Media-Maffia

NPO geeft Rappers een kans en verrotte BNNVARA gedoogt “#Metoo Jole & Van Nieuwkerk.

(van onze niet gesubsidieerde(video) dr. Goebbels propaganda redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Van Dam gefaald als politicus& NPO Bestuurder, maar geslaagd als ‘PvdA-Zakkenvuller’(Video).

‘BNNVARA laat veroordeelden geweld verheerlijken. Muziekzender voor Rap-criminelen’ kopt de ‘NSB-Telegraaf’ vandaag verontwaardigd. De ex Nazi-Telegraaf vergeet maar even voor het gemak dat ook zij na de Tweede Wereld Oorlog een tweede kans heeft gehad.De ‘Nazi-Telegraaf’ werd na de oorlog veroordeeld tot een dertig jaar lang verschijningsverbod. Dit verbod werd al in 1949 opgeheven door de Heersende klasse of te wel de ‘Killer-Elite’. Na de oorlog was De Telegraaf verboden wegens het heulen met de Nazi, maar na 4 jaar mocht zij haar reactionaire rechtse ‘NSB-vuilnis‘ o.a tegen de Russen en voor ‘Mega-geweld’ en de Oorlog’s misdaden door de NATO in Afghanistan,Syrië, Libië,Yemen(Video),Afrika (Mali) en Irak en het Nederlandse ‘Royal-VOC-Leger’ in voormalige Nederlands Indie(video) weer gaan publiceren.

 

Ook schroomt de Telegraaf en de rest van die corrupte Gevestigde Orde krantjes en de Staats-NPO niet om de ‘Moordende& verkrachtende- ISIS-White Hemelst‘ neer te zetten als echte Helden die moeten worden opgevangen in de Volksbuurten.

De Kijkcijfers van de Staats-NPO zakken jaar in jaar uit dramatisch vandaar dat de ‘Staats-NPO’ zwaar moet bezuinigen en handelt als een kat in het nauw. De gemiddelde leeftijd van de
(domme, demente )Kijkers ligt ver boven de 60 jaar net als bij de lezers van de corrupte en criminele Gevestigde Orde kranten de Godsdienstwaanzinnige gezagsgetrouwe ‘SGP&CU Trouw’,  de ‘GOED-MENSEN-Volkskrant’, het ‘oude PvdA-mannen-Vod Het Parool’, de ‘NATO-NRC’ en de ‘NSB-Telegraaf’, etc.

Bejaarde Kijker moet dubbel betalen voor ‘Staatspropaganda-Bral-TV’ van het corrupte NPO.(video)

Smeekbede van Rijxman namens ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ over Bezuinigingen: Doe dit niet(Video).

Rappers die veroordeeld zijn voor Volkse delicten, zijn welkom bij de ‘Nep en Fop-hiphopzender’ van de ‘dr. Goebbels- Staatsomroep Staats-NPO’. En waarom niet. Iedereen verdient immers een tweede kans.

Kamikaze-Aanslag’ op De Telegraaf gebouw(Video)?
Kijk maar naar dat criminele zooitje van de VVD-Misdaadgroep en DDR66 ‘Penthouse-Pechthold’(video), ‘Drugsgeld Witwasser Teeven’ bij Jeugdzorg(Video), ‘Fraudeur-Van der Steur’, ‘Aartsleugenaar-Zijlstra’, ‘Fraudeur-Weekers’,  ‘3 x dood door schuld-Hennis’, ‘Racist&Aasgier Blok’(video) , ‘Moraal loze Schandknapen-Hoes’ (Video) etc., die krijgen ook allemaal een tweede en zelfs een derde en een vierde  kans van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ en zijn ‘Taxfree-Graai King Willem’(Video).Een Amsterdamse rapper die werd veroordeeld voor zijn aandeel in een schietpartij, mocht afgelopen juli gewoon optreden bij 101Barz. Was het zelfverdediging? Ook een Rapper die verdacht werd van mensenhandel was welkom. De ‘NSB-Telegraaf’ legt niet verder uit wat zij hier onder mensenhandel verstaan en/of hij daarvoor ooit is veroordeeld en wie dat dan wel is. Vergist u zich niet ook in onze avontuurlijke  boekhouding is Mensenhandel verachtelijke laf(Video) net als de “#Metoo- aanranders Johnny de Mol.Jr.(Video),Francisco van Jole en Mathijs van Nieuwkerk’.Rappers gebruiken het’Staats-kanaal’niet alleen om hun gewelddadig Volkse imago te cultiveren, maar soms ook om onderlinge conflicten op te stoken voor de verkoopcijfers,aldus de ex Nazi Krant De Telegraaf . De inmiddels licht demente  ‘Media-Pulp-Maffia-Criminoloog Cyrille Fijnaut’ vindt dat crimineel gedrag van het gewone Volk hierdoor glamoureus wordt gemaakt en dat mag alleen bij de Ratten in pak en #Metoo aanranders van het zieke type als Johnny de Mol, Francisco Jole en Matthijs van Nieuwkerk en bij de NATO en het Nederlandse (Royal-VOC)-leger volgens hem.Het kanaal van het walgelijke BNNVara van #Metoo Francisco Jole en Mathijs van Nieuwkerk wordt grotendeels deels gefinancierd door de Staats-NPO( u dus) en deels met eigen bij elkaar gejatte subsidie’s en gebedelde vermogen van de tot op het bot verrotte omroep. De Staats-NPO en BNNVARA willen niet zeggen hoeveel het kanaal jaarlijks ontvangt. Zij beroepen zich als een beroepscrimineel op hun zwijgrecht. Onze bron binnen de verrotte BNNVARA heeft ons laten weten dat het gaat om een aantal miljoenen. Voorwaarde voor de Rapers is wel dat zij zich positief moeten uitlaten over de Staats-NPO’ en BNNVARA. Homobelangenorganisatie COC is woedend dat de Staats-BNNVARA weigert een ’afschuwelijk homofoob’ optreden offline te halen en daar hebben ze wel gelijk in(Video). Wij zijn ook al tijden woedend, omdat BNN-VARA Francisco van Jole en zelfverklaarde ‘Cocaine- Junkie-Mathijs van Nieuwkerk‘ als algemeen bekende ‘#Metoo-criminelen’ gewoon blijft handhaven en daarboven op ook nog Subsidie Miljonair maakt.

Opmerking: A.s. maandag op 23.,00 uur  bij Zomerse overpeinzingen  met Underground Presentator  ing Steve Brown en Rodin de Denker Salto/TV:”‘Kroongetuigen Moordenaar-Miljonair Fred Ros’& ‘Potloodventer & “Metoo-aanrander & Goede Doelen Maffioso Johnny de Mol’ en de Onderwereld Moord&Media-code van Eer die niet bestaat& De nooit door Café Weltschmerz op Salto TV en eigen website uitgezonden aflevering :”De Stem van de Straat; Esther van Fenema en Steve Brown”.

2 antwoorden »

 1. Mainstream Media Outlet AD
  Het AD voegt zich geheel volgens plan bij zijn corporate brothers in crime om de wereldwijde “Q” movement (inmiddels meer dan 300 tot 350 mijjoen volgers) de nek om te draaien, kansloos!

  Mainstream Media Outlets in Full Attack Mode

  Deep States Predictive Programming

  Om wereldwijde Q beweging in diskrediet te brengen zal men ongetwijfeld een “MK Ultra Patsy in Q T shirt” aanslag laten plegen of incident laten veroorzaken.

  Gezien toon en strekking van verschenen artikelen in mainstream media over Q is het glas helder dat ze reeds voorsorteren op een mogelijke aanslag of incident.

  AD………QAnon rukt op in Amerika: complotgekkies of wakkere patriotten?
  Een mysterieuze club van Amerikaanse complotdenkers timmert aan de weg en laat zich steeds vaker zien. Wat is QAnon? Lees meer: https://www.ad.nl/buitenland/qanon-rukt-op-in-amerika-complotgekkies-of-wakkere-patriotten~aa24a2ab/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.