Media-Maffia

Braking News: John de Mol: Mijn Three Stooges René van der Grijp, Johan Derksen en Wilfred Genee doen wat IK wil!

( van Wie neukt Wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Psychopaat Media-Maffia Boss John de Mol’: “Mijn Three Stooges Grijp, Derksen en Genee brallen stoer dat ze mogen doen wat ze willen. Maar ook zij doen net als al mijn ‘BN-Hoertjes’ wat ik en mijn zoontje Johnny  wil.

Opmerking: A.s. maandag om 23.00 uur: “Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV” met special gasten de Rijzende Ster Kunstdetective dr. drs. Artur Brand van Omroep Max.En Maxim Hartman reageert naar aanleiding van onze uitzending van vorige week op ‘Potloodventer Johnny de Mol’, die zijn ‘BN-Hoertje- Estelle Cruyff’ aanrandt in zijn ‘RTL- #Metoo-Go Wild-bagger-Show’(Video). Ook overpeinzingen inzake de ‘Kinder-Moordenaars Trump&May’ en Psychopaat ‘Media-Maffia Boss John de Mol’ en zijn BN-Hoertjes Derksen, Grijp en Genee, de “The Three Stooges” van SBS.

Categorieën:Media-Maffia

Getagd als:, , ,

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.