Media -Maffia

Hartman valt “Zomerse Overpeinzingen” en Volksnieuws-Amsterdam-Noir bij: “John de Mol & familie zijn psychopaten”.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Deze week werd in “Zomerse overpeinzingen”(Video) uitgelegd en aangetoond dat de ‘SBS-Riool-programma’s’ van John de Mol en de geestelijk gestoorde gedragingen van zijn zoontje de TV-‘Poltloodjeventer & Aanrander Johnny de Mol Jr.’ te vergelijken zijn met dat van Moordenaar(s).

In die zin van het natuurecht  dat de ‘SBS-Riool-programma’s’ van John de Mol &zoon & Oerdomme altijd giechelende zus Linda(Video) de hersens aantasten van het Nederlandse ‘SBS-Tokkie –Volk’, die  naar die programma’s als Zombies staren. En dat heeft Hartman wakker geschud: Maxim Hartman heeft keihard uitgehaald in navolging van ons en “Zomerse overpeinzingen-Salto TV” naar Media-maffia-magnaat& DrugsLord John de Mol. Hij vindt hem een psychopaat die ‘Riool-bagger’ produceert en daar heeft hij gelijkt in. Dat heeft hij gisterenavond gezegd tegen Wilfred Genee in VI Oranje Blijft thuis. ‘Maffiaboss John de Mol ‘zijn ‘Dwergzoon Johnny de Mol Jr.’ is de meeste beruchte #Metoo-man die open bloot op TV met zijn Potloodje(Video) loopt te venten en alle ‘BN-Hoertjes’ van ‘Papi John’ straffeloos loopt aan te randen en tegelijker tijd als ‘Goede-Doelen-Maffia-Boy’ u de centen(Video) uit de zak klopt.

 

Jij gaat nu naar  het ‘Wit-was-Talpa’ en dat vind ik een heel slechte keuze“, liet Hartman weten. “John de Mol ben je geen fan van, hè?“, bralde de laffe ‘BN-Hoer Genee’ van ‘Maffia Boss John de Mol’ daarop. Toen riep Hartman snoeihard: “Dat is gewoon een psychopaat net als zijn zoontje en Oerdomme zus

Peter R. de Vries bekent bij Wilfred Genee dat John de Mol bepaald wat hij wel of niet mocht uitzenden(video).
Nee joh, hou op“, bralde Genee. Hartman: “Dat is gewoon zo. Als je vijf miljard hebt of hoeveel heeft die man, en je nog steeds zulke hersen beschadigende bagger produceert, dan ben je toch niet goed bij je hoofd?” ‘BN-Hoer Genee’: “Dat is ‘SBS-(Tokkie)- smaak’, hè en daar verdien ik ook mijn ‘Bloed-miljoenen’ mee, hihihihihihhihi en nee ik ben niet aangerand door Johnny de Mol , dat ik pijn in mijn gat heb komt omdat ik dagelijks op een pony rijdt?” Hartman: “Dat is niet smaak, maar hersenverpulvering en dat is 10.000 X erger en schadelijker dan het zogenaamde ‘Nep-Nieuws’, waar die andere psychopaat D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’ Video)zich zo druk overmaakt ,dat zij wil dat het verboden gaat worden, maar over die  maatschappelijke, moorddadige,schadelijke Riool-bagger van John der Mol horen wij haar en haar altijd liegende  Boss Rutte niet.”‘BN-Hoer-Genee’ met pijn in zijn kont: “Wat jij maakt kunnen mensen toch ook bagger vinden?”Hartman: “Dat zijn domme ‘SBS-Tokkie-mensen’ dan. Je kan een hoop zeggen, maar ik maak geen bagger. Dan hebben mensen geen goede smaak of geen goed verstand. Het is niet alleen wat ik maak, maar ik zag laatst ook toen ik volslagen dronken was een ander programma bij de Staats-omroep VPRO van de Grachtengordel-Maffia (Video) wat heel goed was: ‘Goed (MENS)-Volk’. Dat is met liefde en 100% subsidie gemaakt over allerlei culturen in het buitenlandMaar Talpa… Alles wat SBS 6 is, is toch pleuriszooi? Laten we eerlijk wezen.”‘ BN-Hoer-Genee’: “Ik vind dat wat ver gaan, want John is ook ook mijn Baas. ”Hartman: “Noem eens één programma van SBS 6 dat goed is dan. ”Genee lachend als een boer met kiespijn: “Riool-Shownieuws, De ‘Judas- Raadkamer’ van mijn Held ‘Joker Peter R de Vries’.(Video). En ‘Hart van Dom-Nederland’. Dat doet het ook hartstikke goed (bij de Zombies). Die komen dichtbij de domme ‘SBS-mensen-Zombies’! Dat doet het al jaren heel goed net als onze Rutte&Junkie-Gordon. ”Hartman: “Piet Paulusma scoort ook 800.000 man elke dag. Dus? Waar hebben we het over? ”Genee: “Je hebt het over dingen met liefde maken. Je kunt veel van John zeggen, maar als je ziet hoe bezeten (door de Duivel) die man is als hij (Zombie)- tv maakt...”Hartman: “Hij is een doortrapte en gewetenloze zakenman, een “Snake in Suits”. Ik begrijp alleen niet dat je teringzooi over mensen hun koppen uitkotst als je vijf miljard (schuld ?) hebt.”

Kritiek op VI
Verder uitte Hartman ook kritiek op VI. “Ik vond het ook belangrijk om hier een keer aan te schuiven, want ik wil jou ook een keer de waarheid zeggen. Ik vind gewoon dat je je als een soort pooiertje van de BN-Hoeren Derksen en Van der Gijp gedraagt. Je zet ze eigenlijk elke avond achter het raam op maandag en vrijdag en dan mogen zij een trucje doen en kijkers lokken met allemaal seksistische grappen. Jij zit daar uiteindelijk garen bij te spinnen. Dan vind ik je gewoon een Pooiertje net als die andere SBS psychopaat Peter R. de Vries de Pooier is(Video)van die ‘Judas-Zussen Holleeder’ .” Hartman “Ik heb  ook geen respect voor Johan; hij is altijd eerlijk en heeft overal schijt aan als het gaat over bijv. Voetballers die hij niet moet, behalve aan zijn publiek, want hij zit altijd te slijmen over het volk. Zijn gevoel voor ‘Riool-humor’ vind ik echter niet best. Ze hebben altijd hetzelfde repertoire seksistische grappen als oude vieze ‘Ruk-mannen’ .”

 

5 antwoorden »

 1. VIP MEMBERS ONLY CHANGE YOUR MIND NED2 HUMAN

  90% van ’t Parlement is Universitair geschoold, ’t streven is 100% but the world is still a Shithole

  De creme de la creme van de intelligentia, ’t overgrote deel van dezei jonge academici toont in dit programma als vanzelfsprekend zijn schaamteloze minachting voor de laag opgeleiden.

  Het pleidooii voor de inclusiefe samenleving waar deze groep zich in het algemeeen zo graag op voorstaat, wordt vooraf gegaan door een selectie procedure waarbij dezelfde pleitbezorgers van die incl samenleving zich zoveel mogelijk ontdoen von der Untermenschen.

  In het nieuwe programma Change Your Mind gaat de Amerikaanse hoogleraar en filosoof Michael Sandel in gesprek met een groep veelal Nederlandse millennials over morele dilemma’s van deze tijd. Zie en huiver, zoveel domheid bij elkaar: https://www.human.nl/changeyourmind.html#

  There is no greater [current] threat to the people than the FAKE NEWS MEDIA.
  Study Nazism.
  Compare/contrast ANTIFA.
  Compare/contrast SOCIALISM push.
  Who financed then?
  Who is financing now?
  Dark to LIGHT.
  GOOD WINS.
  “Q” : https://8ch.net/qresearch/res/2264408.html#2265105

  Like

 2. Gordon Het leuke van john de mol is: als we nu een redactievergadering hebben, kan ik ook gewoon achter hem aan zitten om hem te kietelen. Rent ie door z’n kantoor en komt ie niet meer bij.”

  Like

 3. Heel lang zijn De Zwart en De Mol gebrouilleerd geweest met elkaar. “We hebben in de jaren 80 een leuke tijd met elkaar gehad, toen hij me van Veronica naar de TROS bracht. Toen gingen we ook uit samen(homos), maar hij vond het niet leuk dat ik terugging naar Veronica. Hij kan wat dat betreft niet tegen zijn verlies, dus dat heeft hij me twintig jaar lang kwalijk genomen. Daarna had hij Endemol verkocht, ik deed het toen goed met 538 en toen gingen we weer praten.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.