebuite pakketbezorgers zoals DHL en DPD staan ook om arbeiders  Slaven te springen. Onrust, ondervoeding en ziekten onder de bezorgers betekent dat er pakketjes zullen blijven liggen, terwijl marktleider Slavendrijver PostNL aan de andere kant de klant beter wil bedienen door levering op avond of in het weekend. Het postbedrijf wil dat de helft van de omzet over een paar jaar komt uit het pakkettenbedrijf.„Door deze gezamenlijke aanpassingen gaat de gemiddelde omzet per uur voor de meeste ondernemers met minstens 3% omhoog op hun huidige hongerloontje ”,aldus een woordvoerder Slavendrijver van PostNL.

‘Schijnzelfstandige rijders’ is de eerste verantwoording van ‘DDR66- Minister&Slavendrijver Koolmees’.
Er zijn nog 250 Schijnzelfstandige rijders onder de pakketchauffeurs van PostNL, de rest is sinds een paar jaar in ‘Honger-loondienst’. Er zijn rechtszaken gevoerd omdat een aantal chauffeurs ’schijnzelfstandige’ was. Volgens de BVPD wil PostNL het aanbod koppelen aan de verplichting om te voldoen aan de ‘Nep en Fop- Wet Aanpak Schijnconstructies.’ Daar heeft ze een aparte ‘Nep en Fop accountantsverklaring’ voor nodig. ‘DDR66 -Minister&Slavendrijver Koolmees’: “Zoals mijn Partijleider ‘(Penthouse)- Pechtold’& Boss Rutte’ altijd stelt laten de Nederlanders en de  PostNL rijders zich druk maken om het Russische &Wilders gevaar (Video)dan doen wij wel de rest en als zij blijven zeuren moet PostNL de rijders gewoon vervangen met onze (Moordende en Verkrachtende)- White Helmets(Video), hahahahahahaha “.

6 antwoorden »

 1. Dit wit ras hou van bluffen en mensen leven verzuren maar dit is wat eruit komt geen van beide
  jongens zijn de zoon van flikker charles of wales en nog zijn ze prins zelf hun oma ’s moeder was een whipping-boy dus geen adel precies wat in nederland het zelfde geen adel dieven zijn jullie allemaal !

  Like

 2. Misbruik, misbruik en nog eens misbruik is al wat de klok slaat, in alle soorten, maten en vele gedaanten!

  Met het Vaticaan als de hoofdarchitect van de “monetaire heilstaat”, waar misbruik de sleutel is naar de top van de Pyramide

  Former Firefighter Mark Taylor Inline with Source

  ‘We’re Coming for Them’: Survivors Demand Release of 884-Page Pennsylvania Clergy Sex Abuse Report

  Mark Rozzi thought he was days away from justice, or at least the beginning of it. It started when he was 13, and a priest at his school in Hyde Park, Pennsylvania, started grooming him. For months, the Rev. Edward Graff talked with Rozzi about sex, gave him alcohol, and showed him pornography. Then, one fateful day, he raped him in a rectory shower. Lees meer: https://www.thedailybeast.com/were-coming-for-them-survivors-demand-release-of-884-page-pennsylvania-clergy-sex-abuse-report

  VATICAN CITY — The nun no longer goes to confession regularly, after an Italian priest forced himself on her while she was at her most vulnerable: recounting her sins to him in a university classroom nearly 20 years ago. Lees meer: https://www.nytimes.com/aponline/2018/07/27/world/europe/ap-eu-rel-vatican-sex-abuse-nuns.html

  Like

 3. Aha, ik heb al weken geen post gehad ! Nou begrijp ik waarom: bedrijfsuitval.

  Postzegels worden steeds duurder, maar fatsoenlijk bezorgen ho maar.
  Het graaiende Postnl-management wil steeds meer graaien en naaien. Leve de marktwerking !

  Vroeger had je bij de PTT de keurig gewaardeerde postbode (was toen een eerzaam beroep).

  De postbode werd gerespecteerd, in uniform met een gezaghebbende pet. Iedereen was trots op de postbode. De postbode had net als de notaris en de schoolmeester een reputatie hoog te houden.

  Kennelijk wordt de post tegenwoordig bezorgd door onverzorgde bejaarde labbekakken die men pas wakker krijgt na taseren en zweepslagen.

  Taseren die post-labbekakken ! , aldus Rutte en Koolmees.

  Like

 4. Post moet terug aan een controlerende overheid, postzegels binnen korte tijd 2x over de kop?
  Bezorgers worden uitgeknepen ten gunste van aandeelhouders?
  Willen, wij burgers, gebukt gaan onder slavernij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.