VVD

‘Geslaagde’ Top VVD- er ‘Rose-Pedo-Nijpels’ raakt ‘Horror-Villa’ niet kwijt.

(van onze VVD Misdaadgroep)

AMSTERDAM-NOIR-Verkeert de VVD-Misdaadgroep continu in crisis met corrupte ,mislukte types als ‘Beroepsleugenaar-anti-Rusland- Zijlstra’, ‘Aasgier& Racist Blok’, ‘Mega-Fraudeur-Henry Keizer’, Mega-Fraudeur Burgemeester Krikke’ (Video), ‘BTW- Fraudeur Robert Linschoten’ (Video), ‘Onno-schandknapen-Hoes’, en de hardleerse Huisjesmelker Haga(Video), etc. zijn er ook nog ‘geslaagde’ Top VVD bendeleden zoals ‘Rose-Pedo-Nijpels’.’

Wat is het geheim van de advocaat van de Oranjes Mr F. Salomonson (Bron: De Groene Amsterdammer)en zijn gewezen misdadige zakenpartner(pedo)- Oscar Hammerstein.
‘Rose Pedo Ed Nijpels’ o.a. de Voorzitter van het “Deurwaarders Tuig” en de Voorzitter van de AVROTROS en lid van de Kroon zit met zijn handen in het corrupte haar volgens het ‘oude mannen-Vod De NSB-Telegraaf’ waar hij kennelijk gratis sluikreclame mag maken voor zijn ‘Mega-Villa’ die hij al tijden tracht te verkopen(Video). Hij raakt zijn Friese ‘Villa-boerderij’ aan de straatstenen met 14 kamers
(veel ruimte voor ( te jonge) schandknapen) niet kwijt. De oorspronkelijke vraagprijs was 2,4 miljoen, nu kan het stulpje op een landgoed van 7500 vierkante meter voor 1,6 miljoen van jou zijn. Zo zie je maar misdaad loont wel degelijk als men tenminste lid is van de juiste misdaadgroep of te wel de VVD.

‘Pedo-Kasteelheer’ bij hoge uitzondering de cel in voor verkrachten en martelen kinderen(Video).

Het zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

De hoofdreden dat deze ‘Mega- Villa’ niet verkoopt zelfs niet voor een ‘spotprijsje’ is omdat in de regio de Villa te boek staat als het de ‘Schuur-of Nijpels-Horror’ waar de meest walgelijk ‘Sadistische- sexs- Demmink-Salomonson- orgies’ worden gehouden zelfs met kinderen. Als de omwonenden klaagde over het nachtelijke bijna dierlijk gekermd uit de Hel tot in de ochtend uit de Villa van Ed naar buiten kwam verklaarde hij dat steevast met: “We hebben een VVD meeting “Labbenkakken” en nu van mijn landgoed af!” Diezelfde ‘VVD-meeting’s’ worden ook gehouden in het (duistere)-‘Jongens-Royal-Minerva-Kasteel’(Video) van de ex VVD Minister van Klasse Justitie ‘Mega-Fraudeur-Ard van der Steur’. Stef Blok: “ach, neemt u ons het niet kwalijk, het is genetisch bepaald(Video)“.

Categorieën:VVD

Getagd als:, , ,

8 antwoorden »

 1. Horror Villa ?

  Er zouden spoken rondvliegen die ‘s-nachts rondgillen en krijssen:

  “Edje, Onno, Mark, Halbe, Joris, Gordon, Camiel hocuspocus simsallabim graai, graai, naaien maar !”

  Geen wonder dat niemand op deze plek des onheils wil wonen.

  Like

 2. Hoe lang laten jullie dit nog door gaan ? met de vaticaan en alle koningshuizen in europa het is homo’s en pedo’s in alle rangen en jullie maar belasting betalen voor hun duivelse feest ?

  Like

 3. Ey pik

  Hoessie nou

  Waar zijn de uitzendinge op youtube
  Heje vakantie of op vakantie

  Ik merk dat als het er niet is
  Dat het toch wel een vast dingetje is geworden

  Like

 4. Judicial Watch received explosive documents about Christopher Steele a couple of minutes before the live Friday broadcast of Aug 3, 2018 : FOIPA Request No.: 1370340-000 Subject: RECORDS BETWEEN FBI AND CHRISTOPHER STEELE AND/OR ORBIS BUSINESS INTELLIGENCE (January 1, 2016 to Present) Judicial Watch, Inc. v. U.S. Department of Justice Civil Action No. 1:17-cv-00916 https://www.judicialwatch.org/document-archive/jw-v-doj-00916-complete/ . The 75 page document however was addressed during the JW Social Media Weekly Update https://youtu.be/8SpC064kA8M?t=941 with some very interesting new information. Most astonishing was the fact that the CHS (Confidential Human Source) i.e. Christopher Steele was already officially admonished by the FBI inside a FBI Electronic Communication on 02/02/2016. The date of the official admonishment of Steele by the FBI is Tuesday February 2, 2016. So Steele was working for the FBI – spying on the Trump Campaign – way before the election, and WAY BEFORE the purported Russian Hack of the DNC Servers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.