Kabinet Rutte3

Rutte & Co discrimineert Nederlanders als Labbenkakken: Geen Woningnood voor ‘Vluchtelingen-Emigranten’.

( van onze ‘VVD&CDA&CU& D666 -misdaadgroep’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR King Willem & Taxfree-Shell-Rutte’ & Co: Laat de armen ook sterven van de dorst(Video).
Draadje vol ergernis van gewone kaal geplukte burgers door ‘Taxfree-Shell-Rutte & Co’ over status aparte van ‘Statushouders-Vluchtenligen-Emigranten’ waarvan er veel bidden in de ‘El Tawheed & CIA-Moskee(Video) is politiek en menselijk niet te verkopen. Kan Rutte & Co wat schelen: Terwijl de Oliedollar-Vluchtelingen een betaalbaar huis krijgen binnen drie maanden, dat eerst nog gratis verbouwd wordt, alles geschilderd, opgeknapt, nieuwste HR ketel erin, nieuwe keuken, nieuw sanitair, nieuwe meubels moeten Nederlanders met een beperking van VVD-Misdaadgroep asociaal  ‘Rutte & ‘Christelijke’& DDR66’ onder het ‘minimum-hongerloon gaan’ werken als Slaven(Video) en de gewone Amsterdammers 17 jaar als”Labbenkakken” moeten wachten op een betaalbaar huis(Video).

10 antwoorden »

 1. De waarheid omtrent de Arabische lentes en de “vluchtelingen”- stroom die op gang kwam.

  Het is een vd meest lukratieve en snelstgroeiende criminele sectoren ter wereld geworden. Door deugende stemmers en hun regeringen mogelijk gemaakt.

  Door de msm gepromote Onmenselijkheid. Al die vluchtelingen/ migranten is gewoon mensenhandel. Die bgo’s die mensenhandelaren hun waar afnemen en afleveren aan EU kusten.

  Of het nu gaat om goedkope arbeidskrachten/ slaven, orgaanhandel, drugs of wapensmokkel of gewoon ouderwets Omvolken. Het is onmenselijke mensenhandel.

  Slavernij,

  is de legale term en correcte omschrijving.

  Moderne slavernij, niets anders. Hoogstwaarschijnlijk staan we hier over 150 jaar ook over te grienen en te hyperventileren. Ooeehh wat errug.

  Maar toen we een kans hadden de vrijmetselaars en de EU te stoppen bleven we allemaal op onzee handen zitten. En keken we heel Deugend de andere kant op.

  Keti Koti, doe waar je voor bent opgericht. Slavernij stoppen. Anders zijn jullie gewoon huichelaars en zakkenvullers. Nietsnutten, zou dan de correcte omschrijving zijn.

  Weet je wat ik mij laatst besefte/ afvroeg.

  In ’37, ’38, ’39 barstte het ook van Deugers en fatsoenlijk volk in Duitsland. Daar was doen alsof je Deugde goed voor je maatschappelijke status. En dat wegkijken van barbarij en bagataliseren van misdaden tegen de menselijkheid (muslim rape-gangs, slavenhandel, vrouwen onderdrukken) hebben ze tot ’45 vol gehouden.

  Ik denk dat de grootste Deugers en politiek correcten vooraan stonden te klappen bij de toespraken van Hitler toen hij eenmaal de macht had. Netzoals ze hier hun jandjes blauw klappen voor de EU commissarisen.

  Dat deugen voor de buhne daar komt niks goed van terrecht. Nooit niet.

  Like

 2. Een greep uit de mislukte SBS 6-programma’s van de afgelopen tijd: Naar Bed Met Irene, De Perfecte Vraag (beide met Irene Moors), Vet Fit (BN’ers vallen af), De Raadkamer (met Peter R. de Vries) en de talentenjacht Topper Gezocht. Dit zijn ook allemaal formules uit De Mols eigen Talpa-productiestal.Niet bedacht door homo john de mol maar door iemand anders, want de mol kan zelf niks bedenken dat moet die anderen laten doen die opleiding hebben gehad.
  ,

  Like

 3. Dat is ook het geval met het overheidsbeleid aangaande de werkloosheid en werkgelegenheid in de samenleving. Het verhogen van het minimumloon bijvoorbeeld heeft veel negatieve effecten, maar bijvoorbeeld ook het onderwijsbeleid. Als je het hoger onderwijs te veel stimuleert en mensen stimuleert om zo lang en hoog mogelijk te studeren, krijg je uiteindelijk een tekort in de praktische sector. Dan kan de overheid ervoor kiezen om ‘gastarbeiders’ te verkrijgen om zo de arbeidsplaatsen op te vullen. Allemaal goede bedoelingen, maar iedereen weet wat er dan gebeurt met de gastarbeiders en de samenleving.

  Like

  • Het liefst wil men Nederland opvullen met nog eens 10 miljoen extra domme gelukszoekers uit Afrika en Verweggistan, goed voor de consumptie, goed voor nog meer rotzooi en lawaai, goed voor nog meer uitkeringen en nog meer woningnood.

   Gelukszoekers die goed kunnen doorfokken en gezinnen kunnen herenigen krijgen voorrang in dit Labbekakkenland.

   Laat Rutte maar lachen.

   Like

 4. Ho wat zijn de burgers van Holland braaf onder de bewind van een paar mensen in vergelijking met 17.000.000 mensen ?

  Een stelletje moffen maken nog steeds de dienst uit in jullie land en tracht jullie ook nog tegen elkaar op te hitsen jullie multi- cultuur gebruik de zelfde methoden breek de wet van de banken breek de wet van belasting betalen breek de wet dat alleen zij geen belasting betalen

  En wordt één kijk wat trix aan het doen is alle rassen van de wereld hier in nederland dumpen die macht die jullie haar hebben gegeven gebruik ze voor satanische doeleinden maar,

  Men heeft een wet gemaakt dat de groep van jullie elite kan de eu-centrale bank bellen en geld wordt overgemaakt ( 700.000.000.000,00 euro )ter hun beschikking artikel 9 en artikel 8 is dat niemand hun naar de rechtbank kan brengen te gek breek die wet ook jullie kunnen hoor

  Like

 5. Bewijzen kan ik het niet maar deze woningnood wordt mondiaal – en daarmee bedoel ik van hogerhand en waarschijnlijk vanuit Washington – aangestuurd. En dat doet dan weer vermoeden dat de machtigsten op aarde het gemunt hebben op de Europese volken. Geen woning , geen kroning, werd in de tachtiger jaren nog geroepen. Inmiddels hebben wij als Nederlander maar gewoon alles te slikken wat men van hogerhand aan het doordrukken is. Wat wij de komende jaren te zien zullen krijgen is een toenemende repressie vanuit Den Haag en Brussel om het volk de mond te snoeren. Censuur is hier een onderdeel van. Sites worden van internet gehaald wanneer er te kritisch wordt geschreven over de regering.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.