Media-Maffia

‘BN-Hoertje–Miljuschka’ spuit nu ook vuil in the New Yorker&;ANP over Oom Holleeder voor Verkoop ‘Judas-boek’ in US.

( door het Fake &Riool-News ANP van John de Mol en bewerkt door de waarheidscommissie )

AMSTERDAM-NOIR-Willem Holleeder van Knuffelcrimineel tot Boksbal (Video) van de ‘Judas-zussen Holleeder’ & dochter Miljuschka en hun ‘Media-Pooier Peter R. de Vries.’

Het wachten is nu dat de goudvis van de ‘Judas Zussen& ‘BN-Hoer-dochter Miljuschka’ ook gaat vertellen hoe Willem hem heeft mishandelt in de ‘Fake Riool-News-New Yorker’& ANP. Miljuschka Witzenhausen en begon haar BN-Hoertjes lieg en bedrieg carrière als Soapie in de walgelijke internetsoapserie Sound als DJ Joy en Onderweg naar Morgen. Waar de ‘Riool-presentatrice’ (weekend RTL Boulevard-Riool & Lieg-editie) ‘BN-Hoertje Miljuschka Witzenhaus’ van John de Mol & #Metoo zoon Johnny de Mol Jr.’ normaal gesproken niet bralt over haar moeder Astrid en door de Media-Maffia onderleiding van de Peter R. de Vries’ tot Nederlandse bekendste (Kruimel)-Crimineel gebombeerde Holleeder brengt ze daar nu verandering in. Zij wil ook net als haar moeder en haar ‘Media Pooier Oom Peter R. de Vries’ naamsbekendheid in de USA en dat het ‘Judas-Boek’ van haar moeder goed gaat verkopen in de US. Omdat ze zo bang zijn voor Ome Willem(kuch).

Levenslang voor Willem Holleeder voor het verkopen van het ‘Judas-Boek’ en namens bekendheid in de USA.

‘BN-Hoertje –Miljuschka’ durft niet te verklaren dat ook zij net als markant alle BN-Hoertjes en Soapie’s van ‘Maffiaboss John de Mol ‘is aangerand door zijn ‘Dwergzoontje Johnny de Mol Jr.’(video). En dat is wel te begrijpen,want  dan kan zij zich gaan aanmelden bij de ‘Honger-bijstand’ in plaats van bij The New Yorker en RTL-Riool-Boulevard( 25% eigendom van John de Mol). ‘Judas-Astrid Holleeder’ besloot in 2013 haar dochter Miljuschka in ‘Judas-vertrouwen’ te nemen en te vertellen over haar smerige laag bij de grondse misdaad-plan om samen met bepaalde ‘Riool-Showbizz-Lynch-Justitie ‘(video)en hun ‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ om valse ‘Judas-verklaringen’ af te leggen tegen riante betalingen van Justitie over haar broer. En omdat gelijk ten gelde te maken met een ‘Judas-Boek’. Haar ‘Judas-plan’ was om ervoor te zorgen dat Willem levenslang de gevangenis in zou gaan en daar kreeg dochter ‘BN-Hoertje –Miljuschka’ gelijk een “Natte doos” van. Om dit te kunnen bereiken wilde Astrid gesprekken met hem vastleggen met als gevolg een ‘Riool- Tokkie-bestseller’ vol met kwaadaardige leugens. En een gouden overeenkomst met bepaalde corrupte Justitie van de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries en ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ en ‘OvJ. Wouter -altijd trefzeker- Bos'(Video).

‘Klaar om Ome Holleeder in de cel  te laten Sterven voor Bloed-poen’.
Ik heb hier heel mijn(verrotte)  leven op gewacht”, aldus Miljuschka in het tot Riool en Fake News gezakte The New Yorker, over het feit dat haar moeder besloot vals te getuigen tegen haar eigen broer. “Door te getuigen, zijn we klaar om te sterven(kuch). Ik ben een publiek (Riool)- figuur en een BN-Hoertje van John de Mol. Als Willem en wie dan ook wil, kan hij me vinden.” Maar wat nu ,als later zal blijken dat geen van de ‘Judas-zussen ‘& BN-hoer-dochter Miljuschka’ en hun ‘Media-Pooier-Peter R. de Vries’  ooit maar één haar is gekrenkt door Holleeder sinds hun valse verklaringen, wat tot heden het geval is. Zijn die uitlatingen niet gewoon opzettelijke grove smaad en laster en dus strafbaar volgens het Wetboek van Strafrecht. Het antwoord is Ja.

Judas-Zus Astrid Holleeder‘ & Peter R. de Vries mogen nu liegen in het Vod The New Yorker(video

The New Yorker & ‘Deplorabel Keefe’ hangen de Struisvogel uit met hun ‘Leugen-sluik-reclame-artikel’ van Astrid-Holleeder & Peter R. de Vries(Video).

‘Telegraaf Lynch-Hoer Saskia Belleman lid van de ‘Judas-Raadkamer van ‘Joker Peter R de Vries’ deed ook al een ‘Smaad en laster -duid’ in het ‘Judas-zakje'(Video).

Hoewel het erg zwaar moet zijn voor de familie bralt het ANP en het Riool-Vod The New Yoker (Video) is ‘BN-Hoertjes Miljuschka’ vooral ook erg opgelucht dat haar moeder en tante Sonja ( die neukte ook nog met Peter R. de Vries) eindelijk opstaat tegen Oom Willem Holleeder. “Het voelt als een revolutie in mijn “Natte Doos.” Toen ik opgroeide, zag ik mijn moeder zich uit de naad neukte met o.a. Hakkelaar en vele ander kapitaal krachtig Volkse criminele cliënten van haar als louche advocaat. Ik zag een sterke ‘Judas-vrouw’ die misbruikt ( altijd veel geld aan nam van Willem) werd door haar broer. Dat ze me hysterisch vertelde wat ze van plan was, dat ze stiekem gesprekken met hem ging opnemen…  en uitspraken zou gaan ontlokken door hem op de kast te jagen onder begeleiding van mijn andere liefste oom Peter R. de Vries en bepaalde corrupte Justitie op dat moment zat ik en mij goudvis mijn hele verrotte leven te wachten.” Judas-Mama Atstrid Holleeder mocht zelfs van schaamteloze ‘Elite -Deplorabel  Patrick Radden Kleefe’ haar leugens verhaal brallen:” Because of security concerns, Astrid Holleeder generally doesn’t do broadcast interviews. But she made an exception for our ‘Fake News-  this week (we slightly altered her voice for sensation) . Here she is, in her own words“. Weten ze veel in New York dat de ‘Jordanese -Vis -Wijfen stem’ van Astrid algemeen bekent is in Amsterdam en markant in heel NL. Daarnaast zijn de interviews die deze Judas Astrid heeft gegeven om haar leugen- boek te promoten niet meer te tellen!  Wat een Oplichter die Kleefe.

Bron van het hier gepubliceerde artikel : ANP van Maffiabaas John de Mol de beschermheer van Maffiajournalist en Politie-informant Peter R de Vries. Waarom heeft John de Mol ANP gekocht?John de Mol’s Talpa Network koopt het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), dat vrijwel alle Nederlandse media van ‘(Fake)-(Riool)-nieuws’ bedient. Komt dat nieuws voortaan met een  ‘Riool-Media-Mafffia-Pulp-Talpa-sausje’. Het antwoord is Ja.

Opmerking. Vanavond om 23.00 uur bij het niet gesubsidieerde “Zomerse overpeinzingen /Salto TV” met Brown en Rodin( de Denker): De Moordenaars Fred Ros en Johnny de Mol Jr.(Video) en het niet uitgezonden interview van toen nog Partijleider van de Stem van de Straat partij Steve Brown door ‘Noord Koreaans- Café Weltschmerz‘. Met special guests: ‘Boy Baudet’ (Video)gaat naakt en ‘Domme’ Louis van Gaal legt uit waarom hij zich laat beledigen(Video) door VPRO zomergasten en Presentatrice & Subsidievreter Abbring.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.