Elitaire Misdaad

Euro en Banken staan op omvallen door ‘Mad Dog–Ruzie’ Trump & Erdogan. Crisis is voorbij kopt de Telegraaf!

( door de ‘NSB-Telegraaf’ en bewerkt door onze waarheidscommissie )

AMSTERDAM-NOIR-Leed (Jan met de Pet)-crisis is geleden Kopt de ‘NSB-Telegraaf vandaag, hetgeen onwaar is.

In Amsterdam alleen al leeft 30% onder de armoedegrens(Video) en in heel NL leven 3 miljoen mensen op de grens van financieel omvallen Daarnaast is er om te beginnen nooit een crisis geweest voor de ‘Ultra-Rijken- Elite-Gangster’ en hun corrupte, laffe politieke lakeien Rutte &Co! De Crisis was wel veroorzaakt door de ‘Killier-Elite’, maar ‘Jan met de Pet’ draaide op voor alle ellende door het wan en misdadige beleid van ‘Taxfree-Shell- Rutte & Co’ al 12 jaar voert. Dat laatste feit vermeldt het op één haar na failliete ‘oude mannen-NSB-Vod De Telegraaf’ ff niet!

 

Het  geestelijk gestoorde ‘Mag Dog –optreden’ van de president Trump & ‘Sultan Erdogan’ dwingt de Europese Unie tot monetaire matiging en integratie. ‘DENK- niet-na’ partij en hun altijd liegende advocaat& Pr-man -Peter R. de Vries& zoon ‘domme Royce’ spreken er schande(Video) roepen iedereen op Lira op te kopen en op vakantie te gaan naar Turkije en op DENK te stemmen.Daarnaast laat De Vries ongevraagd woest weten dat Mick Haren liegt(Video) liegt.” Ik ben geen lafaard zoals Haren zegt, ik ben de mooiste en (‘Riool-TV)Heldhaftigste-‘(Denk)man’ van Nederland en waarschijnlijk de hele Wereld, dat weet toch iedereen”. Na Trumps dreigementen om de heffing op staal uit Turkije te verdubbelen, is de Turkse lira op de valutamarkt gekelderd. Ook de Franse, Spaanse en Italiaanse en Nederlandse Misdaad-banken met aanzienlijke duistere investeringen in Turkije lopen daarmee ernstig gevaar. Door de kans op besmetting ligt een nieuwe Europese bankencrisis op de loer. De EU Misdaad banken hebbende Sultan tenminste 140 miljard geleend zonder enige garantie op terug betaling. De Spaanse Misdaad- bank BBVA heeft iets meer dan 10% van haar balanstotaal in Turkije uitgezet. Dat is vrij fors maar daardoor is het gevaar ook geconcentreerd. Groot-Misdaad-banken als ING (-2,9%) en BNP (-3,5%) hebben een paar procent van het balanstotaal uitstaan in Turkije. De huizen stonden al bijna niet meer onder water kopt de ‘NSB-Telegraaf’, hetgeen ook onwaar is. De AEX-index van de Ratten in pak(Video) sprintte dit jaar naar de hoogste stand sinds 2001, hetgeen Kul is in het bredere plaatje.Misdaad-Banken stonden maandag in de middaghandel onder druk op de ‘Europese-Rat in pak- beurzen’ door de ‘Mad Dog Trump& Erdogan-crisis’ rond de Turkse lira. In Amsterdam had vooral ‘ING Misdaadgroep’, dat veel duistere en misdadige ‘Witwas-activiteiten’ van o.a de Heroine ( zie uitzending Stem van de Straat hierna) heeft in Turkije, het zwaar te verduren. De ‘Bloed-Beleggers’ maken zich zorgen dat de Turkse crisis overslaat naar de Europese financiële misdaad-markten en  Misdaad-bankensector. De AEX-index op het louche en misdadige Beursplein 5 noteerde kort na aanvang van de handel in New York 0,3 procent in de min op 561,58 punten. De MidKap zakte 0,7 procent tot 789,35 punten. Parijs stond een fractie hoger, maar de beursgraadmeters van de Graaier en Naaiers in Londen en Frankfurt daalden tot 0,4 procent. De beurs in Istanbul van de Sultan raakte 4 procent kwijt onder aanvoering van de ‘Turkse –Misdaad-banken’. De Turkse heroïne die in handen is van o.a. de CIA & Grijzen Wolven steeg wel in extreme waarden, zie uitzending Stem van de Straat/SaltoTV hierna:

 

Mad Dog Trump’ preparing to Bomb Iran Next Month.  VVD ‘Minister- Aasgier &Racist  Blok’:” het is genetisch bepaald”(Video).

De ‘ING-Misdaadgroep’ is de grootste ‘Witwas-daler’ in de AEX, met een verlies van 3 procent. ‘ABN AMRO-Misdaadgroep’ zakte 0,7 procent. Ook andere ‘Europese-Misdaad-banken’ gingen verder omlaag. De Franse ‘Misdaad-bank BNP Paribas’, de Italiaanse ‘Maffia-bank UniCredi’t en de Spaanse ‘Misdaad-bank BBVA’, die een grote blootstelling hebben aan Turkije, leverden tot meer dan 3 procent in. De ‘Mega- Misdaad Bank JPMorgan’ verlaagde de adviezen voor deze drie Misdaad-banken.

Bayer met Pr-Man ‘EU-VVD-Neo-Nazi Van Baalen’: Monsanto Hired Paid Internet Trolls like Hans van Baalen to Counter Bad Public Image(Video).

 

In Frankfurt zag Bayer 11 procent aan beurswaarde verdampen. Dat is de grootste koersdaling in meer dan tien jaar. ‘Chemie-Misdaad-reus Monsanto’, die onlangs werd overgenomen door zijn Duitse branchegenoot, moet 253 miljoen euro betalen aan een man die voor de rechter verklaarde dat hij kanker heeft gekregen van het glyfosaathoudende middel Roundup. Tegen de ‘Mega -Gifmenger Monsanto’ lopen nog duizenden andere zaken, maar past u vooral op voor Poetin en de Russen volgens de NSB-Telgraaf en de ‘Kinder-Moordenaars Trump en May'(Video)!  En nu is ook op de ‘Uitbuit- arbeids-Slaven-markt’ (video) de ‘Jan met-de Pet -crisis’ officieel voorbij volgens de ‘NSB-Telegraaf’ , hetgeen ook onwaar is. De ‘NSB-Telegraaf is kennelijk weer terug in zijn Glorie ‘Nazi &NSB- jaren ’40-’45(Video)toen zij ook Kopte in krant dat de totale overwinning in 1942 van de Nazi op de Russen nabij was en daardoor 25 duizend domme en kansloze ‘NSB en Nazi-Nederlanders’ richting Oostfront zijn getrokken(Video) en afgeslacht.

Underground Presentator’ van de Stem vd Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt dat feit hierna uit:

Escalatie van Mad Dogs ‘Trump&Erdogan’ crisis.
De economische situatie in Turkije is een bedreiging voor de gewone burgers in EU en in Turkije en wellicht ook de bedoeling van ‘Mad Dog Trump’.  De Sultan en zijn ‘DENK- kliek’  is een grote duistere handelspartner van de ‘EU-Killer-Elite’ en een scherpe daling van de munt kan een rem zetten op de exporten naar het land, die is € 85 miljard groot op jaarbasis. Daarnaast is er een omvangrijke buitenlandse schuld, een mogelijke herstructurering daarvan betekent stevige koersverliezen voor de ‘Bloed- beleggers’ wat weer voor een groot deel uit de pensioen fondsen van ‘Jan met de Pet’ wordt geroofd. De ‘Nep en Fop-Obligaties’ van het land zijn daarbij ook flink vertegenwoordigd in obligatiefondsen van opkomende markten. Kortom, dit  Mad Dogs ‘Trump& Sultan Erdogan’-dossier kan voor aanhoudende volatiliteit zorgen de komende tijd op de financiële misdaad markten, maar volgens de NSB–Telegraaf vandaag is de ‘Jan met de Pet- Crisis’  Pet voorbij.

6 antwoorden »

  1. Daarom staan banken op omvallen euopa is failliet want, europa is failliet voor de jan met de pet niet voor alexander ,beatrix,rutte zalm knot, enz dus, jullie weten wat te doen niet laten afreizen nee,nee,pak ze bij de nek en eis jullie gouden staven terug en jullie gulden niet laten afzakken !

    Like

  2. Micha Kat zet Geert Wilders neer als de `Dutch Alex Jones’, een `fake traitor’, omdat hij door Kat o.a. verantwoordelijk wordt gehouden voor het uitwijzen van een PVV MEP’er door Schultz in 2012 n.a.v. de zaak Demmink. Dat is 100% bezijden de waarheid. Net zoals Bram Moszkowicz oneerlijk werd bevochten door de Hollandse Bolsjewisten middels Eva Jinek, de belastingdienst en Radicale Rechters, zo heeft Wilders een zelfde soort oorlog over zich heen zien komen. Zoiets wordt in scene gezet volgens Kat, als ware Wilders een Bilderberger acteur. Nu met de raadselachtige dood van Willie Dille had Wilders in Den Haag op z’n minst een protest mars met fakkels en megafoon moeten houden, aldus Kat. Waarom moet Wilders volgens Kat zich als een zelfde soort radicale AntiFa oproerkraaier gaan gedragen, terwijl er over deze trieste dood nog niets bekend is ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.