Zomerse Overpeinzingen

Vanavond bij “Zomerse overpeinzingen”: Louis van Gaal legt uit waarom hij zich laat beledigen door VPRO zomergasten en presentatrice & Subsidievreter Abbring.

( van onze  “Zomerse overpeinzingen” redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vanavond om 23.00 uur bij het niet gesubsidieerde “Zomerse overpeinzingen” /Salto TV met Brown en Rodin( de Denker): De Moordenaars Fred Ros en Johnny de Mol Jr.(Video) en het niet uitgezonden interview van toen nog Partijleider van de Stem van de Straat partij Steve Brown door ‘Noord Koreaans-Café Weltschmerz‘. Met special guests: ‘Boy Baudet’ (Video)gaat naakt en ‘Domme’ Louis van Gaal legt uit waarom hij zich laat beledigen(Video) door VPRO zomergasten en Presentatrice & Subsidievreter Abbring.

Vanaf 23.00 uur te zien op onderstaand link Salto 1

6 antwoorden »

   • Spooren kwam landelijk in het nieuws toen bekend werd dat hij op 13 mei 2003 in het Eindhovense Anne Frankplantsoen werd opgepakt vanwege het plegen van onzedelijke handelingen met minderjarige schandknapen. De strafbare feiten hadden zich voornamelijk in dit Anne Frankplantsoen afgespeeld. Na zijn arrestatie werd hij ontslagen door PSV.
    Zo maakt Guus Hiddink jaren terug een zeperd. Na de aanleg van de Belgiëconnectie vergeet hij zogezegd de strenge regels van zijn fiscale route na te leven. Hij leeft in Nederlandse hotels en bij zijn nep vriendin in Amsterdam. ‘Ik heb misschien vijf dagen doorgebracht in het Belgische huis’, vertelt hij doodgemoedereerd aan de pers. De politie komt hem op het spoor als collateral damage van telefoontaps in de zedenzaak tegen PSV-directeur Fons Spooren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.