Zomerse Overpeinzingen

“Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV”: Zomerreces voorbij en het Jachtseizoen op ‘Jan met de Pet’ door Rutte& Co is weer gestart.

( van onze ‘Zomerse Overpeinzingen- SaltoTv- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond om 23.00 uur bij SaltoTV: Het Luxe Zomerreces van de voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer CDA,CU,D66 en VVD is weer voorbij en het Politieke genadeloze Jachtseizoen op ‘Jan met de Pet’ door de’ Omgekeerde-VVD-Robin-Hood-Rutte’ is weer gestart. Tijd voor “Zomerse Overpeinzen/SaltoTV” om u vast te waarschuwen wat u staat te wachten als ‘Jan met de Pet’:King Willem&Co:” Goede Jacht op de armen bejaarden, zieken en Labbenkakken mijn ‘Omgekeerde-Robin-Hood-Rutte & Bende. ‘VVD-Aasgier en Racist Blok’: “het is genetisch bepaald” . En wie is de echte Grote Boef? ‘No surrender President Henk Kuiper’ of de ex ‘VVD- Voorzitter-Lijkenverbrander’ de Bolle ‘Veelvraat-Henry Keizer’. ‘Co-Presentator Rodin de Denker’ vraagt politiek Asiel aan in Rusland. Zomers Overpeinzingen/SaltoTV zwaar bedreigt en de bejaarde ‘Grachtengordel-Kijkers’ van de Subsidievreters  en ‘Prietpraat-brallers’ VPRO “Zomergasten” met Presentatrice  ‘Pr-Hoer-Abbring’  (Video) en het ‘Noord Koreaans- AT5’ “Zwoele Stad” met de altijd liegende ‘BN-Hoeren’ en corrupte politici haken massaal af en kijken nu allemaal naar “Zomerse overpeinzingen”. En de focus op ‘Kruimel-uitkeringsfraude’ van  de VVD Gangster -“Two Face”- Klaas Dijkhoff leidt af van ‘Mega-Fraudes’ van de  Top VVD-ers ‘Henry Keizer-Ratten in pak’.

Vanaf 23.00 uur op onderstaand link te zien

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.