Elitaire Misdaad

Halsema moet Van der Laan puin ruimen: ‘El Tawheed & CIA-Moskee’ ‘IS-Uitzendbureau’ .

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amsterdam is sinds laffe en corrupte Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher&Ollongren een ‘Fraude-Islam-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).
Een aantal Amsterdamse raadsleden maken zich grote zorgen om het radicaliseringsbeleid van voormalige PvdA Burgemeester de ‘Fraude- Islam King Van der Laan’& ‘VVD-Gangster Wethouder Erik van den Burg’ & D66 DDR66 Wethouder Ollongren en de PvdA ‘NSB Wethouder Asscher’ nu door recente publicaties opnieuw ‘ISIS&CIA-misdaden’ opduiken. Vandaag publiceert de ‘NSB-Telegraaf’ een schokkend selectief, maar bovenal sensationeel verhaal over de (Saoedi Arabische)- Salafistische &Wahabisme & CIA-El Tawheed-moskee’ in Amsterdam West,die onderdak bood aan ‘IS-gangers’ en ‘Baardman-terroristen’ om tegen Assad, Iran en de Russen te gaan vechten of zich aan te sluiten bij de ‘ISIS-White Helmets’ van de ‘CIA & AIVD’ en corrupte Britse en Franse geheime diensten. Wat de ‘NSB-Telegraaf’ weg laat is dat ‘Taxfree-Rutte & Co’ ook stiekem de ‘ISIS -White Helmets’ als VIP-emigranten nu opvangt en wahabisme ‘Saoedi -Arabië & CIA’  al jarenlang deze ISIS-moskeeën subsidieert in NL en de EU. “Deep State”-Halsema mag nu ogenschijnlijk de puinhopen van de PvdA Burgemeester en zijn ‘Fraude-islam-Bende ‘gaan opruimen. Die Van der laan bende heeft niet alleen jarenlang een ‘IS-uitzendbureau’ getolereerd, maar ook de ‘VVD-Haga  & Prins Bernhard Vastgoedmaffia‘ vrij spel gegeven in Amsterdam ,waardoor Amsterdam volstrekt onleefbaar is geworden voor de gewone Amsterdammers.

Burgemeester Halsema niet geschrokken van wetteloze toestand op de Wallen(Video).
Woensdag publiceerde de NATO-NRC van ‘NSB Hoofdredacteur Vandermeersch’(Video) een selectief verhaal waaruit blijkt dat ‘CIA&Jihadronselaars’ in Amsterdam jarenlang vrij spel hadden, toen de corrupte ‘Vinger-politie’ en het toenmalige corrupte B&W elkaar niet op de hoogte hielden van al dan niet afgeronde ‘Doofpot-onderzoeken’. Dat het gedoogede ‘IS&CIA-uitzendbureau’ ook nu subsidie kregen van B&W en hoogstwaarschijnlijk zelfs de CIA vermeld de ‘NATO-NRC’ niet. Vandaag publiceert De ‘NBS-Telegraaf’ een selectief  sensatie artikel waaruit alleen maar blijkt dat een ‘jihadclub’ kind aan huis was bij de ‘El Tawheed-IS-CIA-moskee ‘van Saoedi Arabië. Pikant maar ook nergens vermeldt in de msm. PvdA Burgemeester Aboutaleb een zelfverklaarde volgeling van het ‘Salafistische &Whabisme glibberde af en toe in het donker en vermomd in  een lahbaja (soort jurk), sandalen en soms een tarboesh (klein hoofddekseltje) kledij  met naast zich zijn vrouw ( of zijn voor stelen van de Blinde veroordeelde zuster)die volledig bedekt was met een lange, ruim zittende (zwarte)kleding en gimaar(grote, hangende hoofddoek) aangevuld met niqaab (hetgeen het gehele gezicht, met uitzondering van de ogen, bedekt)de El Tawheed-IS&CIA-moskee(Video) in. Dat blijkt uit een foto en politie-informatie die de ‘NSB-Telegraaf’ duister in zijn bezit heeft gekregen van zijn corrupte bronnen binnen de Amsterdamse ‘Vinger-politie’.

Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen.

De naweeën van de Monsters Ollongren en Asscher van Amsterdam(Video). https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/07/16/de-monsters-van-amsterdam-de-ex-wethouders-asscher-en-ollongren/

‘VVD- Boef Marianne Poot’ die zwaar boter op haar hoofd heeft reageerde op de verhalen van ‘NATO-NRC’, die zij ’enorm verontrustend’ vindt. „Vreselijk dat twee jihadronselaars gewoon hun gang konden gaan in Amsterdam en dat de AIVD en de CIA van niks wisten(kuch), terwijl de VVD-misdaadgroep in het College zat en dag en nacht probeerde het leven van de 30% armen in Amsterdam tot een hel te maken. Hoe is dit mogelijk? We hebben al zo vaak gesproken over de radicaliseringsaanpak in de raad(kuch, kuch), maar nooit over het feit dat mijn Rutte nu de Moordende en verkrachtende White Helmets in Volksbuurten dumpt. En dit is nooit naar voren gekomen. In geen enkel ‘Doofpot-onderzoek’”, briest de Oplichters. Ze vergeet maar even voor het gemak dat deze puinhopen zijn ontstaan toen de ‘VVD-misdaadgroep’ lid was van B&W en partijleider Erik van der Burg zelfs nog even ‘Islam- Fraude King- Burgemeester’ is geweest.
De ‘Veelvraat -Annabel Nanninga’ van Forum voor geen Democratie spreekt van een ’ernstige systeemcrisis in het radicaliseringsbeleid’. „De tijd van onderzoeken en handreikingen aan Salafisten zoals Aboutaleb is nu echt voorbij, FvD roept de GroenLinks Rechts “Deep State”- Burgemeester Halsema op tot actie. De gevaarlijke ‘CIA-broeinesten’, de moskeeën El Tawheed en Arrayaan, moeten per direct worden gesloten. Coffeeshops en horecazaken worden om minder dichtgetimmerd. Deze plekken zijn gif voor de Amsterdamse jeugd, voor de goedwillende moslims en voor Nederland.”

’Geen Duivelse signalen’.
CDA Raadslid Duivelse Boomsma’ (Video) bralde in het verleden tot drie keer toe schriftelijke vragen aan de voormalige PvdA Burgemeester Van der Laan en vroeg zich af of er sprake is verspreiding van extremistische ideologie in de moskeeën net zoals in de kerken van de SGP en CU. Daarop was het antwoord steeds: „We hebben geen signalen”. De geërgerde  Nep en Fop Christen CDA’er: „Blijkbaar wilde Amsterdam deze  verwarde Baardmannen, betrokken bij moskeeën, zelf opnemen in de aanpak in de categorie ’ronselaar& White Helmets’. Hoe moet ik dat rijmen?” Hij vindt dat  “Deep State-Halsema transparant moet zijn. „Alles moet boven water. Dit is toch te gek voor woorden? Waarom wordt geen einde gemaakt aan het ronselen? Ze konden jarenlang hun gang gaan: Amsterdamse jongeren  ideologisch vergiftigen net zoals Rutte&Co veel Nederlands vergiftigen met de eieren van de PvdA smeerpoets Staats-NPO Van Dam(Video) en het GenX-gif. Een grof schandaal.”

Opmerking:Uiteraard vroeg de ‘NSB-Telegraaf’ en de ‘NATO-NRC’ niet naar het schokkende feit dat al decennia lang 30% van de Amsterdammers moet overleven onder de armoedegrens en dat er voor de gewone Amsterdammers een wachtlijst is van 17 jaar voor een betaalbaar huis en de ‘Oliedollar –Vluchtelingen’ binnen drie maande een volledig ingericht huis krijgen.Dat voorgaande feit is trouwen ook taboe in het ‘Elitaire-Prietpraat- programma-VPRO Zomeravonden’(Video) met de corrupte ‘Grachtengordel- Subsidievreter Abbring'(Video). Voor dergelijke onderwerpen moet u zijn bij “Zomers overpeinzingen/Salto TV” (Video)van Underground Presentator Steve Brown en Rodin (de Denker).

 

A.s. maandag op 23.,00 uur  bij Salto/TV:”‘Kroongetuigen Moordenaar-Miljonair Fred Ros’& ‘Potloodventer & “Metoo-aanrander & Goede Doelen Maffioso Johnny de Mol’ en de Onderwereld Moord&Media-code van Eer die niet bestaat& De nooit door Café Weltschmerz op Salto TV uitgezonden aflevering :”De Stem van de straat; Esther van Fenema en Steve Brown”.

 

4 antwoorden »

 1. Vd laan heeft geluk gehad dat kinderlijke naieviteit bij bestuurders niet in het wetboek van strafrecht staat. Anders had ie 15 jaar op water en brood gekregen, verdiend. wat een vieze hond.

  Wat een katastrofaal verraad aan Nederland en Amsterdam door de pvda. Dit hebben ze bewust toegestaan en toegelaten.

  Heulen met de vijand als bestuurders is hoogverraad, Art. 93. Waar blijft justitie!

  Islam is gewoon achterlijk en moslims zijn zwakzinnig. Dat zeg ik. Dat vind ik. Naast zwakzinnig zijn ze ook nog eens laf en compleet hypocriet.

  Black Pigeon heeft er ook een analyse op los gelaten die gewoon waar is. Het is de waarheid; overal waar de islam haar stinkende hoofd roert, gaat de levenstandaard omlaag. Dooft het licht en geluk van burgers.

  Islam hoort niet in Nederland. nergens niet wat mij betreft, maar de zandbak in M-O is leeg en groot genoeg.

  Het verraad komt niet van de moslims, die weten gewoon niet beter in de meeste gevallen.

  Het verraad komt van sLinks (en daar hoort de vvd in daad ook bij, niet in woord. Maar taqiyya is een way of life voor de Alde)

  Like

 2. Ey steve ouwe pik

  Waar blijft de uitzending ????

  En

  Waar blijft de beloofde uitzending van de ouwe cowboy verhalen reeks

  Ik dacht dat je was gebleven bij de chinezen

  Ik kon daar wel van genieten die ouwe koek verhalen

  Groetjes

  Like

 3. Cafe Weltschmerz
  Na een overdaad aan sLinkse huilbabys weer een uitzonderlijk Pareltje

  Hoe de Social Engineers met bakken subsidie het volk systematisch belazeren

  Peter Siebelt is onderzoeksjournalist en schrijver van een grote reeks boeken over buitenparlementaire actie van Links radicale en anarchistische netwerken in Nederland. Hij baseert zich daarbij op een privé archief van meer dan 2 miljoen vertrouwelijke documenten die hij vanaf de jaren ‘70 heeft opgebouwd. Het bevat o.a. informatie over internationale NGO netwerken met haar politieke dwarsverbanden, Siebelt wil nu zijn documentatie openstellen voor het publiek. Siebelt vindt het tijd worden dat iedereen zelf kan lezen hoe we alle jaren bij de neus genomen zijn. Hoe de politiek met haar buitenparlementaire netwerken stiekeme agenda’s heeft doorgevoerd, waar we nu de wrange vruchten van plukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.