EU

Brusselse EU-Dictators slaan 492.249 euro stuk aan ‘VIP-Pret-Reiskosten’ in twee maanden van 2016.

(door Rene Kemp en ondersteunt door onze redactie))

AMSTERDAM-NOIR-50 miljoen EU Burgers leven onder de armoedegrens ,maar dat mag de gratis ‘VIP-reispret’ niet drukken voor de altijs elkaar kussende en liegende  ‘EU- Maffia Bazen’.

Brusselse dictators slaan 492.249 euro stuk aan ‘VIP-pret-reiskosten‘ in de eerste twee maanden van 2016. Het duurst was de ‘VIP-Pret-trip’ van ‘Graaier en Naaier Frederica Mogherini’ naar Bakoe. 75.000 euro. Tuig! De ‘EU-PvdA- Mh17 Huil-Komediant & beroepsleugenaar Frans Timmermans'(Video) leg het uit:

Belgische oud-premier ‘Loverboy Guy’ schreeuwt en tiert in leeg EU-parlement voor zijn Sophie in t Veld.Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit! (Video)
Psychopaat Guy Verhofstadt’, voorzitter van de corrupte liberale fractie in het corrupte ‘Europees-Graai en Naai Parlement’, hield  weer eens tierend en hysterisch betoog wat deze keer letterlijk krankzinnige vormen aannam. Hij wil dat het mede door hem kaal geplukte Europese Klootjesvolk op kandidaten in heel Europa kunnen stemmen. Het parlement was zo goed als leeg. Alleen zijn vaste groupie D66 Sophie in t Veld was zichbaar en ruikbaar (‘haring odeur’ (Video) ) aanwezig en bleef hysterisch klappen en gillen dat haar ‘Loverboy Guy’ de beste en mooiste man van de EU is. Ook een opvallende aanwezige was ‘Nep en Fop Christen’ CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik aka “de Paay van de EU”, maar die was ‘druk’ met haar black Gigolo(Video).

7 antwoorden »

  1. 75d euri alleen op Bakoe? Bakoe pompte aan het begin van het olie tijdperk 50% van alle olie op de wereld markt. Hitler die werd gefinancierd door Henri Deterding moest de olie belangen voor Shell daar veilig stellen. De EU heeft geen eigen energie bronnen meer dus ga je die stelen en bij elkaar frauderen.

    Putin heeft een stokje gestoken voor de opdringerige NATO zodat deze niet meer rotzooi kan komen schoppen in de Caspische zee en hier zie je ook weer hoe belangrijk Turkije is.

    https://sputniknews.com/analysis/201808151067199599-caspian-sea-convention-international-relations/

    Oh wat haten de psychopaten rusland

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.