oorlog's misdaden

De Bommen van May & Trump met ‘Saoedi-Arabië Airstrike’ vermoordde vandaag 29 kinderen. Geen News voor de MSM.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Best Buy:Bombs of Trump& Premier May Killed 29 Children Today in Yemen

 


De corrupte  MSM en de ‘Staats NPO&-NOS-journaal’ staan vandaag bol van de Sancties  Oorlog’s verklaring van ‘Mad Dog Trump’ tegen de Russen(Video) vanwege een ‘Fake-News-Novitsjok Gifaanvalin Engeland op o.a. een Russische Landverrader waarbij nul doden vielen, maar geen piep over het feit dat vandaag 29 kinderen zijn vermoord door luchtmacht van Saoedi Arabië met steun en de bommen van de ‘UK-Killer-Elite’ en de US-Killer Elite met hun ‘Puppet Mad Dog Trump’. Dan staat nog niet eens vast dat Rusland daar voor verantwoordelijk is voor de gifaanval in Engeland. Maar vandaag staat wel vast tenminste 26 kinderen zijn vermoord met een luchtaanval van de door de UK & US gesteunde luchtmacht van Saoudi Arabië. En nu horen wij het de Westerse  regering’s leiders en Mad Dog Trump & zijn sidekick  ‘Liar May’ niet roepen in hun MSM om een boycot van hun grote ‘Oil & Weapen-koper-vriend’ de ‘Massa-Moordenaar Kroon Prins Mohammed bin Salman’ en hun zelf! The International Comité of the Red Cross has confirmed that the bodies of 29 children have been recovered, all of whom were aged under 15 years old. 48 others were also injured, including 30 children. The UN children’s agency UNICEF said it was “very concerned with the initial reports of children being killed” with UNICEF’s resident representative in Yemen, Meritxell Relano saying that he is witnessing the “horror the images and videos coming from Saada… Why are children being killed by the UK&US and there ‘Oil& Banker-Puppet -Massa Moordenaar-Prins Mohammed bin Salman’?”

Brought to the brink of collapse’.

The Saada attack took place less than a week after an airstrike launched by the ‘UK&US-Saudi-led coalition’ killed dozens near a hospital in the city of Hodeidah. Mirella Hodeib from the ICRC told RT that the group is calling for the protection of civilian infrastructure.“The humanitarian situation in the country is catastrophic, the population has been brought to the brink of collapse. The movement of the population is growing because of [the ongoing] conflicts and hostilities,” Hodeib admitted. She noted that the Yemeni healthcare system has been “decimated,” while infrastructure is “weakened” and “would collapse across the country.”According to the ICRC representative, humanitarian organizations can neither feed millions of Yemenis, nor provide access to healthcare for them. “Twenty million Yemeni people are in need of [humanitarian] aid. The ICRC has always called upon all parties of the conflict to [find] a political solution… in order to curb worsening humanitarian conditions,” she added.The ‘US&UK-Saudi-led coalition’ has been waging a brutal military campaign in Yemen since March 2015, in an attempt to restore president Hadi to power. Three years of ‘UK&US-Saudi-led ‘bombardment and a blockade of Yemen has led to a catastrophic situation in the country, with 22 million people, or 80 percent of the population, in need of humanitarian aid, while more than half of the country is left without basic medical services. Human rights organisations have been accusing the coalition of indiscriminate shelling of civilians and infrastructure.The war in Yemen has killed almost 10,000 people in three years, and is what the United Nations has labelled as the world’s worst humanitarian crisis.

 

Where are the muslims protesting for Yemen? Israel kills Palestinians. Muslims protest. Saudis-Emirates&UK&US butcher Yemenis. No demonstration.
Hypocrisy?
Where is UN? The Saudi-UAE&UK&US alliance is no better than Israel or Bashar Al Assad. Breaking: Saudi&UK&USCoalition says bus massacre in Yemen was ‘legitimate action’

2 antwoorden »

  1. John de Mol vindt Wilfred Genee ‘lekkere knul ‘ als presentator .

    Genee zei dat hij in principe weg moest bij rtl omdat VI lage kijkcijfers had ,en bij veronica zullen ze nog lager zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.