Zomerse Overpeinzingen

“Zomers Overpeinzingen” met gasten Kunstdetective Brand en Maxim Hartman’.Trump & May Kinder-Moordenaars’& Holleeder Levenslang.

( van onze niet gesubsidieerde (Video) Zomerse Overpeinzingen redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-

Vanavond  om 23.00 uur: “Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV” met special gasten de rijzende TV-deskundige Kunstdetective Prof.dr. drs.Artur Brand van Omroep Max en de Vijand van de door de EU&CIA gesubsidieerde ‘Oekraïense-Maffia-Geheim dienst'(Video).En Maxim Hartman reageert naar aanleiding van onze uitzending van vorige week op ‘PotloodventerJohnny de Mol Jr.’, die zijn ‘BN-Hoertje- Estelle Cruyff’ aanrandt in zijn ‘RTL- #Metoo-Go Wild-bagger-Show’(Video).Hartman: “John de Mol is een psychopaat”(Video).Ook Overpeinzingen inzake de strafrechtelijk bewijsbare ‘Kinder-Moordenaars Trump &May’(Video) en Psychopaat ‘Media-Maffia Boss John de Mol’ en zijn BN-Hoertjes Derksen, Grijp en ( Pooiertje) Genee, de “The Three Stooges” van ‘Riool-Tokkie-SBS'(Video).En Brown legt uit dat het vonnis van Levenslang voor Willem Holleeder met dank aan ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’en zijn Hoertjes de ‘Judas Zussen Holleeder’&dochter-BN-Hoertje–Miljuschka'(Video) al jaren geleden getikt is. Co-Presentator Rodin de Denker snapt er helemaal niets van.Maar ook het splinterpartijtje Denk wordt ontmaskert met zijn ‘DENK niet na -advocatenkantoor -De Vries&( domme Royce)- Kasem(Video). Genoeg stof ter overpeinzing en om over na te denken,wat u nooit ziet bij het ‘Noord Koreaanse AT5’ ” Zwoele Stad &BN-Hoeren” en het Elitaire 100 gesubsidieerde ‘Prietpraat-programma’ “Zomergasten” van de ‘Staats-VPRO’ met ‘Subsidievreter Abbring'(video).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.