corruptie

‘Gelukzoeker-Munie’ & VVD-Burgemeester Krikke waren al ontmaskerd als Mega Fraudeurs door Volksnieuws & Stem v.d. Straat/Salto TV.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD- Burgemeester Krikke licht de boel op voor 1 miljoen met ’Munie-Staats-pand’ berichten wij al enige tijd geleden(Video).
Wij hebben deze smerig corrupte ‘VVD-Krikke & Munie’ misdaad-affaire reeds uit en te na uitgezonden in de Stem van de Straat-SaltoTV , ondanks bedreigingen van de ‘Munie-Bende’. Neukt Munie met Krikke, Minister Kaag, ‘Onno-schandknapen- Hoes’, ‘BN-Hoer-Ali B.(Video)‘, Johnny de Mol Jr., Mark Rutte,Alexander  Pechthold, ect? Wie zal het zegen? Alles is mogelijk in Banana-Fraude-NlL van  ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ .Een illegaal ‘Naai’-atelier met illegale Vluchteling  bij het ‘Werk-niet-Paleis’ van ‘Taxfree-Graai King Willem’  doet in Den Haag  en bij de VVD-Misdaadgroep en zelfs in de MSM veel stof opwaaien.  De VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ is afgelopen weken al weer voor de zoveelste keer  in opspraak door de doortrapte en hardleerse ‘Huisjesmelker Haga'(Video) en nu komt daar nog bij de extreem corrupte VVD Burgemeester Krikke met haar ‘Huis-Vluchteling’ de ‘Mega oplichter& Fraudeur Munie’. Het illegale ‘Naai’-atelier naast ‘Taxfree-Shell-King Willem’ is van de uit Somalië afkomstige Tassenontwerper ‘Tassenknipper’& Gelukzoeker Omar Munie’, het lievelingetje van de VVD Burgemeester Krikke en van het Haagse tuig als ‘PLO-Fatah-Minister  Kaag-Anis al-Qaq’,  de ‘arbeiders verrader Asscher’ en ‘Penthouse Pechtold’, etc.De gemeente heeft het ‘Giftige-Naai’-atelier aan het Noordeinde gesloten nadat zij eerst Munnie hadden getipt dat hij mogelijk een inval zou krijgen van de eveneens corrupte ‘Vinger-Politie’van de CDA Minister ‘Gestapo-Genraal Grapperhaus'(video)

De altijd Liegende’ Shell-Premier Rutte’:”‘Den Haag krijgt heel goede burgemeester met onze Krikke”.(bron: Omroep West)’

De kwestie kwam  per ongeluk aan het licht na een controle door de gemeente zelf, nadat omwonende ( niet de King, want die is al tijden gratis met ‘Wonderland- VIP-vakantie’) en voorbijgangers hadden geklaagd over een Giftige stank, waardoor ze misselijk werden en moesten braken. Een zeldzame, eerlijke handhaver constateerde dat er zonder de benodigde vergunning werd gewerkt en ‘genaaid’ met illegale Vluchtelingen hoofdzakelijk uit Somalië  „We hebben die oplichter Munie verzocht de werkzaamheden te staken en toen pochte hij een nauwe relatie te zijn van Burgemeester Krikke, ‘BN-Hoer&Huis-Marokkaan’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ domme Ali B. en de D66 ‘DDR66 PLO-Fatah-Mister Kaag-Anis al Quq ‘, maar de moedige en zeldzaam niet corrupte handhaver liet zich niet imponeren en heeft het illegale-Naaihok gesloten ”, aldus een woordvoerder.Wat nog niet in de MSM pers is verschenen dat bekende oudere ‘VVD-Demmink & Hoes-heren'(Video) door omwonende regelmatig gespot werden dat zij het ‘Munie-Naai-pand’ binnen ‘Wipte’.

De AIVD van D66 DDR66 Minister Ollongren met ‘Munie –armbandje’ om wist en weet van niks (Video).
Ook is de Omgevingsdienst Haaglanden in actie gekomen, omdat er op het koninklijke Noordeinde een sterke giftige lijmgeur werd geroken, die afkomstig leek te zijn uit het pand waar de illegale ‘Munie-werkplaats’ is gevestigd. Aanvankelijk wilde Krikke de Russen de schuld geven van deze Gif aanval(Video), maar dat ging zelfs haar ‘Godfather Rutte’ te ‘Zijlstra-Leugen-ver’(Video). Het Gif hield verband met de illegale productie van nieuwe blauwe pvc-tassen en de bekende Oranje-Boven-Omarmbanden, die gedragen worden door prominent Gevestigde Orde Tuig als Asscher, ‘BN-Hoer Ali B.’ ,de ‘Potloodjeventer en “#Metoo- aanrander-Johnny de Mol Jr.'(Video), PLO -Fatah Kaag-Anis al-Qaq’ en ‘Penthouse Pechtold’, enz, enz..

‘DDR66 Minister Kaag’ on Route in Beirut dressed with Munie handbag as the ‘Whore of Baylon’(Video).
Munie maakt iedereen wijs dat hij zijn tassen en armbanden laat maken door kwetsbare groepen (illegale) Vluchtelingen, onder wie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.Het illegale ‘Naai’-atelier voldoet ook niet aan de Arbo-wetgeving en het minimumloon. Munnie is een geslepen ‘VVD-ras uitbuiter’van het gewetenloze  type PvdA Tweede Kamerlid  ‘Koppelbaas Moorlag’.

Onrust: Volksnieuws werd zelf met een advocaat bedreigd door een (subsidie)- bendelid Menno Mulder van Munie (Video) voor het plaatsen van deze Foto:

De Tassenontwerper  Tassenknipper zit sinds enkele maanden na duistere en corrupte bemiddeling van de VVD Burgemeester Gangsterin Krikke als ‘antikraak’ gratis met zijn Illegale onderbetaalde  arbeiders in een Kapitaal rijksmonument naast King Willem bij het Paleis Noordeinde, maar hoort net als de VVD Burgemeester Krikke thuis in de cel. Krikke staat pontificaal in de “Top 20 + Criminele Burgemeesters”(Video). De bedoeling is dat het Kapitale pand in september aan hem wordt overgedragen ver onder de marktwaarde. Ali B. zou samen met Burgemeester Krikke de sleutel feestelijk aan hem overdragen en dat zou dan vervolgens worden uitgezonden bij de ‘Potloodjeventer Johnny Mol Jr. RTL -#Metoo- Go’s Wild'(Video) in het kader van de “Goede Doelen Maffia”. Volgens zijn Compaan in crime de VVD Burgemeester Krikke dient Munie en zijn milieu vervuilende giftige armbandjes een maatschappelijk doel (voor de Elite-Maffia) en is dat de reden voor de duistere verkoop ver onder marktwaarde. Over de ‘Krike Munnie-Elite-Maffiadeal’ is in Den Haag en in Nederland veel onrust ontstaan, omdat het voor een extreem lage prijs (1 miljoen onder de marktwaarde)wordt ‘gegund’ door Krikke. De financiering zou nog altijd niet rond zijn, want zelfs de (VVD)-Misdaadbanken willen hun corrupte vingers niet meer branden aan deze ‘Krikke&Munie-Fraude-deal’ ten koste van de belasting betalende burgers.

Braking News: Top20+ Criminele Burgemeesters van Plasterk gaat met’ De one miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ op naar de 30! (video).

De lokale fractie Groep de Mos, de grootste coalitiepartij, kan het niet geloven dat het pand zwaar onder de marktwaarde is verkocht om er onder andere een illegaal ‘Naai’-& uitbuit & Gif-atelier met onderbetaalde zwart werkers zonder verblijfsvergunning in te vestigen, terwijl de VVD Burgemeester Krikke bralt geen (wel dus) samenwerking met Munie te hebben en ook geen sexrelatie, weet dat dit in strijd is met het bestemmingsplan. „Dit valt niet uit te leggen aan de Haagse samenleving en Nederland”, zegt raadslid Ralf Sluijs. „Wat mij ook sterk verbaast is dat de VVD Burgemeester Krikke toegeeft geen enkele maatschappelijke samenwerking met Munie te hebben. Dat terwijl juist de maatschappelijke invulling keer op keer als doorslaggevende reden van de verkoop wordt gegeven door de Burgemeester en zij pontificaal op de foto staat met Munie in het Stadhuis sluik-reclame te maken voor zijn tasjes en giftige armbandjes. Het fundament onder de Elite-Maffia-deal blijkt daarmee enkel nog drijfzand te zijn.” De ‘Subsidie-Boef’ en lievelingetje van Krikke ‘Utbuiter& Oplichter & Gif-verspreider Munie’, die tot 2018 aan de Rotterdamse Coolsingel zat, wilde niet reageren en beroept zich op zijn zwijgrecht en verwijst ter verdediging dat zijn VVD-Burgemeester Krikke en de ‘PLO Fatah- D66 ‘DDR66- Minister Kaag- Anis al-Qaq’ allebei Sluik-reclame maken voor hem door met zijn tasjes en zijn ‘Giftige-armbandjes’ te lopen pronken.

 

 

15 antwoorden »

 1. Welkom, welkom in mijn land. En de wwreld is van iedereen.

  Nu trainen moslims hun kinderen al om jouw kinderen te vermoorden. En nog staan de grenzen van nederland open voor isamitisch tuig. cda, vvd, pvda willen dit voor e bevolking.

  Mass school shootings en bukken voor islam. Dit is de mind-set die je binnenlaat.

  “Is hysterie” en “geen greintje bewijs”

  Ze weten het. Ze weten het bij de Alde, dit is wat onze regering en politici voor Nederland willen. Moord en doodslag, intimidatie en verkrachtingen om ons te onderdrukken en te laten smeken om een politiestaat.

  Jullie zijn gezien voor de degeneraten die jullie zijn. Dit is regeringsbeleid van de Alde d’66 en vvd.

  Zelfde als die zwakzinnige libier die gered werd toen de burgeroorlog in Libya uitbrak, en een paar jaar later blaast hij 22 jonge kinderen op tijdens een concert ariana grande.

  Onze veiligheidsdiensten en regeringen weten wat voor moslimtuig hier binnen komt. Ze weten het en zijn daarmee de vijanden van het Nederlandse volk.

  Oog om oog, tand om tand, vergis je niet Schijnheillige lafaards. Jullie zijn allemaal gezien. Die zwakzinnige moslims gebruiken om Nederlanders klein te krijgen.

  Die Krikke lijkt mij ook zo’n stiekeme Alde/moslim. Netzoals die Kaag. Landverraders.

  Like

 2. peter de vries iemand laten vermoorden om het shirt van litmanen te krijgen,zo voetbal gek is die de vries wel?
  Vandaag is het 20 jaar geleden dat Nicky Verstappen verdween en werd vermoord. Op mijn kantoor hangt het Ajax-shirt van Jari Litmanen dat hij kreeg.

  Like

 3. Frankrijk komt officieel uit de kast met “Presidentieel Pedoboegbeeld Macron”, Merci Beau Coup!

  France Passes Law Saying Children Can Consent To Sex With Adults
  President Macron’s government has voted against having an age of consent in France, becoming the latest nation to give in to pressure from an international network of liberal activists determined to normalize pedophilia and decriminalize sex with children across the world.

  Federal law in France now has no legal age of consent, meaning adults who have sex with children of any age will not be prosecuted for rape if the child victim is unable to prove “violence, threat, duress, or surprise.”

  The draft bill against sexual and gender-based violence, known as the Schiappa law, was signed into law by the French Parliament on 3 August, sparking outrage in France as parents and children’s rights groups accuse Emmanuel Macron’s government of betraying the nation’s children.

  Childrens’ rights groups criticised Emmanuel Macron’s government for failing to provide a legal age of consent to protect children, pointing to the recent decision by French courts to refuse to prosecute two pedophiles for the rape of 11-year-old girls because authorities couldn’t prove the children did not consent. Lees meer: https://yournewswire.com/french-law-children-consent-sex/

  Like

  • Bouwde zijn eigen studio.De modellen,zo vult bert verwelius aan,die komen uit de oekraine.ik heb daar een eigen modellen buro.(meestal ook porno modellen zijn betrokken bij modellen buros)(endemol porno stal)

   Like

 4. Zoveel als Bert Verwelius van zijn passies hield, zo weinig hield hij van publiciteit. Foto’s van hemzelf zijn tamelijk zeldzaam en om zijn ruim twintig hectare tellende landgoed De Limiten in Huizen liet hij een kolossaal hek zetten, inclusief prikkel- en stroomdraad.
  Het bekendste pand van Verwelius is het Royal Dam Center, aan de Dam in Amsterdam, rechts naast de Bijenkorf, met Verwelius in gouden letters op de gevel. Verwelius had er ook een tijdlang zijn hoofdkantoor, maar dat zetelt nu weer in Huizen. Het Dam Center wordt momenteel verbouwd – kantoren maken plaats voor peperdure appartementen. ,,Er is nu eenmaal slechts één Dam in Nederland”, luidde het verweer van Verwelius tegenover het Parool.
  Het gerucht dat Justin Bieber interesse had in een woning op Dam 3, werd door Verwelius naar het rijk der fabelen verwezen. ,,Tegenwoordig antwoord ik dat Elvis Presley er gaat wonen.”
  Een van zijn speeltjes, zijn eigen vliegtuig, werd Verwelius dus fataal. Maar die speeltjes en al zijn miljoenen gaven de vastgoedman wel plezier in het leven, zei hij in het Quote-interview van 2005. ,,Er zijn natuurlijk mensen die helemaal niet om geld geven, die rekenen erop dat ze straks hierboven bakken met goud krijgen. Dat zou mooi zijn. Maar ik geniet alvast hier, want je moet er altijd rekening mee houden dat er in het hiernamaals helemaal niets is.”

  Like

  • De 7X is een stuk beter dan de Falcon 900. Het nieuwe toestel kan 11.000 kilometer non-stop vliegen, dus het kan in één ruk naar Los Angeles of Hong Kong. Bij de Falcon 900 was een tussenstop nodig voor die afstand.De Mol is de tweede Nederlander met een 7X, de eerste was stenenschuiver Bert Verwelius met zijn PH-AJX (van Ajax).

   Like

   • Verwelius (64) hield behalve van vliegen van varen, jagen, het fokken van kippen, van Ajax en van fotograferen, bij voorkeur vrouwelijk naakt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.