Kabinet Rutte3

Rutte houdt vast aan zijn ‘miljarden-cadeau’ voor ‘Shell-multinationals’& ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’.

(door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem&Co:” Goede Jacht op de arme bejaarden, zieken en Labbenkakken mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Bende (Video).


Het miljarden prijskaartje voor het  ‘Rutte-cadeau’ aan  zijn ‘Elite-Maffia Bazen’ de Taxfree Shell-multinationals en de ‘Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ van de dividendbelasting mag niet voor rekening komen van burgers(kuch).Dat verklaren corrupte en lekkende coalitiebronnen tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir nu de ‘VVD-Misdaadgroep’ van de’ Omgekeerde-Robin Hood-Rutte’ vast wil houden aan het schrappen van de ‘Elite-Taks’. Zomerse Overpeinzingen/Salto TV geeft daar deze week uitgebreid aandacht aan(Video) zoals u het nergens anders ziet.

Omgekeerde-Robin Hood-Kabinet’:Gat van 600 miljoen euro door Rutte’s dividendbelasting cadeau aan de Ultra-Rijken(Video).
Vanaf vandaag overlegt de misdadige coalitietop met’ Pedo-Penthouse  Pechthold’, ‘Censuurlord Buma’ en de  ‘CU-Incest -Bijbelbelt- Boss Segers’  over de ‘Pluk de armen kaal begroting’ voor komend jaar, die met Prinsjesdag wordt gepresenteerd. Bij de ‘Misdaad-plannen’ zal volgens het corrupte Ministerie van Financiën voor de ‘Royal-Ultra-Rijken’ ook al het voorstel zitten om in 2020 de dividendtaks af te schaffen, die overigens niet door bedrijven maar door ‘Royal-Bloed-zuigers-aandeelhouders’ moet worden betaald van het misdadige type ‘Taxfree-Graai King Willem&Shell-familie’ in Wonderland(Video).

De focus op ‘Kruimel-uitkeringsfraude’ van Klaas Dijkhoff leidt af van Mega-Faudes van de ‘Henry Keizer-Ratten in pak’(video).
Partijen als GroenLinks, PVV, de Partij voor de Dieren, Denk, SP, 50plus, en PvdA lieten de voorbije week opnieuw merken dat de aanstaande belastingverlaging voor buitenlandse ‘Bloed-zuig-aandeelhouders’ van ‘Mega-bedrijven’ als Shell en Unilever misdaadgroepen niet te pruimen en als misdadige te beschouwen.Het voorstel scheelt de schatkist( u dus) niet de geplande 1,4 miljard maar wel twee miljard euro en waarschijnlijk nog veel meer; het extra geld zal elders bezuinigd moeten worden en dan weet u het wel met die ‘Omgekeerde-VVD-Robin Hood Rutte’ . Zowel bij ‘VVD-Misdaadgroep’, het ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ als D66 DDR66 wordt gesteld dat dit geld niet bij burgers, maar bij het kleine keihard werkende en zich nu al blauw aan belasting betalende MKB bedrijfsleven zal worden gehaald. „Dat profiteert enorm van de ‘ Rat in pak economie(Video)”, weet een anonieme en angstige, maar misdadige en ‘Duivels-CU bewindspersoon'( is Minister’Bio-Monster- Schouten’(video)).

Rutte&Co’ weer gelogen: Wel memo’s ‘Shell-Cadeau van Rutte’ van 1,4 miljard  2 miljard  dividendbelasting, maar niet openbaar(Video).
De ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘Pr-Vat NPO Jort Kelder’ waren en zijn de ‘Duivesle-pleitbezorger’ namens de ‘Royal- Ultra-Rijken-Pedo-Elite-Gangster’(Video) van het schrappen van de dividendbelasting en het uithongeren van de bijstandsgerechtigden. Volgens partijleider Godfather en premier ‘Shell- Mark Rutte’ is het voor het Elite-‘Maffia-Pedo-vestigingsklimaat’(Video) noodzakelijk en kiezen de misdadige en asociale ‘VVD- bedrijven’ door het schrappen van de taks sneller voor “Pedo-Banana-Fraude-Nederland”.

VVD-Commando-Huisjesmelker Haga‘ dreigt zich af te scheiden van de VVD-Misdaadgroep(Video).

In het extreem corrupte Verenigd Koninkrijk van ‘Mega-Misdadiger Queen Elisabeth ‘en haar Puppet de altijd liegende May kent men bijvoorbeeld geen dividendbelasting, maar wel een miljoen mensen die honger lijden. Op zijn ‘Nep en Fop-persconferentie’ bralde de altijd liegende Rutte vrijdag tegen zijn vaste corrupte en laffe ‘Jaknikkers- parlementaire Pers’ dat zijn ‘Taxfree-Shell-Kabinet ‘gewoon verder gaat met het uitvoeren van het misdadige  regeerakkoord. Ook verantwoordelijk D66 DDR-secretaris laffe en corrupte Menno Snel (Financiën voor de Rijken) bralt nog steeds achter de aard van de misdadige maatregel te staan.Door extreem corrupte en misdadige VVD’ers van het type ‘Huisjesmelker Haga’ in de Tweede kamer wordt erkend dat de duistere-manier waarop het Rutte-voorstel aan Nederland is gepresenteerd dramatisch is geweest. Meerdere Lieg en Bedrieg debatten en ineens opduikende memo’s gaven een misdadig, rommelig en schimmig beeld van de noodzaak van het afschaffen van de taks en de manier waarop de maatregel in het Pluk de armen en zieken kaal-regeerakkoord is gekomen.Toch wil het Haagse Tuig er mee doorgaan. De VVD-Gangsters denken dat het schrappen van de maatregel de oppositie ook niet tevreden zal stellen(kuch). „Dan verzinnen ze wel weer iets anders om verontwaardigd over te doen”, weet een  betrokkene Haga. Fractieleider Two Face Klaas Dijkhoff zei deze zomer in een ‘dr. Goebbels-interview’ met het reactionair ‘VVD-Club Blad-Elsevier’ dat de oppositie meer bezig is om onze goud eerlijke en nooit liegende Rutte te beschadigen dan dat men inhoudelijk naar ons ‘Eerlijk- delen’ voorstel kijkt. ‘VVD-Gangster Diijhoff’:” Laat ze eens net als ik hun aandacht richten op die vuile “Labbenkakken” die als een King misbruik maken van die riante bijstanduitkering (1000,- per maand, de King vangt 300 miljoen per jaar Taxfree)”. De Duivelse CDA-leider Buma verdedigde op zijn bral-partijcongres in juni de misdadige maatregel, door er op te wijzen dat corrupte oud CDA-ministers de ‘Bolle Dunne –Gay-Boy De Jager’(Video) en wijn er in het verleden ook al op hebben aangestuurd en daarvoor rijkelijk zijn beloont met Graai & Naai-baantjes.

Categorieën:Kabinet Rutte3

Getagd als:, ,

6 antwoorden »

  • LS…

   DE AANDEELHOUDERS MOETEN DE REKENING BETALEN, NIET HET GEWONE VOLK !
   DE FAMILIE — NOOIT GENOEG — BETALEN ?!
   EN U GELOOFT DAT. HAAAAAAA !

   Like

 1. Rutte stuurde 313 voertuigen naar Syrische rebellen, verklaart bonnetjes tot staatsgeheim https://www.geenstijl.nl/5143476/we-willen-bonnetjes/ Op moment het meest doodgezwegen oorlogs vergrijp van Rutte. Normaal gesproken, lees: 8 jaar geleden, was Rutte naar huis gestuurd. Dat ziet eruit als het laatste wapenfeit van voormalig Minister van BuZa Halbe Zijlstra van afgl. 14 december 2017 : https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2017/12/14/beantwoording-kamervragen-over-het-bericht-uk-foreign-aid-money-diverted-to-extremists-in-syria Het zou meteen verklaren waarom Halbe plotsklaps moest vertrekken op 13 februari 2018. De reden dat Halbe moest vertrekken is dezelfde BS flauwekul als waarmee Stef mocht blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.