Politie

Rol ‘Psycho-Anabole-agent’ in Praag nog in ‘Grapperhaus-Doofpot-onderzoek’.

(van onze corrupte ‘CDA&VVD Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Politie van Grapperhaus Martelt bejaarden en mishandelt Slachtoffer verkrachting(Video).
Ruim drie-en-een-halve maand na de geruchtmakende laffe groep ‘s zware mishandeling van een iel obertje  in Praag onderzoekt de Amsterdamse corrupte Vinger-politie(Video) nog altijd(niet echt) of de betrokken ‘Anabole-agent ‘juist heeft gehandeld’.  Er is ook geen onderzoek gedaan of zij stijf stonden van de Koninklijke Marechaussee cocaïne(Video).De vraag of hij aan kan blijven, is daarmee nog niet beantwoord(kuch) en hij is nog steeds gewoon in dienst, terwijl hij  en zijn ‘Anabole-bende’ volgens het Wetboek van strafrecht per direct had moeten worden aangehouden. Is dat CDA ‘Minister-Gestapo-Generaal Grapperhaus’-  Klasse Justitie? Wat denkt u zelf? Afgelopen april zochten zeven stijf van de anabole en cocaïne staande laffe Nederlanders ruzie met een iel ober in de Tsjechische hoofdstad Praag. De afgetrainde laffe mannen dronken bier en snoven cocaine dat ze zelf hadden meegenomen op een terras en lieten luidruchtig scheten die stonken als de Hel door de anabolen en vielen vrouwen lastig.Toen ober Mirek daar wat beleefd van zei, werd hij direct door de groep zwaar mishandelt. Schokkende videobeelden van die laffe zware mishandeling, c.q. poging tot doodslag,waarop onder meer te zien is hoe één van de afgetrainde Anabole Nederlandse Junkie de iele Mirek slaat en schopt, terwijl die al half bewusteloos/dood op de grond ligt, zorgden voor terechte grote verontwaardiging bij het Volk, maar niet bij de Amsterdamse ‘Vinger-politie’. Daar noemt men dergelijk laf en psychopatisch gedrag een aanhouding van een verdachte. Maar los daarvan is volgens de nieuwe ‘Voetbal Hooligan-interpretatie’ door het corrupte ‘Riool-Showbizz- OM'(Video) en de ‘Killer Queen Nienke de Waele’ – Rechters’ van  artikel 302  jo 141 Sr.  is iedereen strafbaar die tot die groep behoord die iemand (zwaar)mishandelt ook al slaat of schopt hij niet. Maar nu het om een corrupte Amsterdams politie man gaat ff niet.Het Tsjechische Openbaar Ministerie ziet de gruwel, zware mishandeling als een poging tot moord, meldde de Tsjechische krant Deník dinsdag. Een verzwaring van de aanklacht, gebaseerd op onder meer het medisch onderzoek naar de ernst van de verwondingen van het iele mannetje. Het zou de twee hoofdverdachten Arash en Armin N. 10 tot 18 jaar cel kunnen opleveren, maar in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ lopen zij gewoon vrij rond.

Korpschef Pieter Jaap Aalbersberg: Mijn Amsterdamse ‘Incest-politie’ functioneert niet door stiekeme ‘Vinger-relaties(Video)’.

In de Pers werd zowaar een keer onthuld na de vechtpartij in april dat één van de zeven betrokken laffe anabole Nederlanders een onderbetaalde, corrupte Amsterdamse agent is. Hij werkt bij het  corrupte verwarde mannen High Impact Crime-team (HIC-team) bij de eenheid Amsterdam. Dat betekent dat hij onderzoek doet naar zware Volkse (kruimel)-criminaliteit zoals laffe overvallen en berovingen op bejaarden en snackbars en niet naar de echte zware criminaliteit van ‘Graai-TaxfreeKing Willem'(Video), de ‘Shell-Taxfree-Rutte- multinationals’ (Video), de ‘VVD-Witwas-Zuid-as’,  de Ratten in pak(Video), de ‘Elite-Bankier-gangsters’,de ‘Royal VVD- Vastgoed-maffia’(Video) etc.. De ‘Psycho-agent’ was onder meer betrokken bij het onderzoek naar de daders van de moord op Nabiel Amzieb, wiens hoofd werd gevonden op de stoep van een Amsterdamse shishalounge ,die nooit is opgelost En dat is het maar goed dat je zichtbaar strak staat van de Anabolen en cocaïne als agent als hij op ‘Cheap Ass-vakantie’ gaat dan houdt hij ervan op zich te vermaken met het snuiven van gestolen cocaïne(Video) en het plegen van zware ‘Volkse-Kruimel criminaliteit’ zoals het met zijn allen een iel mannetje in elkaar of dood slaan en extreem goedkoop bier en gestolen cocaine.

Zorgvuldig? Waarom zit  de agent en zijn ‘Anabole -bende’ nog niet in de cel dat is echt zorgvuldig. ‘NPO-007-Ellie Lust’ aka “De Mol” woordvoerder Amsterdamse politie & AVROTROS van ‘VVD-Pedo-Nijpels’(video).
Kort na de laffe zware mishandeling liet (loog)de politie weten dat hun agent vermoedelijk een sussende rol speelde. Natuurlijk het kan ook haast niet anders bij dat corrupte politie zooitje Tuig. Als een vechtpartij is tussen Voetbal Hooligans is er volgens diezelfde politie en OM nooit een persoon die een sussende rol heeft gespeeld en gaat iedereen de cel in.Wel startte de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ een ‘Doofpot-onderzoek’ naar zijn precieze rol. In de tussentijd was hij gewoon aan het werk, meldde de politie eind april. Of de ‘Anabole-Psycho-man’ nog steeds zijn uren draait, wil de woordvoerder niet kwijt en beroept hij zich op zijn zwijgrecht en verwijst hij naar zijn ‘Doofpot-Boss de Christelijke ‘Duivelse-CDA Politie Minister Grapperhaus’. Net zo min bralt hij wat het Doofpot-onderzoek precies behelst. ,,Het is een intern ‘Doofpot-onderzoek’ en dat loopt nog. We doen zorgvuldig en gedegen onderzoek’’, liegt de woordvoerder. Nee ,de woordvoeder was niet Ellie Lust (Video),want die was nog aan het bijkomen van het snuiven en zuipen op de Pride Parade Amsterdam. Wij weten van onze bron binnen de politie dat de ‘Psycho-agent’ gewoon aan het werk is in Amsterdam en zich heeft vermomd als ‘verwarde(‘Islam’)-Baardman’ uit de corrupte kliek van de voormalige’ Islam-Fraude King’ de PvdA Burgemeester Van der Laan(Video).

4 antwoorden »

  1. wat een verhaal weer zeg. Dat is de vinger politie van nazi führer Grapperhaus natuurlijk niet gewent dat er ook nog wel eens in andere landen zomaar een normaal en functionerend gezag is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.