Kabinet Rutte3

‘Omgekeerde-Robin Hood-Kabinet’:Gat van 600 miljoen euro door Rutte’s dividendbelasting cadeau aan de Ultra-Rijken.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem & Taxfree-Shell-Rutte’ & Co:” Laat de armen ook sterven van de dorst”.(Video) 
Het motto van het ‘Omgekeerde-Robin Hood-Kabinet van Rutte& ‘Nep en Fop-Christenen-CDA&CU’&‘D66DDR66’ is:“Arbeit macht Frei’.( In de nazipropaganda heette het dat de Joden( heten nu Labbenkakken(Video) in de ‘VVD-misdaadgroep- propaganda’ ) in de ‘Nazi-Moord-Kampen’ zouden leren werken tot de dood erop zou volgen) en Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) “.Alleen de Taxfree-Multinationals& King Willem en de midden en hoogste inkomens gaan er op vooruit. De laagste klasse levert in op alle fronten en gaan feitelijk door de ‘VVD-Arbeit macht Frei-‘-Schoorsteen’ van Rutte &Co. Lekker Christelijk,niet dan.

D66 DDR66 Minister Koolmeester maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’(video).
Het Rutte Cadeautje aan zijn ‘Elite-Gangster-Bazen’ de King ,de Ultra-Rijken  en de Shell- Multinationals van het afschaffen dividendbelasting kost veel meer dan gelogen door het Omgekeerde-Robin Hood-Kabinet Rutte met  ijn Judassen de ‘Incest-Bijbelbelt-Segers’, de ‘Censuur-Lord Buma’ en ‘Penthouse- Pechthold’(Video). De Duivelse CDA Minister Hoekstra van Financiën voor de Ultra Rijken moet nog voor Prinsjesdag op zoek naar tenminste 600 miljoen euro op de Rijksbegroting. Die 600 miljoen gaat hij roven bij het MKB en de laagste Klasse als een heuse Duivelse ‘Omgekeerde-Robin Hood’.

De Roofpraktijken van Rutte &Co kent geen grenzen: Huurders berooft en Koper beloont(video).

‘VVD Minister Aasgier &Racist Blok(Video)‘ & VVD -Pr-man& NPO- Vat -Jort Kelder(Video): “De Labbenkakken moeten niet zeuren en blij zijn met onze ‘PvdA-Kapo Klijnsma –Voedselbanken’(Video), het is nou eenmaal genetisch bepaald en pas op voor de Russen!

Christelijke’ Thuiszorg van Schoenen Fetisj CDA Minister Hugo de Jonge is ‘Duivels-(On)-leefbaar’.
Het ‘Pluk de armen kaal-Shell-kabinet-Rutte III’ had weer eens ‘Halbe Zijstra-gelogen’(Video) dat deze ‘Mega-misdadige -maatregel’ 1,4 miljard euro aan inkomsten zou schelen dat gedwongen door de ‘Heersende Klasse-Killer Elite-Wet’ (lees: de corrupte meerderheid van de laffe Tweede Kamer,die Rutte steunt) betaald wordt door de Laagte Klasse. Dat Mega-miljarden bedrag zal de komende jaren alleen maar toenemen, omdat het goed gaat met de ‘Pluk de armen,zieken,bejaarden kaal economie’. Dividendbelasting wordt namelijk betaald over de ‘Bloed-winst ‘die de misdadige ‘Royal-Shell-Taxfree-Multinationals’uitkeren aan hun ‘Bloedzuigers-aandeelhouders’ de ‘Ultra Rijken-Elite-Gangsters’ van het onmenselijke types als ‘Taxfree-Graai King Willem’ en ‘Prinses-Yab-Yum Mabel’ (Video). Hoe hoger de Bloed-winst voor die 1 procent Utlra-Rijken, hoe hoger de opbrengst voor de Staatskas( voor u dus).

Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf maatschappij van Rutte&Co(Video).
Ingewijden zeggen dat het zou kunnen oplopen tot 2 – 3 miljard per jaar. Dat betekent dat de Duivel Hoekstra vanaf 2020 jaarlijks met een gat van 600 tot wel meer dan een miljard zit. Om dat Gat te dichten gaat de Duivelse Hoekstra andere belastingen verhogen( o.a.BTW op gezond voedsel,water gas en licht,huur,etc..), die weer moeten worden opgehoest door de Laagste Klasse en het MKB.

Financiële dekking : ‘Koninklijke -Huisjesmelker- Familie’ in Wonderland(Video) bezit stiekem  25 % van de Shell.
Het’Omgekeerde-Robin Hood-Kabinet-Rutte3 (stelen van de armen en de ‘bloed-opbrengst’ cadeau geven aan de Ultra-Rijken) wil de dividendbelasting op 1 januari 2020 afschaffen, maar het voornemen staat aanstaande Prinsjesdag al in het ‘Omgekeerde-Robin Hood-Belastingplan’ van de Christelijke Duivelse Minister Hoekstra. Hij moet zich baseren op de meest actuele cijfers en voor elke extra euro die het kost financiële dekking zoeken bij de arme sloebers die nu al onder de armoedegrens moeten zien te overleven mede ook te danken aan het vorige misdadige Kabinet Rutte2 en zijn ‘PvdANSB loopjongen Asscher’.

Elon Musk zet de aanval in tegen de ‘Royal-Ultra-Rijken-Gangsters’ en hun ‘Politieke Lakeien’(Video). ‘Taxfree-King Willem &Family’  ‘300 miljoen euro uitkering per jaar in Wonderland(Video)’.
‘Taxfree-Shell-Premier Rutte’ is een groot voorstander van de afschaffing van de dividendbelasting voor ‘Taxfree-Multinationals-misdaadgroepen’ en de ‘Taxfree-Royal -Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’. Hij verkoopt die misdadige-maatregel met de nooit bewezen stelling dat zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ de grote  ‘Taxfree-Multinationals’ hun hoofdkantoor eerder in “Banana-Fraude-Nederland” houden of vestigen. De oppositie verwijt het ‘Omgekeerde Robin Hood-kabinet Rutte’ dat het zijn corrupte, laffe oren alleen maar naar grote Multinationals en King Willem laat hangen, die van de heffing af willen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat het afschaffen van dividendbelasting goed is voor het Nederlandse vestigingsbeleid, maar wel voor  ‘Taxfree-King Willem&CO’ en de Misdadige Shell- Multinationals.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.