Uncategorized

The New Yorker & Keefe hangen de Struisvogel uit met hun ‘Leugen-sluik-reclame-artikel’ van Astrid-Holleeder & Peter R. de Vries.

Per mail:themail@newyorker.com, mediarequests@newyorker.com

Openbaar verzoek in het kader van Hoor en Wederhoor voor een  interview met New Yorker en /of Patrick Radden Keefe.

Amsterdam, 2 august 2018

Inzake,  Hoor en Wederhoor/’Judas-Zus Astrid Holleeder‘ & Peter R de Vries morgen nu liegen in het Vod The New Yorker(Video) .

Geachte Hoofdredacteur David Remnick, Directie, Mr. Patrick Radden Keefe,

Tot aan het verschijnen van uw door ons gelaakte artikel hadden wij in Nederland nog nooit gehoord van de heer Patrick Radden Keefe en The New Yorker en de US burgers nog nooit van de Volkse-Kruimel crimineeltjes Holleeder‘s. Dus uw artikel heeft voor het US publiek geen enkele nieuwswaarde,hooguit wat ‘Riool-sensatie’ en ‘Sluik-reclame’ voor het ‘Leugen-boek’ van ‘Judas–Astrid Holleeder’ en haar ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ in dit verband, aangezien die( De Vries) net als bij “Het Heineken-boek“ stiekem een aandeeltje heeft in de opbrengst van het walgelijk ‘Judas-Boek’ van Astrid Holleeder.
Wij vragen ons dan ook af of Patrick Radden Keefe een( zwart)aandeeltje is beloofd indien het ‘Judas-boek’ zal worden gepubliceerd in de USA. Patrick Radden Keefe heeft als een corrupte ‘Elite-Deplorable’ immer vraag gecreëerd die er niet was naar De  Holleeder’s en wellicht nog niet is in de USA. Immers de Internationale Engelstalige Heineken Film gebaseerd op het ‘Leugen-boek’ van ‘De Vries & Cor van Hout & Holleeder’ nog wel met Hopkins is ook zwaar geflopt!

D.d. 30 juni 2018 hebben wij u naar aanleiding van uw Fake News- artikel verzocht om wederhoor op ons artikel:” Judas-Zus Astrid Holleeder‘ & Peter R de Vries mogen nu liegen in het Vod The New Yorker(Video) “. U heeft tot heden niet geregareed op ons aanbod tot wederhoor. Wij waren werkelijk waar verbijsterd dat een blad als The New Yorker en een blijkens Google de integere onderzoek journalist Patrick Radden Keefe een dergelijk R’iool-sensationeel’,  opzettelijk onwaar, smadelijk en lasterlijk ‘Trial-Lynch by-(Maffia)-Media’&Sluikreclame artikel heeft gefabriceerd met twee algemeen bekende aartsleugenaars Peter R. de Vries en Astrid Holleeder, die niet zouden schromen om hun eigen moeder (broer in dit geval) te verkopen voor ‘Bloed-Judas-poen’ kennelijk zonder enige onderzoek( even Google)ter zake te doen In dit geval had even google op de namen Astrid Holleeder en Peter R. de Vries volstaan om te constateren dat deze figuren op zijn zachts gezegd meer dan omstreden zijn in Nederland.

Wij wijzen u in dit verband alleen al op het feit dat De Vries de meest veroordeelde man is op grond zijn onrechtmatige handels wijze onder het mom van de Journalistiek. De man hoort thuis in de cel! Google u zijn naam maar bij Rechtspraak.nl. Daarnaast heeft het Hof van Amsterdam voor recht verklaart dat De Vries gerekend mag worden als een lid van de Bruinsma Maffia groep( Zie Netflix docu Drugslords aflevering Klaas Bruinman)

En zie:

Wij achten u corrupte handelswijzen dermate schokkend en opzettelijk misleidend jegens uw lezers en de Nederlandse lezers, dat wij in september 2018 er een item aan gaan wijden in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto/TV ( het best beken programma in de Regio Amsterdam). En een vervolg artikel gaan publiceren in deze in Volksnieuws uit Amsterdam -Noir). In het licht van het voorgaande verzoeken wij u en de heer Patrick Radden Keefe om een interview middels Skype, zodat wij uw standpunt in deze mede kunnen uitzenden en publiceren.

In afwachting van uw antwoord,

Ing S.K. A Brown

Categorieën:Uncategorized

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.