Media-Maffia

Van Gaal: “VPRO Abbering vindt mij dom, maar voor de rest van Nederland ben ik een openbaring”.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zomergasten Abbring is bang voor ‘Domme’ Van Gaal en verheugt zich op Wiebes(Video). 


‘Grachtengordel-VPRO-Zomergasten’ lijkt nog niet op de radar van bejaard televisiekijkend Nederland te staan. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen, waarin actrice en theatermaker Romana Vrede te gast was, trok zondagavond slecht  352.000 Grachtengordel kijkers. De eerste aflevering van het vorige seizoen van Zomergasten trok vorig jaar nog 549,000. Dus dit ‘Prietpraat programma’ is ook al op weg naar nul kijkers net als het SBS ‘Judas-Raadkamer Programma’ van’ Joker Peter R de Vries ‘(Video) en ‘Maffia Boss John de Mol’. Vandaar dat de Grachtengordel VPRO nu in blinde ‘Voetbal-paniek’ gekozen hebben voor de volgens hen ‘domme en enge Louis van Gaal’. Zij hopen met hem weer te scoren. Louis van Gaal is volgens de Presentatrice ‘Subsidievreter Abbering’ een domme, enge Volkse man.Ondanks dat die openlijke belediging aan zijn adres is hij  toch nog vanavond  te gast bij Zomergasten. Het slaapverwekkende,avondvullende Prietpraat programma van de Staatsomroep de VPRO  en het ‘Neukertje Abbering’ van ‘Subsidievreter Arjan Lubach’, die op zijn beurt weer geneukt wordt door het ‘Echtpaar DDR Minister Ollongren’( de producenten van het flauwe VPRO ‘Grachtengordel- moppen programma Lubach’) . Daarnaast liegen zij met zijn alle onder de warme en comfortable ‘Subsidie-overheids-Deken’ in een bed, weet de gemiddelde (bejaarde)Kijker en Van Gaal veel. Het hele zooitje ‘Lubach&Abbering’ &’Echtpaar Ollongren’ stonden gisteren nog te hossen en te snuiven op de D66 DDR66 100% gesubsidieerde Amsterdamse ‘Pride boot(Video)’ en maakte ‘Grachtengordel-moppen’ over ‘Domme’ Louis onder elkaar. Dolle ‘DDR66-Grachtengordel -Subsidie Maffia- pret’. Pikant: Zomergasten is het favoriete programma van de “Deep State” GroenLinksRechtsBurgemeester Halsema(Video).

De succesvolle voetbaltrainer noemt het ‘een eer’ dat hij voor het ‘Elitaire-Grachtengordel-Prietpraat–programma’ is gevraagd (lees misbruikt wordt) en daarmee in het corrupte rijtje Tuig van corrupte altijd liegende types als de VVD Gangsters Rutte en Wiebes(Video), extreem domme Linda de Mol, ‘Subsidievreter Arjan Lubach’ en de PvdA arbeiders verraders Hedy d’Ancona en de ‘Fraude-Islam King Burgemeester Van den Laan’(Video) komt. Het is Louis kennelijk ontgaan dat de Presentatrice & Subsidievreter Abbring hem voor dom aan ziet en hem ook nog een enge Volkse man vindt en dat zij vreest dat er met Louis geen goed grachtengordel gesprek valt te voeren. ,,Het zal een avond zijn over de (domme, enge) mens en de coach Louis van Gaal. Voor mijn familie zal het herkenbaar zijn, voor  de Grachtengordel Maffia ben ik  een domme, enge man, de rest van Nederland een openbaring”, zo gaf de voormalig bondscoach van Oranje zelf aan.

Opmerking. A.s. maandag avond om 23,00 uur bij het niet gesubsidieerde  “Zomerse overpeinzingen /Salto TV” met Brown en Rodin( de Denker): De Moordenaars Fred Ros en Johnny de Mol Jr.(Video) en het niet uitgezonden interview van toen nog Partijleider van de Stem van de Straat partij Steve Brown door ‘Noord Koreaans- Café Weltschmerz‘.

 

 

Categorieën:Media-Maffia

Getagd als:, , , ,

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.