Media -Maffia

Mick Haren uitgemaakt voor Lafaard door Bekendste en Grootste ‘Lafaard Peter R. de Vries’.

(van onze Wie neukt  wie privé  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mick Harren heeft terecht op facebook uitgehaald naar de algemeen bekende ‘lafbek&Hoerenloper Peter R. de Vries'(Video)van het gerenommeerde beruchte ‘Denk-niet-na advocaten Kantoor De Vries& Kasem’(Video). De zanger is terecht boos dat de ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ vrijdag insinueerde dat Harren bang voor hem en zijn ‘RTL- Riool-Boulevard -Judas-Hoertje-Miljuschka’ is(Video).

 

Peter R. de Vries ‘Media-Pooier’&’Domme Royce-advocaat’ van ‘DENK niet-na’(Video).

 Haren witheet :“Ik hoorde dat ik zonder mijn toestemming in de ‘Riool-Lynch-uitzending’ ben geweest en door de Stront-Ton ben gekielhaald en dat ik niet gekomen zou zijn omdat ik soort van vrees had voor die laffe ‘Insluip-Geilneef-Peter R. de Vries’(Video)?  En dan laat die De Vries een proces voeren door zijn zoon ‘Domme Royce’ tegen BNNVARA voor de  ‘Denk niet-na partij'(video), die helemaal opgewonden en in de war raakt van ‘Haring Odeur’,(Video) omdat de verrotte ‘Staats- VARABNN’ beelden(Video) zonder toestemming uit heeft gezonden over de ‘Denk niet-na partij’.

 

Peter heeft ooit maar één ding goed gedaan en dat is het domste ‘Swinger-vrouwtje-Jacqueline’ trouwen die hij makkelijk kon Pooier”, aldus de volkszanger, die ooit samen met Peters Swingervrouwtjes de uitgewoonde Jacqueline (Video)‘Kul-schilderijen exposeerde. „Een fantastische domme Hoer en een eveneens zo een fantastische ‘Nep en fop kunstenares’! En ook dit heeft Peter R. de Vries verprutst! Dus Peter, bij deze, een kusje erop en een schop onder je laffe Hol van de Underground  Presentator  van de Stem van de Straat Steve Brown!”

De algemeen bekende Lafbek De Vries loog in ‘RTL-Riool-Lynch-Boulevard’  dat Harren zijn verhaal zou komen doen in het programma, maar het op het laatste moment liet afweten toen hij hoorde dat De Vries en zijn ‘Judas-hoertje-Miljuschka’(Video) er ook zouden zijn. „Toen hij hoorde dat hij hier aan de ‘Riool-Lynch-desk ‘zou staan en in een te strak T-Shirtje en dat hij van mij een paar laffe en laag bij de grondse beledigingen te verduren zou krijgen, toen heeft hij met zijn advocaat overleg gepleegd en gezegd: ’Ik kom niet, ik doe het niet.’ Ik vind het jammer. Als je zo flink bent om in een volle kroeg een waterpistool te trekken, dan moet je ook zo’n kerel zijn om hier aan de ‘RioolLynch-desk’ je verhaal te komen doen als je dat hebt afgesproken en ook tegen over mij een man met de “Grote M”, die voor niemand  bang is en ook nog de intelligentste en mooiste ”.Je moet maar durven als Super Lafbek!Toen Brown weerwoord wilde geven, waar hij recht op had, nadat De Vries hem onrechtmatig door de Stront-ton had gehaald, in een nog wel niet Life opgenomen Tv-uitzending in zijn eigen extreem beveiligde studio antwoordde De Vries aan Brown zijn advocaat dat hij te bang was zelfs met politie bewaking van zijn ‘vrienden’ de Maffia-bazen Woelders, Schaap en Pronker(Video)om aan een tafel te gaan zitten met Brown, die wel publiekelijk gezegd had zijn ‘Politie-snor’ van zijn bovenlip te Schueren en daar graag voor wilde gaan zitten in de Lik! Die ‘Politie-snor’ zijn walgelijke handelsmerk toen der tijd heeft de lafbek snel zelf afgeschoren.

3 antwoorden »

  1. Ik vind Mick ook een lafaard een echte man had een echt pistool meegenomen en ze allemaal omgelegd en geen afgezaagde schemerlamp dat is echt te triest voor woorden !
    Als ik dan de naam had dan wou ik ook de daad hebben !

    Like

  2. Men moet de spel weten te spelen dat tel voor koning, regering,TV krant, en ga zo maar door
    wanneer begin de volk van nederland de spel te spelen wanneer het te laat is kijk jullie duitsland frankrijk vallen onder de juk van rotschild dank zij uw koning ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.