VVD

‘VVD-Commando-Huisjesmelker Haga‘ dreigt zich af te scheiden van de VVD-Misdaadgroep.

(van onze altijd liegende  VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #Shellgate: Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co.  
Weer onrust in de VVD-Misdaadgroep vanwege het gebruikelijke wan en misdadige gedrag binnen hun corrupte en liegende  bende gelederen. Wanneer wordt de ‘VVD-Misdaadgroep’ eindelijk eens verboden als de grootste criminele groep van Nederland(video)? De ‘Doofpot-rel’ rondom het corrupte VVD-Kamerlid Wybren van Haga ( en vlak ‘Boy Jesse Klaver’ ook niet uit op het ‘Graai-gebied'(Video)) blijft maar voortduren. Volgens HP/DeTijd is Commando Van Haga door de altijd liegende en corrupte VVD-fractie en Rutte onder curatele gesteld en mag hij niet meer praten met de media net als de VVD-Minister ‘Aasgier & Racist Stef Blok’( Video). Ook zou hij zijn ernstig zieke vrouw niet mogen bijstaan omdat hij in de Tweede Kamer voor spek en bonen werd verwacht. “Van Haga was gisteren woest. Hij is een ‘Nazi-Prins Bernhard – Witte Anjer-  Kanonnenvoer oud-commando’ (video) en daarmee erg loyaal naar zijn misdaad- partij de VVD en ‘Bloed-poen’ , maar het ging gisteren bijna mis”, aldus politiek verslaggever Marc Belinfante.

#VVD-Doeners:‘Mega-Opliching’s-Marechaussee’ van King Willem ‘Royal-Quality–Aasgier-Investments’ eindelijk voor de ‘Killer Queen Rechter’ ( video).

 Steve Brown wordt op de Dam aangevallen door laffe en corrupte  VVD-‘Hennis politie’ collega’s van commando  Haga:

De laffe en corrupte Pers(Video),de ‘Riool-Show-Justitie’,  de Martelende ‘Vinger-politie’(Video) en de selectieve blinde AIVD zouden wel een onderzoek mogen doen naar het feit hoe een slecht betaalde commando opeens een schatrijke Huisjesmelker wordt.Het zou ons niet verbazen als hij aan zijn begin kapitaal is gekomen in de ‘Koninklijke-Marechaussee-Cocaïne- handel’(Video) en/of door de boel op te lichten zoals bijv. het VVD Tweede kamerlid Johan Houwers en de ex ‘VVD Voorzitter -Bolle Henry Keizer’ de Lijkenverbrander, etc.

 Voor de VVD-Misdaadgroep is het een lastige,maar bekende situatie. “Ze kunnen van Haga niet wegsturen. Dit ‘ Plukt de armen en zieken kaal Kabinet Rutte3′ leunt op de’Judas-meerderheid’ van slechts een zetel. En die is in handen van de corrupte en schaamteloze Wybren van Haga. Daarnaast is hij een laffe oud-commando en heel loyaal (aan zichzelf en bloed-poen). Maar je kan ook te ver gaan zelfs voor  de gewetenloze Haga en dat was gisteren bijna het geval”, aldus Belinfante. Van Haga is woest dat hij wordt beschuldigd van leugens en Huisjesmelken,cocaine handel  en Witwassen. Haga woest:” Ik ben Teeven niet “. VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff aka “Two Face” moest er aan te pas komen om hem tot rust te paaien. De twee aartsleugenaars Dijkhoff en Van Haga hebben afgesproken om over twee weken samen rond de tafel te gaan zitten om een goed  ‘VVD-Pedo-Rapits-Demmink-Doofpot- gesprek'(Video) te voeren.”

NPO geeft Rappers een kans en verrotte BNNVARA gedoogt “#Metoo Jole & Van Nieuwkerk(Video). 

Petitie gestart door de selectieve en laffe  ‘BNNVara-presentator Tim Hofman’ tegen VVD Huisjesmelker Van Haga, maar nog niet tegen ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’ en de BNNVara #Metoo-Boy’s Fannsico van Jole en Matthijs van Nieuwkerk. De Corrupte BNNVara-presentator Tim Hofman mag ook wel eens keer een petitie starten tegen hun ‘Potloodventer Francisco van Jole’ en de hun ‘Subsidie -Miljonair- #Metoo-Matthijs van Nieuwkerk’, Prins Berhand Jr en King Willem.

King Willem & Taxfree-Shell-Rutte’ & Co: Laat de armen ook sterven van de dorst(Video).
Het corrupte misdadige VVD’ kamerlid  Haga verhuurde net als Prins Bernhard Jr. als Huisjesmelkers van  woningen Kippenhokken waarin te veel huurders zaten zonder vergunning die ‘Woeker-Maffia Huren’ moesten betalen en zwart sleutelgeld ,zo onthulde wij al menigmaal. En wat blijkt, hij doet het nog steeds. De AIVD van D66 ‘DDDR Minister Ollongren’ (video) wist van niks en weet van niks.
Van Haga erkende toentertijd dat in zeven of acht panden teveel huurders zaten zonder dat hij daarvoor een vergunning had. In werkelijkheid waren er veel meer, maar u weet een VVD-er liegt nou eenmaal van nuture altijd net als hun Leider Rutte. Zo’n vergunning is verplicht volgens de wettelijke regels van de Gemeente Amsterdam. ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’ was op de zelfde misdaden betrapt, maar die veegt zijn ‘Taxfree-Royal-gat’ af met de wet en de Gemeente Amsterdam. Een ‘Nep en fop integriteitscommissie’ van de VVD-Misdaadgroep van de altijd liegende Godfather Rutte onderzocht vervolgens (niet) of Van Haga iets te verwijten viel en concludeerde uiteindelijk dat er van geen enkele fout, laat staan misdaad sprake was. Opvallend is dat de ‘Nep en fop commissie’ drie maanden nodig had voor het ‘Doofpot-onderzoek’, dat bestond uit welgeteld één gesprek met Van Haga zelf gevoerd door de toenmalige Voorzitter de ‘Mega Fraudeur Bolle Henry Keizer'(Video). De reden van de’ Doofpot-commissie’ dat zij het ‘Elite-Maffia-gedrag’ van Van  Haga goed keurde was en is dat zonder Haga het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte’ zijn  Christelijke Duivelse meerderheid kwijt is om de  ‘Jan met de Pet-bevolking’ te beroven tot op het bot.

Petitie: VVD-Kamerlid veroordeelde ‘Fraudeur- Johan Houwers’ gaat door als eenmans ‘Graai&Lieg-fractie’.

Voor Hofman was met dat ‘Nep en Fop onderzoek ‘de kous nog niet af. In de aflevering voert de’ Bral-presentator’ een voormalig uitgebuite huurster van Van Haga op en gaat hij bij het ‘Vastgoed-Maffia-bedrijf ‘- waar Van Haga ‘min of meer’ ( geen)afstand van heeft genomen – langs. Zijn vrouw heeft nu de ‘Maffia-leiding’. Ook spreekt Hofman in Den Haag op het Misdaadcentrum ” Het Binnenhof(Video_”.Met de petitie hoopt de hypocriete  Hofman dat Van Haga zijn Tweede Kamerlidmaatschap heroverweegt. ‘Wij verzoeken  Huisjesmelker Wybren van Haga om zijn zetel op te geven om onze (Nep en fop)-democratie integer te houden,’ zo staat in de petitie geschreven. Inmiddels hebben ruim 30.000 mensen hun handtekening onder de oproep gezet. Gisteren heeft Haga de VVD woest gedreigd dat als zij hem niet met rust laten hij uit de partij stap en een boekje gaat open doen over de ‘VVD-Misdaadgroep’ en eenmanspartij begint net als  zijn voorganger ‘VVD ‘Mega -Fraudeur Houwers’ heeft gedaan. De PvdA-Hoertjes zijn in dit verband opvallend stil, want die zitten immers samen in de Kamer met ‘Koppelbaas Moorlag’(Video) en in de Senaat met’ VMBO- Maffiaboss Postema’(Video).Maar ook D66 DDR66 geeft niet thuis en dat is logisch want die worden n.b geleid in de Tweede Kamer door de extreem corrupte en misdadige “Penthouse-Pechthold”(Video). Ook allemaal corrupte en liegende misdadigers die wel een Petitie verdienen dat ze eindelijk eens oprotten uit de Tweede Kamer en de cel in, om het aanzien van de toch ‘Nep en Fop democratie’ niet nog meer dagelijks te beschadigen

Opmerking: Zomerse overpeinzingen”/ Salto TV geeft deze week o.a. aandacht aan de drie Elite-Gangsters Haga, King Willem en Prins Bernhard Jr. (Video) en  Steve Brown en Rodin o.a. opperen als overpeinzing om alle panden en het Paleis op de Dam  van het Criminele Trio in beslag te nemen.

10 antwoorden »

    • Alex Jones show, 1st hour Wednesday, Aug 1, 2018
      Alex Jones discusses several articles published by the Intercept about Google secretly developing and installing a censored version of their search engine, named OPERATION DRAGONFLY. Also Apple has handed over the Corporate Executive Baton to China which runs Apple like a state run Corporation.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.