oorlog's misdaden

’ Rambo-Fantast-Blote Kont-Marinier-Kroon’ dikte eigen ‘Heldendaden’ in zijn boek aan.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda  redactie)

AMSTERDAM- Bizar: ’Fantast&Nep Held Kroon’ bij ‘Goede-Doelen-Maffia’ over Russische Tweet; Bizar(Video).

De Schandvlek en ‘Riool-Showbizz-Lafaard-Feestbeest-Majoor-Marinier Kroon’(Video)de ‘(Bruin)-Ridder’van ‘Taxfree-Shell-Beatrix’(Video) claimde in zijn ‘Helden-jongens-Rambo-boek’ dat hij in operatie Jung III persoonlijk meerdere Talibanstrijders doden met de blote hand en wat losse flodders en wat onbruikbare ‘Dood door schuld-Hennis-Mortieren ‘ en door zijn blote gat aan de’ Islam-Taliban’ strijders te tonen. Vooral van dat laatste feit stierven tientallen Taliban strijders direct aan een acute hartaanval en hebben de overlevende per direct massaal asiel aangevraagd en kregen in Nederland en wonen nu in een voor 10.000,- euro ingerichte sociale huurwoning(Video). Die details zijn volgens het AD echter niet terug te vinden in de geweldsrapportage(Video) over die missie die Staats-geheim was(kuch), maar nu door het laffe& corrupte Defensie van de Duivelse CDA Minister Bijleveld is vrijgegeven. Hij schreef dit ‘Rambo-document’ zelf als ‘Fantasie-pelotonscommandant’. Daarin meldde hij niet wie de losse flodder-schoten losten.

LOL:De Russiche ambassade schreef op Twitter: ’Het is nog maar de vraag of Rusland – in het licht van de zaak #Skripal – niet beschuldigd wordt van wat #Kroon uithaalde’.

Kroon ontkent samen met onderbetaalde Marechaussee van King Willem en/of John de Mol van SBS in de Cocaïne smokkel te zitten(Video).

In een  laffe reactie door het corrupte Defensie van de Duivelse CDA Minister Anke Bijleveld laat Kroon met een ‘Witte-Nazi-Prins Bernhard-Anjer‘ in zijn revers weten dat alleen gedode strijders in de rapportage worden vermeld als dat feitelijk was vast komen te staan. In zijn ‘Rambo-boek’ heeft hij volgens de woordvoerder meer ‘Rambo-Fantasie-vrijheden’ genomen. Maar wat Kroon voor smerigheid weet van Defensie en/of het Koningshuis schrijft hij ff niet in zijn ‘Rambo-Fantasie-boek’ Dat verklaart in ieder geval waarom deze ‘Prins Bernhard Rambo-Fantast’ mag lopen liegen in dienst en niet op staande voet is ontslagen met verlies van pensioen, zoals bijv. ‘Klokkenluider Post'(Video) en nu ook nog eens een ‘Fantasie-boek’ mag uitgegeven heeft over de zogenaamde geheime ‘Kroon-Rambo- blote-kont-missie’.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.