Elitaire Misdaad

Amsterdamse Brandweer &Politie Bobo’s -Zakkenvullers Leen Schaap &Willem Woelders & Jan Pronker corrupt.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Radicale-Fraude-PvdA-Islam-King Burgemeester Van der Laan ‘eist keiharde acties tegen de Brandweer(Video)

De Nationale Politie wil bij hoge uitzondering tien corrupte Top functionarissen Zakkenvullers, onder wie de huidige Amsterdamse corrupte Brandweercommandant en ex Politiecommissaris Leen Schaap, boetes opleggen omdat ze zich o.a. met regelmaat hebben laten fêteren door de ontslagen corrupte Politiecommissaris ‘Feest-Beest Ad Smit’(Video). Het gaat om corrupte vet betaalde’Top-Bobo-agenten’ en hun liederlijke vrouwen en/of (te jonge)-hoeren en/of ‘Onno Hoes-Schandknapen’ die op kosten van de politie( Belastinggeld, u dus) concerten in de Ziggo Dome bijwoonden van artiesten als Mark Knopfler en Prince of kaartjes kregen voor optredens van De ‘Riool-Toppers’ of wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff Arena. Pikant in dit verband is dat de altijd liegende  en corrupte Top VVD-ers  Rutte en Zijlstra ook gratis kaartje kregen van de ‘Riool-Toppers'(Video).En de ‘VVD-Godfather Rutte’ voor dat ‘Bagger-optreden'(Video) van zijn  billenmaatje-‘Junkie Gordon’ zich ‘vermomde ‘als een ‘VVD-Doener-Gay Guy'(Video).’Dolle-VVD-billen-Pret’!

Korpschef Pieter Jaap Aalbersberg: Mijn Amsterdamse ‘Incest-politie’ functioneert niet door stiekeme ‘Vinger-relaties’(Video).
Ook de plaatsvervangend eenheidschef van de politie Amsterdam corrupte Jan Pronker wordt disciplinair aangepakt, net als de tweede man van de Landelijke Eenheid van de nationale politie de extreem corrupte Willem Woelders die o.a. jarenlang heeft samengewerkt met de ‘Parool Huurmoordenaar met de pen -Bart Middelbrug’ en Steve Brown door de Strontton haalde en zijn leven opzettelijk in gevaar bracht met een compleet verzonnen verhaal dat Brown de Hells Angels zou hebben geript voor 300 kg hasj en één van zijn beste vrienden van de Zwolsmangroep had verraadden(Video).De inmiddels door zijn wan en misdadig gedrag seniel en/of gek geworden corrupte Middelburg wordt voor die ‘Moordaanslag met de pen ‘op Brown veroordeeld door de Raad van Journalistiek. Kan hem wat schelen die kwaadaardige Leugenaar &Moordenaar Middelbrug!

De twee Ratten in pak uniform Pronker en Woelders hebben aangekondigd het besluit te gaan aanvechten en na lang beraad en nadenken besloten zij zich te laten vertegenwoordigen door advocatenkantoor ‘DENK niet-na’ van Politie-informant-Peter R. de Vries &Zoon domme Royce(Video). Pronken en Woelders :”Wij hebben jarenlang al dan niet stiekem met De Vries prima samengewerkt en hij is onze man die ons nu moet gaan verdedigen”. De Corrupte commandant Schaap heeft sinds zijn aanstelling in 2016 al ruzie met een groot deel van de Amsterdamse lagere ,onderbetaalde brandweer. De corrupte oud-politiechef werd door toenmalige ‘Fraude Islam-King-PvdA burgemeester Eberhard van der Laan ‘benoemd om de volgens Van der Laan machocultuur in het korps aan te pakken. Dat doet de corrupte Schaap met harde misdadige hand en dat stuit veel eerlijke en onderbetaalde brandweerlieden terecht tegen de borst wat hij ook al eerder had geflikt toen hij nog corrupte Politiecommissaris was: Politiecommissaris Leen Schaap en zijn partner, die ook bij de ‘Amsterdamse Vinger-politie’ werkt, hebben voor flink wat commotie gezorgd onder politieagenten. In een interview met ‘het oude- PvdA- mannen- Vod Het Parool(Video) praten ze openlijk trots over hun  ‘Zakkenvullers-inkomen’,  inside beleggingen( is strafbaar) en de vele reizen die ze maken naar verre ‘Exotische- Pedo-oorden’. “Niet verstandig en gestoord,” noemt politievakbond ACP het ‘psychopaten – poch-interview ‘van de corrupte politiecommissaris Leen Schaap en zijn ‘Swingers-partner Merel Ludwig’. In het ‘Poch-interview’ doet het psychopaten duo uit de doeken dit jaar in ieder geval zeker twee intercontinentale’ Exotische-VVD-Demmink-reizen’(Video)te maken, naast diverse ‘Snuif, zuip en Hoereer-stedentrips’. Ook op eersterangskaartjes bij theater Carré ‘wordt niet beknibbeld, want die krijgt het stel altijd gratis’ en Schaap stelt trots als een Aap in het interview ook ‘niet geraakt te worden’ door grote verliezen bij beleggingen’, zijn VVD-hobby. ‘We komen nooit geld tekort( vult dat verlies gewoon aan door te jatten van de inbeslag genomen drugs, geld en juwelen(Video)) ‘, aldus de Krankzinnige en perverse  partner en politie-inspecteur Merel Ludwig in het bijna failiete en uitgestorven Parool.

‘Tenenkrommend’: Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).
Ik kan me heel goed voorstellen dat onze leden en collega’s met verbazing naar het ‘psychopaten-poch-interview’ hebben gekeken” aldus een woordvoerder van de ACP. “Het staat in schril contrast met wat veel collega’s verdienen, want die moeten het met een stuk minder doen dan het Zakkenvullers inkomen van de Schaap’s van tegen de 300 duizend euro per jaar.” Op internet reageren anonieme agenten verbaasd op het interview. Ook Henk Hagen, belangenbehartiger bij de Politiebond, reageert op de uitlatingen van de politiecommissaris; in een ingezonden brief stelt hij dat hij het interview ‘beschamend en tenenkrommend en geestelijk gestoord’ vindt en dat volgens hem ‘alle bescheidenheid ontbreekt.’ Hagen denkt dat Schaap ‘zijn kwaliteit als baas van het politiepersoneel door dit interview verliest.

Eerder bedreigd(kuch).
Als corrupte politiechef werd Schaap in 2010 ook bedreigd)kuch), toen door de vermeende bedreigingen van de krakers (strijders voor het volk zonder woning) zijn kapitale woning werd 24 uur per dag bewaakt. De Krakers die in verzet komen tegen de Woningnood voor de laagste en midden Klasse waren terecht  boos over zijn harde onmenselijke, Fascistische optreden voor de ‘VVD-Vastgoed-Maffia Haga'(Video) en ‘Royal-Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’ toen de ‘VVD&D66 & PvdA & CDA & GROENLINKS & CU & SGP-antikraakwet’ die destijds inging en het voornemen van de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ en de ‘PvdA- Fraude Islam King Van der Laan’ om 200 kraakpanden te ontruimen voor de Expats&’D66 Yuppies’.De voorzitter van de ondernemingsraad van de Amsterdamse brandweer, Stephane Conings, zegt in een reactie tegen de pers niet te weten van de bedreigingen en dat Schaap gewoon keihard liegt alsof hij Rutte is om de aandacht van zijn onmenselijke,misdadige en corrupte en zieke, perverse gedrag af te leiden.“Deep State”- GroenLinksRechts Burgemeester Halsema(Video) van Amsterdam noemt de bedreigingen onacceptabel, terwijl zij met haar ‘SUV- Bakfiets’ door rood scheurt en bijna in haar woorden wat straat arme “Labbenkakken”(Video) aanrijdt. Ze bralt dat ze de situatie met haar corrupte BOBO  Schaap heeft besproken en volgende week opnieuw met hem om tafel zit te dineren en zuipen. “Ik zal het brede dossier brandweer met voorrang behandelen en er alles aan doen om het in de “Halsema-Doofpot”(Video) te doen verdwijnen “, bralt ze. De (uit)- ‘Blus-positie’ van de Amsterdamse corrupter brandweercommandant ‘Graai en Naai BOBO Schaap’ is „uiterst wankel” geworden nu er een disciplinaire straf boven zijn hoofd hangt omdat hij zich o.a. heeft laten fêteren door extreem corrupte ex-commissaris Ad Smit van de ‘Vinger- Politie’ van de CDA Minister ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus'(video) en hoort feitelijk in de cel. Dat zegt Frans Carbo van vakbond FNV. Ook heel veel onderbetaalde en zwaar beledigde en vernederde  brandweermannen spreken zich intussen uit tegen de corrupte Schaap.De Corrupte en gewetenloze Schaap ligt al tijden overhoop met de brandweerorganisatie, waar ondernemingsraad, vakbonden en de werkvloer zich verzetten tegen de aangekondigde plannen om het korps te moderniseren nog meer uit te buiten. Schaap hamerde op het integriteitsbeleid van andere in hoofdzaak de laagst betaalde brandweer mensen die compleet uitgeblust zijn, maar nu blijkt dat hij zelf disciplinair wordt gestraft vanwege de bekende ‘Rat in pak corruptie’, is hij zelf de corrupte Kop van jut geworden.

Bobo &Zakkenvuller-Leen Schaap’& ‘Zes Criminele Burgemeesters'(Video) schetsten onjuist kwaadaardig  beeld van de gewone moedige  onderbetaalde brandweer.

Is Schaap de juiste BOBO-Zakkenvuller op de juiste plek, nu hij binnen de brandweer ook gaat over het bewaken van de integriteit die hij en zijn walgelijke politie vrouwtje zelf niet hebben?”, vraagt Carbo zich af. Vanaf de werkvloer klinkt steeds meer onvrede en eist men dat Schaap vervolgd moet worden door Justitie . Er o.a sprake  van een ‘Elite-Maffia-angstcultuur’, waarbij Schaap niet schroomt om mensen die volgens hem over de schreef gaan hard aan te pakken en net als Halsema en Rutte uit te schelden voor “Labbenkakken”. Het steekt hen dat Schaap een voorgenomen geldboete opgelegd krijgt, terwijl zijn onderbetaalde medewerkers veel harder worden gestraft, want dat is weer eens ‘VVD-Dekker & CDA-Grapperhaus-Klasse Justitie’.

Kritiek: Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:  Corrupte Top VVD-er Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie.
 De ‘Rat in Pak uniform Schaap’ (Video)kwam eerder in  ook al in opspraak toen hij hevige kwaadaardige, smadelijke  kritiek uitte over het korps in een brief van de corrupte PvdA burgemeester ‘de Fraude-Islam King-Van der Laan’. Schaap sprak over het starre, ouderwetse ‘wittemannenbolwerk’ dat de Amsterdamse brandweer volgens hem is geworden. De brandweerlieden vonden deze uitspraken minachtend en discriminerend en onnacceptabel en noemde Schaap een ‘Machts-media-maffia-geile-Zakkenvuller-manager’ die tegen de 450 duizend euro per jaar vangt! De Lawine aan dagelijkse Corrupte praktijken van de Maffia-Elite Bestuurlijke, politieke en politie Ratten in pak zijn gewoon niet meer bij te benen in “Banana-fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’. Maar past u vooral op voor de Russen(video),de zogenaamde Mocro-Maffia(Video), de MotorBendes Clubs en Wilders, aldus ‘Rutte&Co’ met zijn ‘dr. Goebbels- MSM’ en zijn verrotte , laffe, corrupte en bijan altijd liegende  misdaadjournalisten(Video). Wij hebben de Ratten in Pak uniform Schaap, Pronker en Woelders per direct op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) geplaatst.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over types John van den Heuvel en de Ratten in pak(Video).

6 antwoorden »

 1. Mooi, Schaap. leen Schaap is een verrader van Nederland.

  Agent van de schaduwmacht met als doel Nederland weerloos, zwak en gebroken te krijgen.

  Het ziet er naar uit dat dat goedbetaalde hoerenjong nu zelf zijn rug gebroken gaat krijgen. Mooi, traitors hang!

  Met de brandweer Amsterdam kan je een oorlog winnen. #feit. Die bukken en barsten niet. Wat de msm ook probeert te spinnen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2419580/topman-amsterdamse-brandweer-wankelt

  AMSTERDAM –

  De positie van de Amsterdamse brandweercommandant Leen Schaap is „uiterst wankel” geworden nu er een disciplinaire straf boven zijn hoofd hangt omdat hij zich heeft laten fêteren door ex-politiecommissaris Ad Smit.

  Schaap ligt al tijden overhoop met de brandweerorganisatie, waar ondernemingsraad, vakbonden en de werkvloer zich verzetten tegen de aangekondigde plannen om het korps te moderniseren. Schaap hamerde op het integriteitsbeleid, maar nu blijkt dat hij zelf disciplinair wordt gestraft, is hij kop van jut geworden.

  Like

 2. Vertel iemand mij waarom ik belasting moet betalen terwijl dexia aegon gewoon mensen kunnen stelen onder de mom aandelen terwijl het valsheid in geschrifte is en niemand doet er wat mee !

  Dus de mensen moeten optie geld krijgen vooral met de verkoop ABNAMRO

  € 450.000.000.000,00 wie wordt ervan betaald uw koningshuis geen wonder dat dit nog steeds aan de gang is .

  Hoe het echt zat: De aandelen die mensen dachten te leasen, werden in werkelijkheid helemaal
  niet aangekocht door de bank. Er werd alleen met opties gewerkt. Een soort derivatenconstructie. En dat heeft wonderlijke consequenties. Want voor veel gedupeerden is de “restschuld” een belangrijke component voor de schadevergoeding. Bijna iedereen die schade claimt bij Dexia krijgt ⅔ van zijn restschuld vergoed. Maar als die aandelen nooit echt zijn aangekocht, kan helemaal geen sprake zijn van een restschuld. Die restschuld is een verzinsel van de bank. Je krijgt als consument dan ⅔ terug van een schuld die helemaal niet bestaat.

  Like

 3. Future Proves Past

  ‘Wie de geschiedenis niet kent begrijpt heden noch toekomst’, maar helaas geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars, daarmee is de geschiedschrijving een optelsom van geschiedkundige vervalsing met laffe opportunisten vereeuwigd als mythische helden.

  Predictive Programming for Good instead Evil
  Does POTUS make statements that are false? Knowing what you know now Start @ 12:00 “Q”

  Think Haiti [14:40] Think Watergate=Pedogate Commission [removed_why_investigate].Listen very carefully. Lees meer: https://qanon.app/

  >>2538955
  Is there any relation with the EU Child Adoption Sceme ? EU Whistleblower Roelie Post was fired a few weeks ago by Timmermans because she blew the whisle that EU commissioners infilrated the Adoption lobby. Zie video Roelie Post: https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/08/09/peter-r-de-vries-ook-media-pooier-domme-royce-advocaat-van-denk-niet-na/#comments

  Like

  • Kinderhandel door EU klokkenluidster Roelie Post
   Verhelderend kijkje in de verheven onberispelijke wereld van de adoptie maffia

   Afschaffing slavernij heeft nooit plaats gevonden, toch is dat wat ze ons hebben doen geloven.

   Nearly 90% of the estimated 143 million children in orphanages worldwide are not orphans at all. They are systematically bought, coerced, and stolen away from their birth families. The adoption industry is a huge market driven by money where orphans are ‘manufactured’.

   Lees meer:http://www.roeliepost.com/

   Like

 4. homo De Mol was sowieso niet echt te spreken over Veronica inside van gisteravond.Er is volgens de mediamagnaat nog een lange weg te gaan,met eerste laag kijkcijfer van 620.000 ,en na de eerste uitzending gaan altijd kijkcijfers lager worden, zo is het altijd bij john de mol programmas gegaan en zal ook zo blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.