Kabinet Rutte3

‘Robin Hood-Rutte’: Onze heer Blok kan prima doorfunctioneren als ‘VVD Aasgier & Racist.

( van onze misdadige en onmenselijke  CDA,VVD,D66 en CU redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem&Co:” Goede Jacht op de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Judas-Bende’ (Video).
De altijd liegende ‘Premier-Taxfree-Shell-Rutte’ ziet geen reden voor zijn ‘VVD Minister Aasgier& Racist Blok’ (Buitenlandse  Corrupte&liegende Zaken) om te vertrekken vanwege diens walgelijk racistische & Nazi uitspraken over Multiculturele samenlevingen. Volgens de’ Omgekeerde Robin Hood-Rutte’ heeft Blok zijn ‘VVD-Nazi-uitspraken’ teruggenomen en kan hij daarmee „prima doorfunctioneren als onze ‘Aasgier& Rascist’ die net als ik de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken beroofd en de ‘Bloed-Buit’ aan de ‘Royal-Utra-Rijken’ cadeau geeft.” In Ruttes ‘VVD-Nazi-ogen ‘heeft zijn heer Blok zijn fouten misdaden rechtgezet. Blok bralde in de voetsporen van Hitler op een besloten ‘Neo-Nazi-bijeenkomst’ deze zomer onder meer dat hij geen land en geen grote Wereld Steden zoals London, Parijs,Toronto,New York, etc.. kent waar mensen van verschillende culturen vreedzaam samenleven. Ook niet in Amsterdam en Paramaribo. Nadien bralde ‘Aasgier &Racist Blok’ dat hij die woorden (on)gelukkig en (on)zorgvuldig heeft gekozen en voor de Show ze nu terugneemt, maar ze wel meent. “Spreekt Blok een keer de ‘VVD-Nazi-waarheid ‘wordt hij gelijk uitgemaakt voor ‘Aasgier en Racist’ ”, aldus Rutte, die aanstipte dat de Tweede Kamer Blok nog wel aan de tand wil voelen over de (VVD-Nazi)-kwestie(kuch). Blok zal daar naar goed ‘VVD-Showbizz-gebruik’ liegen en brallen naar (VVD)-eer en geweten te hebben gehandeld en van zijn zoveelste misdaad te hebben geleerd ( beter te liegen en bedriegen )en daarbij een traantje weg pinken, zoals Zijlstra, Van der Steur en Teeven ook zo mooi deden toen zij moesten aftreden, „Er komt nog een zinloos Kamerdebat, want in de Kamer hebben wij met een zetel de Duivelse meederheid in onze zak, hihihihiihihihi.

Omgekeerde-Robin Hood-Kabinet’:Gat van 600 miljoen euro door Rutte’s dividendbelasting cadeau aan de Ultra-Rijken(Video).

VVD-Aasgier-Blok’ onder huisarrest geplaatst met Pers-verbod door Rutte(Video). Ollongren & Lubach op Canal Parade Boot.
De altijd liegende Rutte: “Wat ik belangrijk vind is dat hij heeft gezegd ’ik neem die mooie ‘VVD-Nazi-feodale-woorden’ terug net als mijn beroepsleugenaars ‘Oorlog-Hitser-anti Rusland-Zijlstra’(Video) ‘Griezel-Teeven’, ‘Fraudeur-Van der Steur’, ‘Fraudeur-Weekers’, ‘3 x dood door schuld-Hennis’,‘Bral-Opstelten‘ en die hadden voor mij ook niet weg gehoeven. Mijn corrupte ervaring is dat als je een misdaad pleegt dat je betrapt bent dat je de ‘VVD-Nazi-waarheid’ zegt en je zet dat voor de Show recht dat het de effectiviteit van het ‘Nederlandse-VOC-Misdaad-buitenlandbeleid’(video) niet in de weg staat.”Blok: “Tja, apartheid, armoede en wie de Koning is, is nu eenmaal genetisch Feodaal bepaald, waar men geboren wordt betaald voor 90% je (armoedige)-plek in onze (‘VVD)- Feodale-samenleving’ en ook dat ik blijf zitten als ‘VVD-Nazi-Minister’ om samen met mijn grote Leider Rutte ‘Omgekeerde Robin Hood’ en onze Nep ‘Fop-Christelijke-Judas partijtjes CDA&CU’& D66 DDR66 weer het nieuwe politieke seizoen op jacht te gaan om de armen te beroven voor de Taxfree-Royal-Ultra-Rijken”. Aasgier & Racist Blok blijkt in zijn beruchte ‘dr Goebbels speech’ ook België beledigd te hebben. Dat ontdekte De Standaard aan de hand van een transcriptie van de hele toespraak:Tijdens zijn ‘Nazi-VVD-betoog’ ging de VVD-minister in op de multiculturele samenleving, migratie, xenofobie en de opkomst van populistische partijen, zoals de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders. ‘De grootste partij van Zwitserland is al jarenlang een soort PVV, alleen heet hij daar anders’, zo bralde Blok tijdens de bijeenkomst. ‘Dat zijn partijen waarvan ik het denkbeeld niet deel, maar het is niet zo dat Zwitserland (door de opkomst van het populisme) een onleefbaar land is geworden. Of België, althans niet meer onleefbaar dan het daarvoor al was.Blok laat aan de krant weten spijt te hebben van zijn VVD-Nazi-woorden: ‘Ik heb bewoordingen gebruikt die (on)gelukkig en (on)zorgvuldig waren. Het spijt mij, en ik neem die woorden dan ook terug’. De normaal gesproken altijd liegende heer Blok blijkt een boetetocht gemaakt te hebben langs landen die hij tijdens zijn ‘dr. Goebbels- speech’, die meer de inhoud had van een ‘Neo Nazi Kaal-Kop-borrelpraatje'(Video), geschoffeerd heeft. Blok tracht zo de schade te herstellen en zijn ‘VVD-hachie te redden. To add insult to injury, zoals de Britten zeggen, bleek hij België vergeten te zijn bij zijn Tour de Pardon.

Joost Niemoller: “Wees overigens niet verbaasd als Rutte zijn minister Blok alsnog bij het oud vuil zet. Dat doet hij namelijk met iedere VVD’er in de problemen die een obstakel kan worden voor zijn eigen (EU) carrière”.

Ingezonden advertentie van de Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’& NSB-Telegraaf: Mijn ‘Horror-Villa’ staat nog steeds te koop. Wie bied(Video)?

4 antwoorden »

  1. Het is precies de reden waarom ik uit Nederland weg wil gaan. Ironisch genoeg laat de regering mij niet zomaar gaan. Zelfs al haat je de gehele Haagse kliek die de regering vormt, je kunt niet zomaar emigreren want dat blokkeren ze ook nog eens.

    Like

  2. Er valt altijd wel iets van te zeggen, de ene na de andere multiculturele mislukking?
    Dat ie de woningmarkt op rood gezet heeft is veel erger want het huidige beeld is zijn werk?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.