Maffia-media

Gijs van Dam dient nieuwe klacht in tegen ‘verkrachte’ Jelle Brandt Corstius.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Aangerande’ Corstius mocht Recht praten wat Krom is bij ‘Aanrander Van Nieuwkerk’ in DWDW(Video).
TV- Bagger-Producent ‘Gay-Guy- Gijs van Dam’ heeft via zijn louche TV-advocaat Peter Plasman van de geflopte  ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’(Video) en ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele ‘een nieuwe zinloze klacht wegens smaad ingediend tegen aandachtzoeker de aan lager wal geraakte ‘Subsidievreter- Jelle Brandt Corstius.’ Dat bralt zijn eveneens mediageile advocaat stumpert Peter Plasman.

Aanleiding voor deze zinloze klacht zijn  kwaadaardige fantasie uitlatingen( ‘Natte scheten’) van de geestelijk gestoorde Corstius over zijn ‘Anus-Pijp-zaak’ in een persverklaring vorige maand. Hierin stelt hij ‘geen seconde spijt’ gehad te hebben van zijn eerdere beschuldigen dat hij in zijn kont en mond is verkracht door Van Dam en dat als hij er weer aan denkt nog steeds pijn in zijn anus en mond krijgt. Plasman noemt de verklaring ‘één grote, valse getuigenis van een aan lager wal geraakte Subsidievreter van de Grachtengordel-Maffia, die o’a. Ingezet wordt door de ‘Killer-Elite’ om de Russen zwart te maken’(video).

Subsidievreter -Jelle Brandt Corstius’ werd ook gedwongen tot ‘Orale-Johnny de Mol-Harvey Weinstein-Sex’ (Kuch)(Video).
Maar goed, het leed is al geschied, sterker nog: in zijn persverklaring doet Brandt Corstius er nog een schepje bovenop door Gijs van Dam in één adem te noemen met de serieverkrachters Weinstein, de Potloodventers & #Metoo-aanranders Johnny de Mol Jr.& Joop.nl-VARA- Francisco van Jole(Video) en Cosby, door te beweren dat Van Dam leiding gaf aan vijftig mensen – niet waar – en door ook nog maar eens achterwege te laten dat ze ongeveer even oud waren toen deze eenmalige neuk in de kont en mond ontmoeting zestien jaar geleden plaatsvond. Dat is, als je het mij vraagt, één grote, valse getuigenis. Alweer. We hebben inmiddels een nieuwe aanklacht wegens smaad bij de officier van justitie en de bij mijn vrienden de Maffia Bazen Woelders en Pronker (Video) van de  Politie Amsterdam ingediend”, aldus Plasman. Jelle Brandt Corstius beschuldigde Van Dam vorig jaar van verkrachting waarop Van Dam aangifte deed wegens smaad en laster. Beide aangiften werden geseponeerd en dat gaat ook weer gebeuren met deze zinloze aangifte.

Categorieën:Maffia-media

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.