Elitaire Misdaad

Romanian and Dutch‘ Orphans’& Adoption-Maffia. Timmermans ‘naait’ Klokkenluider Post.

(door Roeliepost  en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-

De corrupte Europese Commissie van de altijd brallende, dronkenlap Juncker en zijn altijd jankende en liegende ‘Kusmaatje Timmermans’ bralt en liegt er alles te doen aan om klokkenluiders te beschermen, behalve als die klokkenluiders uit de school klappen over misstanden en misdaden bij de corruptie Europese Commissie. Dat ondervond  klokkenluider Roelie Post, die de klok luidde over Roemeense kinderhandel, aan den lijve. Als dank voor 35 jaar trouwe, maar bovenal niet corrupte dienst en levensgevaarlijk uit de school klappen is mevrouw Post nu door de corrupte Europese Commissie ontslagen, bedreigt, getreiterd en voor geestelijk ziek verklaart. Bovendien krijgt ze geen werkloosheidstuitkering  en moet ze ‘onterecht’ ontvangen salaris van de ‘PvdA-Huil-MH17-Komediant-Timmermans‘ terug betalen en is zij haar pensioen kwijt. Timmermans huilend: “Ik hou van (domme en corrupte) mensen die op de PvdA-(hoertjes) en onze’ Gabber in Crime’ de VVD-(misdaadgroep) stemmen en nog meer van (arbeiders en wezen)-Kinderen ( is namelijk ‘Slaven-(pedo)-handel’), maar niet zo als onze fijne ‘Pedo-Royal-VVD-Demmnik& Prins Claus&Nijpels- Kliek’(Video)  en ik waarschuw iedereen voor Poetin en Fake-News(Video),hihihihihihhihhihi”.

The untold story of the Romanian ‘ orphans’ gives an insider’s look into the adoption kitchen, where the most used ingredients are political pressure and emotional blackmail.

Post kept a diary on her work for the corrupt European Commission that aimed to help Romania reform its child protection. She soon found out that the intercountry adoption system in place was nothing short of a market for children, riddled by corruption. After international criticism this practice was halted temporarily.When redrafting laws, it became clear that in Romania’s reformed child protection there was neither place nor need for intercountry adoptions.

A ferocious lobby that wanted to maintain intercountry adoptions stepped out.
Worldwide, a nexus of adoption agencies, adoptive parents and politicians are use their powers to ensure that intercountry adoptions continue. Often they are successful. However, in Romania they were not.The Romanian government, with support of the European Union, stood firm and took the decision to no longer export their children. A decision the adoption industry continues to challenge since 10 years.The reader is taken along on an eight-year-travel, from 1999 to end 2006, and will be shown the story of the Romanian ‘orphans’ from a different light, where global politics and private interests compete with the rights of the child.BUY ONLINE – 25,90 euro (272 pages) including shipping.

Maar ook in “Banana-Fraude-NlL van ‘Taxfree-Shell Rutte3’” is er al jaren een ‘Wezen’ en afgepakte ‘Kinder-slavenhandel’ zij het in andere sluwe,geraffineerde ‘wettelijke’ vorm. Een van de grootste ‘Kinder-afpakkers’ van in hoofdzaak de Laagste Klasse is de Amsterdamse Jeugdzorg Maffiaboss ‘VVD-Griezel Teeven’. De Stem van de Straat-Salto Tv heeft daar een hele uitzending:” De Staats-Kinderen” van de ‘Self-fulfilling prophecy’ -‘Elite& Pedo-Maffia -Industrie’ aan gewijd, maar dat was geen aanleiding voor de voor het merendeel laffe en corrupte Tweede Kamer CDA,CU, SGP,D66,VVD, PvdA en GroenLinks om ook maar een vraag te stellen. Ook de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ die toch wekelijks kijkt naar de Stem van de Straat in de hoop de Stem te kunnen vervolgen en de mond te snoeren zag geen aanleiding om een strafrechtelijk onderzoek te starten naar de ‘Jeugdzorg-misdaadgroep’ van ‘Griezel-Teeven’(Video). En dat is wel te begrijpen, want de politie wordt geleid door de Maffia-bazen Pronker en Woelders.(Video)

De Staats-Kinderen” van de ‘Self-fulfilling prophecy’ -‘Elite& Pedo-Maffia -Industrie’:

Vragen van het lid Leijten (SP) aan de VVD Minister van Buitenlandse Zaken ‘Aasgier en Racsit Blok’ over het Maffia-ontslag van klokkenluider Roelie Post bij de corrupte Europese Commissie ) van Juncker en Timmermans (ingezonden 1 augustus 2018).

Vraag 1

Wat vindt u ervan dat klokkenluider Roelie Post ontslag van de Europese Commissie heeft gekregen op grond van afwezigheid en het predicaat «niet loyaal»? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 2

Hoe oordeelt u erover dat iemand die een ernstige misstand, in dit geval kinderhandel vanuit (toekomstige) EU-lidstaten, aankaartte uiteindelijk ontslag krijgt met als basis «niet loyaal»? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 3

Beseft u dat zij door de aangehaalde redenen voor ontslag geen recht op WW-regelingen heeft, terwijl zij 35 jaar bij de Europese Commissie gewerkt heeft? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 4

Vindt u het ook schandalige intimidatie dat de Europese Commissie haar als (oud-)werkgever een rekening van tientallen duizenden euro’s stuurt omdat ze «onterecht afwezig» zou zijn geweest? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 5

Welke andere keuze had Roelie Post dan afwezigheid, nadat ze in Brussel ernstig bedreigd werd en geen gehoor vond bij noch de Europese Commissie noch de Belgische politie over bescherming tegen die ernstige bedreigingen? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 6

Deelt u de mening dat een werkgever ook medeverantwoordelijk is voor de veiligheid van medewerkers, zeker als ze door de aard van hun werk in ernstige bedreigende situaties terecht kunnen komen? Zo neen, waarom niet?

Vraag 7

Wat vindt u ervan dat de Europese Commissie op Roelie Post, na haar terugkeer bij de Europese Commissie, sterke dwang heeft uitgeoefend om haar op psychische gronden arbeidsongeschikt te verklaren? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 8

Wat gaat u doen om te zorgen dat deze klokkenluider, die het grote schandaal van kinderhandel op de kaart zette, niet in een kafkaësk, juridisch doolhof terecht komt na haar ontslag door de Europese Commissie? Kunt u uw antwoord toelichten?

Vraag 9

Bent u bereid contact op te nemen met de voorzitter van de Europese Commissie de heer Juncker om hem erop te wijzen dat de behandeling van Roelie Post tegengesteld is aan de – door de Europese Commissie – aangekondigde bescherming van klokkenluiders? Zo neen, waarom niet? Zo ja, kunt de Kamer van de uitkomst informeren?

Vraag 10

Erkent u dat de behandeling van Roelie Post de Europese Commissie in een zeer kwalijk daglicht stelt? Kunt u uw antwoord toelichten?

Toelichting

Deze vragen dienen ter aanvulling op eerdere vragen terzake van het lid Omtzigt (CDA), ingezonden op 27 juli 2018, (vraagnummer 2018Z14426).

Antwoord: Minister Blok:” het is genetisch bepaald en ik heb geen huisarrest (Video)en/of een Media-verbod, Heil Rutte, King Willem en het Groot Kapitaal(Video)l!”.

3 antwoorden »

  1. Roelie Post heeft het over de periode 1999/2004 in Roemenië maar er was in Thailand de Nederlandse ambassadeur Pieter Marres die de rechterhand was van onze SG heer Demmink met precies hetzelfde verhaal. Thailand was de de deur naar Nederland voor Laos Myanmar en Cambodja.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.