Klasse justitie

‘Pedo-Top-Turner Alan Villafuerte’ krijgt ‘Demmink & Jole & De Mol–Strafje’ voor aanranding kind.

(van onze ‘VVD&CDA-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

Pedo-Top- Turner Alan Villafuerte’ krijg ‘Demmink&Jole& De Mol –Strafje’ voor aanranding Kind .

AMSTERDAM-NOIR- Tegen voormalig topsporter ‘Pedo-Alan Villafuerte’ is donderdag een ‘Nep en fop-celstraf’ van twaalf weken geëist, waarvan tien voorwaardelijk, voor ‘Pedofiele-grooming/aanranding’ omdat hij een minderjarig meisje o.a. heeft aangezet tot zieke,perverse, ontuchtige handelingen.Ook heeft het ‘Elite-Pedo-Openbaar Ministerie’ onder meer een werkstrafje van 240 uur in een Spothal en een contactverbod met het meisje geëist wat feitelijk helemaal niets is. In de US was hij goed geweest voor 10 tot 15 jaar. De voormalig sporter, die in 2000 en 2004 als ‘trampolinespringer/ pedo-rampetamper’ meedeed aan de Olympische Spelen, was zeer geëmotioneerd tijdens de zitting in de ‘Doofpot-rechtbank’ in Den Haag, omdat hij gepakt was en types als de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist-Demmink & ‘PvdA/VARA-“#Metoo Potloodventer- Francisco van Jole’ nooit worden gepakt. Huilend betuigde hij meerdere keren spijt en verwees ook ter verdediging naar ‘RTL- #Metoo Potloodjeventer & aanrander Johnny de Mol Jr.(Video), die net als ‘Demmink&Jole&de Mol’ nooit gearresteerd worden, wie ze ook aanranden. Hij wist dat het meisje  nog een kind was van vijftien jaar, maar vond het moeilijk het contact te stoppen, vertelde hij de rechter, ‘ze was lekkkkkkeeerrrr.’. Dat kwam omdat hij depressief en eenzaam was, aldus volgens eigen zegge als Psychiater smeerpoets.

„Mijn leven voelde leeg, ik had niks( te rukken) meer voor mijn gevoel”,bralde Alan in de rechtbank. Hij zocht aandacht. „Op een hele verkeerde manier, dat besef ik nu, ik ben eenmaal geen Johnny de Mol en/of Demmink en/of Jole, etc. .” Na zijn arrestatie heeft’ Pedo-Alan’ direct hulp gezocht en is hij opgenomen in een ‘Feest-Pedo-kliniek’. Hij zou ook een zelfmoordpoging hebben gedaan, wederom volgens eigen zeggen.

Naaktfoto’s. Niet van het ‘Peter R de Vries Pijp-meisje'(Video).
‘Pedo-Alan’ deed zich onder een andere naam voor als een jongen tussen de 18 en 24 jaar oud. Het meisje stuurde hem op zijn verzoek tientallen naaktfoto’s en –filmpjes van haar zelf en ook veel naakt foto’s en filmpjes van de bekende BN-Hoeren en een enkele politici(Video), die zij weer van het internet haalde.Het ‘Pedo-contact’ duurde enkele maanden en was in 2015. Omdat het lang heeft geduurd tot de zaak voor de rechter kwam, heeft de corrupte ‘Riool-Showbizz- Officier-Niet altijd Trefzeker van Justitie ‘(Video)een minder zware straf geëist dan ze eigenlijk van plan was, bralde ze. Gebrek aan politiecapaciteit voor ‘Pedo-zaken’ van de CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ en drukte bij de ‘Pedo-Doofpot-rechtbank’ zouden de oorzaak zijn voor het lange tijdverloop.

Dagelijks last voor een ander.

Het meisje was ook in de rechtbank aanwezig. In haar slachtofferverklaring, voorgelezen door een medewerker van Slachtofferhulp, gaf ze aan dat ze nog dagelijks last heeft van het contact dat ze met de inmiddels 41-jarige Villafuerte had.  ‘Pedo-Alan’ is vader van twee meisjes. De rechter vroeg aan hem hoe hij zou reageren als zijn dochters vijftien jaar zijn en ze een Pedoman zoals hij zouden treffen wat ze feitelijk nu al dagelijks doen, niet dan?. „Ik zou moordneigingen hebben als die ook zo lager straf als ik zou krijgen ”, bralde hij huilend. Maar de ‘Killer-Queen-Rechter'(Video) had moeten vragen wonen uw dochters nog bij u?

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.