VVD

De focus op ‘Kruimel-uitkeringsfraude’ van Klaas Dijkhoff leidt af van Mega-Faudes van de ‘Henry Keizer-Ratten in pak’.

(door Marc Beek(Privé ) en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Politie mishandelt onschuldige man & ‘Shell-Maffia-Boss’ vangt 10 mln-Bonus & pensioenen Klootjesvolk gekort(Video).De focus op ‘Kruimel uit Honger-nood-uitkeringsfraude’ van de VVD-Gangster”Two Face”- Dijkhoff met een geschatte financiele schade van 86 miljoen verdonkeremaand in media en publieke opinie de 18,5 miljard witgewassen ‘Henry Keizer-Rat in pak-criminelen gelden’ en de 8,2 miljard Belastingfraude en het ‘Dividend-Shell-cadautje’ van ‘TaxfreeShell-Rutte’&’ Nep en Fop Christelijk-CDA&CU’& D66 DDR66 van 1.4 miljard meer dan 2 miljard  per jaar.

14 antwoorden »

 1. Jen Moore voormalig politieagente die investigative reporter werd. The great Awakening, de Menselijkheid is opgestaan tegen de globalisten en andere satanisten en degeneraten.

  Het slachtoffer, nu een twintiger leeft nog. Hij verteld dat hij als jongetje verkracht is door Bill Clinton op een feestje op een jacht. Daarna verhoerd aan elite/ politici die die feestjes afliepen.

  Let hierbij op o.a.

  – 5G techniek om mensen te doden. Die straling is een wapen die de vruchtbaarheid aantast. Maar ook je ogen kan uitkoken en hart- en systeemfalen kan veroorzaken. Dit is bekend by de militaire onderzoekers en wapenontwikkelaars. Dit is al bekend sinds decennia, onze micro-wave is gewoon een zwakke versie van dit wapen.

  – Bush sr woonde in dezelfde haven/ jachthaven. Het misbruik gebeurde op feestjes op boten. Bush sr is nog steeds the powerbroker in usa politics. En een pedofiel, maar dat spreekt voorzich.
  via https://truepundit.com/investigative-journalist-found-dead-in-d-c-hotel-room-weeks-after-reporting-bill-clinton-to-fbi-dhs-for-allegedly-raping-boy/

  – The Clinton Bodycount teller is nog steeds niet gestopt. Er zullen nog wel meer “zelfmoorden” en “hartaanvallen” aankomen.

  Moore’s body was found by employees at the Country Inn & Suites by Radisson, Washington, D.C. East – in Capitol Heights, Maryland. The investigation is ongoing. An autopsy had not been scheduled as of late Monday.

  Moore, an advocate who investigated abused and trafficked children, had been in the process of investigating allegations by a 26-year-old man that — as a young boy — he was sexually assaulted by Bill Clinton and pimped out at private sex parties attended by other D.C. elites.

  In fact, just four weeks before her death, Moore filed details of the alleged victim’s claims with the Department of Homeland Security, detailing the allegations against Clinton. Moore contacted Homeland Security beginning on July 6th through July 9th, records show. A week later, she contacted the FBI with identical details about the victim and the shocking allegations against Clinton.

  Like

  • Laatste puntje;

   ICE/ Border Patrol, bekend van kinderen van illegale immigranten scheiden onder Obama’s wetten. ICE is de politiemacht die al die kinder- en mensenhandelaren arresteerd. daar zitten dus ook mensen uit de elite en politiek bij. Want zij zijn de afnemers van die kinderen, te verkrachten op deugende feestjes.

   Dan wordt ook duidelijk waarom de Democraten ICE willen afschaffen en opheffen. Niet om de moeders en kinderen, of in het belang van immigranten. Nee, om de handel ongestraft door te kunnen laten gaan. Zij knijpen hem omdat ICE niet compleet corrupt is, autoriteit heeft om hoge politici mee te nemen in onderzoeken etc etc. Dan wordt ook duidelijk waarom de MSM/NPO is ingeschakeld om ICE in diskrediet te brengen. Dan wordt ook duidelijk waarom een babylonische slet al Jinek en andere bluthoeren op tv Trump’s immigratiepolitiek zo graag afkraken.

   Mockingbird media ingeschakeld om de mensenhandel en verkrachtingen niet in gevaar te laten komen.

   Kan Kinderbescherming niet met eva jinek praten en haar uitleggen dat ze gzien is en dat kinderverkrachters en kindermisbruikers en -handelaren niet als foto op je nachtkastje behoren te staan.

   It’s suspect mate.

   Like

 2. Een belofte van de Alde/ Adel/ schaduwmacht is niks meer waard. Ze zitten zelf in hun eigen doodstrijd. En ze gaan eraan.

  Maar voordat dat gebeurd zullen ze alles en iedereen vermoorden die dichtbij ze staat en voor hen werkt.

  Dus ben je goed met de elite/ adel en ben je verraad aan het plegen aan de mensheid of aan je land. Bewust of onbewust. Je leven is vergeven en in gevaar.

  Werk je voor immigratie/ orgaanroof. Werk je in financieen of voor capo Keijzer/ Demmink-kliek, dan is je leven in gevaar en niks meer waard. Ze, de koningshuizen en alde/ globalisten gooien alles en iederen voor de dood die op hen afkomt. De Hemelse Hamers zijn al gegooid het eindresultaat is al bekend. De oude piramidestructuur is kapot en niet meer van toepassing.

  The old New World Order is dood. Er is een nieuwe World Order, een meedogenlozere en sterkere World Order.

  #walkaway, while you can. Dit is een gevecht die normale burgers niet aangaat. Neem je geld aan van de Alde of elite, ken je hun geheimen, dan is je leven in doodsgevaar.

  #walkaway, de elite en vaticaan gaan eraan. Ook de jezuiten/ johannieten gaan eraan. De duivel wordt gekraakt. Geen ontkomen aan, de status is futiel.

  Like

  • The red vampire died, so did his might.

   Wij, als generatie als mensheid, hebben de kans het Kwaad te eindelijk en daadwerkelijk te vernietigen. Irl en bewust het Kwaad op aarde Kraken.

   Deze kans en gebeurtenis is een zegen, voor patriotten voor iedereen. Een ieder mag en kan meedoen. (alle druppeltjes van fatsoen en rechte rug helpen een zee te creëren, voor de mensheid om op uit te varen. Richting onze verdiende en glorieuze toekomst).

   Deze generatie is gezegend, en we zullen niet falen. Als dit over is dan kan de fatsoenlijke mens weer rechtopstaand door het leven, en daar ben jij dan debet aan geweest. Een held.
   Breek de gesel van de banksters/incasso’s/regering en het vaticaan.

   Enjoy the battle, enjoy the shitshow.

   Its all coming down. De globalisten vallen stuk voor stuk. De cabal has died, and so did his might.

   And we never get tired of winning.
   Team Trump.

   Like

 3. eindhoven heeft wel zo veel informatie over de vvd,die maken niks klaar,we hebben ze klem,die verwevenheid met de tv en de politiek.laat ze maar brallen en dreigen ze gaan der aan.

  Like

 4. Waarom heeft niemand het hier over

  Brennan’s security clearance
  Newsroom

  White House press secretary Sarah Sanders announced that President Donald Trump has revoked ex-CIA Director John Brennan’s security clearance.

  Like

 5. De cijfers wijzen richting 40 miljoen Euro fraude en oplichting door dat volgevreten vette varken Henry Keizer, ex-voorzitter van de VVD.

  40 miljoen Euro = erg veel uitkeringen

  Dus grijp die boef in zijn kraag en pak Henry maar flink aan !

  (Ik hanteer hier slechts de woorden van VVD-coryfee Hans Wiegel, bij de aanpak van criminaliteit.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.