Elitaire Misdaad

‘Christelijke’ Thuiszorg van Schoenen Fetisj CDA Minister Hugo de Jonge is ‘Duivels-(On)-leefbaar’.

(van onze Duivelse CDA redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uit de vijftig meest recente inspectierapporten over thuiszorgorganisaties waarvoor de ‘CDA Minister&Schoenen-Fetisj Hugo de Jonge’ verantwoordelijk is blijkt dat er maar liefst 48 niet aan de voorwaarden voldoen voor minimale goede en veilige zorg en zich schuldig maken aan grove misdaden en het schenden van de mensenrechten. En die rapporten zijn nog maar het puntje van de IJsberg. Dat meldt de Consumentenbond, die vandaag met een schokkende analyse naar buiten komt van de jongste inspectierapporten (peildatum 16 mei 2018) van de Inspectie geen Gezondheidszorg voor de armen en arme Jeugd. De selectief blinde inspectie controleert onder meer of medewerkers bevoegd zijn om medische handelingen uit te voeren en of medicijnen correct worden toegediend en of zij zich aan de (Straf)-Wet houden.Waarom heeft Inspectie geen aangifte gedaan bij Justitie en/of de politie tegen de betreffende misdadige thuiszorgorganisatie en de verantwoordelijke de CDA Duivelse Minister De Jonge in deze. Misschien omdat  deze levensgevaarlijke psychopaat een ‘Schoenen Fetisj’ is, die als corrupte ex Wethouder van Rotterdam samen heeft ‘gewerkt'(misdaden gepleegd)met het criminele ‘(On)-Leefbare-Duivelse Tuig’ om de armen in Rotterdam hun leven tot hel te maken? Of omdat hij hun ‘Elite-Maffia-Boss’ is in dienst van de altijd liegende en sexloze ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep?

Onleefbare CDA Minister IJdeltuit De Jonge veegt zijn ‘Christelijk’ vol gevreten Gat af met arme sloebers.
Als de Rule of Law zou gelden in “Banana-Fraude Nederland” van ‘Taxfree-Shell Rutte’& ‘Dodelijk CDA&CU&D66’(Video) zou deze Christelijke ‘Duivelse -CDA Minister de Jonge’ na het verschijnen van van dit rapport direct van zijn bed zijn gelicht door een onderbetaald attestatieteam van de politie. Maar de Ruls of Law is niet van kracht in NL , want de politie staat onder de CDA  ‘Duivelse-Gestapo–Generaal Grapperhaus’ en die keurt zelfs goed dat bejaarde in tehuizen worden gemarteld door(Video) zijn onderbetaalde, verwarde en corrupte ‘Vinger-politie’(Video). Gesignaleerde misstanden en grove misdaden zijn bijvoorbeeld Mantelzorgers die in dienst worden genomen, het gebruik van vastbindende verpleegdekens en personeel criminelen dat deuren voor cliënten op slot doet, steelt ,mishandel en zelfs verkracht. Vooral de demente patiënten  hebben het extreem zwaar te verduren.„Dat veel misdadige  instellingen niet voldoen aan de juiste eisen en de strafwet overtreden  is al schrikbarend, maar dat ze nog talloze verbetertrajecten in mogen gaan van die ‘Nep en Fop-Christen Hugo de Jonge’ voordat wordt ingegrepen, is nog veel erger , als iemand van ellende een brood steelt in de Supermarkt wordt hij en/of zij tot kinderen aan toe per direct met Toeters en bellen door de politie afgevoerd en de cel in gesmeten ”, laat een woordvoerster van de bond weten. „Geen van de 50 door ons bekeken organisaties is zelfs  onder verscherpt toezicht geplaatst. Zij kunnen dus doorgaan met het leveren van onverantwoorde, en misdadige ‘Duivelse -Hugo de Jong-zorg’ en het plegen van hun grove en laffe misdaden tegen deze weerloze groep”. De Inspectie van de Christelijke ‘Duivelse CDA Minister Hugo de Jonge’ laat weten nog dit jaar meer (geen) toezicht te zullen houden op zijn Duivelse- ‘Maffia-thuiszorg’. De ‘Duivelse Hugo’ was niet bereikbaar voor commentaar,want hij was weer eens ‘Krokodillen-leren-Bordelo-sluipers’ aan het kopen van een paar duizend euro per stuk en daarna ging hij samen met wat'(VVD)- Demmnik-Koorknaapjes‘ ’biechten’ in de Kerk.

 

 

 

6 antwoorden »

 1. Hugo de Jonge is een achterlijk figuur. Hij was hier in Rotterdam wethouder maar dat kwam er dus op neer dat hij goed zijn zakken heeft gevuld en verder niets voor de stad heeft gedaan. Dat hij als wethouder de portefeuille onderwijs verkreeg is ook bizar want er is sprake geweest van examenfraude tijdens de diploma uitreikingen op een Rotterdamse school voor middelbaar en voortgezet onderwijs, de Ibn Ghaldoun school. In 2014 werden er examens gestolen op deze school in Rotterdam. Een school overigens waarvan de kinderen niet mochten integreren. Was dat niet omdat Hugo de Jonge dat uitdrukkelijk niet wilde ( hij is namelijk een racist ) dan was het wel omdat de imam van de Rotterdamse moskee erop tegen was dat de leerlingen van deze school zouden gaan integreren in de Nederlandse maatschappij. Liever leidt het Rotterdamse gemeentebestuur hier terroristen op dan dat de leerlingen erin slagen te integreren en een beetje fatsoenlijk de Nederlandse taal kunnen leren lezen en schrijven. Na de geconstateerde examenfraude werd de islamitische school voor voortgezet onderwijs onder een christelijk bestuur geplaatst. Wat een geweldige oplossing die ze hebben gekozen. Want vanaf dat moment kunnen de leerlingen ofwel door de Koran ofwel door de Bijbel compleet geremd worden in hun ontwikkeling. Voorkomen moet te allen tijde worden dat deze leerlingen normale hardwerkende mensen worden, want die zijn maar lastig en die komen voor hun rechten op.

  Like

 2. Hugo de Jonge: CDA Posterboy in Hoofdrol v Potsierlijke Doofpotdeksel

  “Never Interfere With an Enemy While He’s in the Process of Destroying Himself.”
  “Q”

  The Q movement will continue to grow, forcing the media to write about it. As they misrepresent the movement, patriots will lose more and more faith in the MSM and look to Q for truth. Q Team is leading the MSM by the nose and they are falling for it while red-pilling normies. It is a brilliant move. It won’t be long before the “right” question is asked because the movement will become more and more mainstream. In essence, Q team is taking over the narrative.

  Fiona Barnett w/ Nathan Stolpman #SurvivorStories #PedoWood

  YES, THE FAKE NEWS IS DESTROYING THEMSELVES.
  They become more of a joke each day, and normal people see it.
  Nederlands Persgilde v Bruinhemden&Partners: https://www.telegraaf.nl/entertainment/2380506/seth-green-krijgt-krankzinnige-brief-van-acteur-isaac-kappy

  Enjoy the show: https://qanon.pub/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.