Politie

Politie van Grapperhaus Martelt bejaarden en mishandelt Slachtoffer verkrachting.

( van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De  corrupte ‘Vinger-politie'(Video) in Limburg heeft ‘Nep en Fop-excuses’ aangeboden aan een vrouw die in december 2016 werd verkracht door een TBS’er op onbegeleid feest- verlof. Zij weigeren schadevergoeding te betalen en de twee geestelijk gestoorde zedenrechercheurs  blijven gewoon in dienst, terwijl zij thuis horen in een TBS-kliniek .De toen 21-jarige Susanne uit Venray werd tijdens de verhoren rond haar aangifte zwaar onder druk gezet door twee corrupte ‘Gestapo- zedenrechercheurs’ die haar niet geloofden of erger. Het is niet bekend of zij het slachtoffer ook hebben getasert(Video). Het slachtoffer doet vandaag gekuist haar ‘Horror-verhaal’ in de ‘GOED-MENSEN-Volkskrant’, die ook een deel van de officiële walgelijke stukken rond de zaak heeft ingezien. De walgelijkste stukken uit het dossier zitten in middels in de ‘VVD-Demmink-Doofpot’. Maar zelfs uit het gekuiste dossier blijkt dat de zieke perverse ‘Gestapo-rechercheurs’ haar verklaringen in twijfel trekken en telkens op een derdegraadsverhoor methode vragen of ze haar aangifte wel wil doorzetten. Ze hebben haar ook gedreigd met waterboarding: „Soms is dit ook een schreeuw om aandacht van een geil wijf dat er om vraagt verkracht te worden, daar weet onze ‘BNNVARA Francisco  van Jole’ en ‘RTL- #Metoo Johnny de Mol jr. ‘ook alles van(Video). Of dat er geestelijk iets aan de hand is”, bralt een psychopaten rechercheur. Ook wordt haar perverse en ziekelijk gevraagd: „Wat voor ervaring heb je met pijpen? Je zegt dat de penis slap was, maar je gaat toch kokhalzen. Doe eens voor (bij ons)? Hoe kokhals en pijp je dan?” Toen de psychopathische rechercheurs  dat vroegen meende het slachtoffer te zien dat één zich afrukte onder de tafel. In een ‘Nep en Fop excuusbrief’ aan het slachtoffer schrijft de schaamteloze en corrupte Teamchef dat de twee rechercheurs „binnen de Christelijke ‘Duivelse- Grapperhaus-kaders’ ” hebben gehandeld, maar ook dat het belang van het slachtoffer „onvoldoende is meegewogen” en dat hij de gang van zaken „zeer (niet) betreurt.”De dader zat in ‘TBS-Feest-kliniek De Rooyse Wissel’ in Oostrum. Hij werd voor deze verkrachting opgepakt na een DNA-match en overweegt na zijn vrijlating  bij de ‘Vinger-politie’ te gaan. De CDA Minister ‘Gestapo- Generaal Grapperhaus’ heeft laten weten achter zijn Moordende en Martelende en derdegraads, zieke perverse verhoor politie staan(Video).

 

 

 

9 antwoorden »

 1. Zo gebeurd het ook als wij horen de militaire is betrokken bij drugsvervoer ?

  DEA hoge ambtenaren zijn volledig medeplichtig aan deze operaties. Laten we eens kijken naar de leiding van Patrick Stenkamp die voorheen diende als Regional Director (ook wel Special Agent-In-Charge) in Peru. Peru is nu het regionale hoofdkantoor voor de DEA in de regio sinds Bolivia de DEA uit de strijd gooide. Ook heeft Peru de titel “King on Cocaine” uit Columbia overgenomen.

  Als regionaal directeur besliste Stenkamp welke zaken na te streven en op een handige manier te negeren. Volgens mijn bron vuurde Stenkamp de laatste drie speciale agenten af ​​die het onderzoek naar het SANCHEZ-Paredes-kartel hadden gewaagd. Deze groep opereert straffeloos onder het toeziend oog van DEA leiderschap en als DEA speciale agenten hun loopbaan willen verlengen en bevorderen, kunnen ze beter meespelen of ze zullen eindigen als de drie agenten die het SANCHEZ-Paredes-kartel probeerden te onderzoeken, uit een baan.

  Mijn vorige onderzoek onderzocht de rol van Sinaloa in de huidige immigratiecrisis en onthulde drie belangrijke details:

  1. Zoals eerder gemeld, zijn de Sinaloa’s sinds 2007 verbonden aan terroristische organisaties zoals gerapporteerd in de MSM.

  2. De Sinaloa’s hebben, samen met MS-13, paramilitaire trainingen ondergaan in kampen buiten San Salvador, samen met militaire hardware (bijv. RPG-raketwerpers, AK-47’s en antitankwapens). Dit alles wordt geleverd door de terreurorganisatie van Hamas. en Hezbollah.

  3. De drugskartels van Sinaloa en Los Zetas maken gebruik van MS-13 bendeleden als moordenaars bij het wegnemen van politieke en wetshandhavingsobstakels in Mexico. De Border Patrol heeft herhaaldelijk gezegd dat leden van de MS-13 met duizenden worden verwerkt in de Verenigde Staten door de Border Patrol, die door de DHS-richtlijnen worden verteld de andere kant op te kijken als het gaat om de verwerking van MS-13-gangsters in de Verenigde Staten. Verenigde Staten.

  De activiteiten van een subgroep die bekend staat onder de naam Sendero Luminoso dienen ter dekking van de drugshandel en witwasactiviteiten van het SANCHEZ-Paredes-kartel.

  Sendero verplaatst de cocaïne over de Andes naar de Sanchez-Paredes. Een andere CS verklaarde dat de Sanchez-Paredes nu de belangrijkste leverancier zijn voor het Sinaloa-kartel en de nog steeds voortdurende Fast and Furious-operaties, die het leven namen van Border Patrol Agent, Brian Terry. Dat betekent dat het huisdierenproject van Eric Holder niet dood is.

  De prostitutiering waarnaar in het begin van dit artikel wordt verwezen, is verbonden met Sendero Luminoso. Maar er is ook iets anders gelinkt aan Sendero Luminoso. Weet je nog dat Obama’s voorschotteam van agenten van de geheime dienst betrapt was op het omgaan met prostituees vóór een bezoek van Obama aan Zuid-Amerika? Dit is de groep die de prostituees heeft verstrekt.

  Er is nog een verband tussen Sendero Luminoso en onze huidige politiek.

  Het glanzende

  Like

 2. Ze zijn mekaar aan het vermoorden voor de macht en daar horen wij ook bij belasting ?

  Follow the money

  Wij zitten allang in de strafbank van ons schepper dus het is uw beurt stop uw sprookje u bent de grote aandeelhouder !

  Like

  • Piraten vonden het homohuwelijk uit
   De piraten van de Caraïben waren vrijbuiters in alle aspecten en hielden er doorgaans een libertijnse levenswandel op na. Relaties tussen mannen werd niet als taboe beschouwd. Er bestond zelfs een vorm van homohuwelijk avant la lettre, genaamd matelotage. Het was een soort huwelijkscontract tussen piraten die het bed deelden, waarmee vastgelegd werd dat ze hun eigendommen samen beheerden en dat ze van elkaar konden erven.

   Like

 3. Hollywood-studio’s zijn ” doordrenkt van het bloed van onschuldige kinderen “, aldus Mel Gibson, die beweert dat de consumptie van ” babybloed zo populair is in Hollywood, dat het in feite als een eigen valuta functioneert. ”

  Hollywood-elites zijn een ‘ vijand van de mensheid die voortdurend handelt in strijd met onze beste belangen ‘ en ‘ elk taboe dat door God is bekend aan de mensheid wordt overtreden, inclusief de heiligheid van kinderen’ , zei Mel Gibson in Londen, waar hij zijn rol in Daddy’s Home promoot 2 , zijn meest prominente rol op het scherm in jaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.