Elitaire Misdaad

Elon Musk zet de aanval in tegen de ‘Ultra-Rijken-Gangsters’ en hun ‘Politieke Lakeien’.

(door Seth Fiegerman en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRHet Moorddadige succes van het Kapitalisme& Globalisering.Elk jaar sterven 15 miljoen kinderen vd Honger(Video) en dat is geen jaaroverzicht-news
De levensechte Ironman, Elon Musk, heeft  aangekondigd dat hij zijn baan bij Tesla gaat opzeggen om meer tijd vrij te maken voor een nieuwe onderneming waarvan hij denkt dat die de wereld ingrijpender gaat veranderen dan Tesla, SpaceX en Solar City ooit konden. De naam van zijn nieuwe onderneming is Bitcoin Loophole en ook al is het niet zijn eigen idee, hij heeft er $770 miljoen in geïnvesteerd, waardoor hij invloed heeft op alle beslissingen die worden genomen bij Bitcoin Loophole. BVoor we in de details van Bitcoin Loopholeduiken, laat ons even uitleggen wie Elon Musk precies is. Elon Musk is een visionair, sommigen noemen hem de meest verstandige ,maar bovenal menselijke  ondernemer van onze eeuw. Hij gelooft in vernieuwbare energie en ook al lijken zijn ideeën te radicaal en onmogelijk voor vele mensen, Elon bewijst jaar na jaar het tegendeel. Hij heeft er zijn levensdoel van gemaakt om van de wereld een groenere, betere plek te maken. Enkele van zijn ondernemingen zijn elektrische auto’s (Tesla), goedkopere en publiek toegankelijke ruimtereizen en de kolonisatie van Mars (Space X) en zonnepanelen van de nieuwe generatie (Solar City).

‘Prinses- Yab Yum- Mabel'(Video) Schatrijk met beursgang Adyen & Prins Bernhard Schatrijk met Huisjesmelken& King Willem 300 miljoen per jaar in Wonderland.

King Willem & Taxfree-Shell-Rutte’ & Co: Laat de armen ook sterven van de dorst(Video).
Maar nu heeft Musk beslist om zich gedeeltelijk terug te trekken uit het dagelijks bestuur van Tesla om zich toe te kunnen leggen op zijn nieuwe onderneming in de financiële sector. Daarom heeft hij Bitcoin Loophole gekocht.Wat is Bitcoin Loophole precies? Bitcoin Loophole is een financiële technologie die de bedoeling heeft de rijkdom in de wereld te herverdelen wat een levensgevaarlijke bezigheid is. Het komt eenvoudig neer op het volgende: wegnemen van de Top 0,1%  ‘Ultra-Rijken-Elite-gangsters’ van het Type ‘Taxfree-Graai King Willem’ in Wonderland(Video) en hun politieke Lakeien van het gewetenloze,criminele gestoorde type ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ en teruggeven aan de uitgebuite, leeg geroofde en vermoorde en uitgehongerde  99,9%. Elon gelooft dat de rijkdom onvoldoende is verdeeld in onze maatschappij en daar heeft hij gelijk in, en hoewel er altijd wel iemand rijker en iemand armer zal zijn, de huidige situatie waarbij de top 0,1% bijna 90% van de rijkdom in de wereld controleert is niet aanvaardbaar en in strijdt met de mensenrechten en ronduit misdadig.Musk gelooft dat hij dat kan reduceren tot ongeveer 20% zonder een wereldwijde financiële ‘Jan met de Pet-crisis'(Video) te veroorzaken. Dus wat betekent dat precies voor jou, de gewone middenklassepersoon of persoon die het wat moeilijker heeft? Het betekent dat je 2 – 3 keer rijker zal worden, en alleen de ‘Superrijken-Massa-Moordenaars&Rapist- Pedo’s'(Video) zullen er iets van voelen. Klinkt fantastisch, niet?OK, dat is de theorie, maar hoe werkt het zul je wel vragen? Algemeen is het idee eenvoudig. De top 0,1% investeert zijn rijkdom in ‘Bloed-aandelen’, en handelaars op het ‘Elite-Maffia-Wall Street’ verhandelen deze voor hen. Het idee is om de handelaars op Wall Street in hun eigen spelletje te verslaan – winstgevende transacties uitvoeren zodat Wall Street en zijn bergen Bloed-rijkdom langzaam maar zeker geld begint te verliezen. Net zoals in een pokerspel, waar een nieuwe speler komt aanschuiven aan een tafel waar de inzetten hoog zijn, en begint te winnen.Om dat te kunnen doen zou je de koersbewegingen beter moeten kunnen voorspellen dan de Elite-Gangsters van Wall Street dat kunnen. Met de hulp van cloud computing kan dat nu, en het gebeurt zelfs vandaag, zoals Bitcoin Loophole heeft aangetoond! Dat is exact de reden waarom Musk op deze technologie is gesprongen zodra hij erover hoorde. Het is revolutionair, maar levensgevaarlijk voor Musk.

‘Underground Presentator’ van de Stem vd Straat en Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV(video) legt hierna uit waarom de ‘Taxfree-Royal-King Willem-Ultra-Rijken-Elite-gangsters’ zo goed als nooit worden vervolgd:

1 antwoord »

  1. Allemaal mooi en aardig, maar als Ali, Bobo, Achmed en Alibaba uit Afrika en Verweggistan maar door blijven gaan met het fokken als de konijnen, schiet het met de welvaart en vergroening niet veel op.

    Een algeheel fokverbod beneden de 35e breedtegraad NB zet meer zoden aan de dijk dan een Bitcoin Loophole.

    Minder, minder, minder.

    Consuminderen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.