Elitaire Misdaad

Rutte & Kaag zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Muni’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna.

( van onze  ongesubsidieerde (Video) dr. Goebbels  propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-

In de USA is het onderwijs (Schools becoming the ‘last frontier’ for hungry kids) voor de Laagste Klasse compleet failliet en mensonterend en hebben 1 op de 6 kinderen zelfs niet eens te eten. Bizar genoeg horen wij daar Rihanna en haar mistige strijkstok Global Citizens niet over. Ook in Nederland is het al jaren bijzonder slecht gesteld met het onderwijs voor de kinderen van de Laagste Klasse en hebben 500 duizend kinderen niet normaal te eten.Maar daar horen wij die smeerpoetsen Rutte & Kaag niet over. Die hangen weer de ‘Omgekeerde -VVD-Robin Hood-Rutte uit(Video). Stelen van de armen en cadeau doen aan ‘Multimiljonair Rihanna’.

 

1 op de 9 kinderen gaat met honger naar school in het land van Rutte & Kaag’. Klinkt Kaag als muziek in de corrupte ‘DDR66 –PLO Fatah-Gelukzoeker-Munie-oren’

 

 Op hun eigen website stelt Global Citizen van Rihanna geen geld bij mensen te vragen of te bedelen:
“That’s because Global Citizen believes in the power of advocacy. We don’t ask people for money — instead we ask people to use their voice to demand world leaders and corporations help us end extreme poverty. We ask them to make sure girls have an equal chance at education as boys; to ensure no child is left to die of a preventable disease; to help us reduce single-use plastics so our oceans stay healthy; and much more. “(Bron: Global Citizen)

Maar zoals bij alle ‘Goede-Doelen Maffia’ a La  ‘RTL-Riool-Star-“Meto -Potloodventer-Johnny de Mol Jr. (video) liegt ook Rihanna,want zij vraagt alleen al aan de ‘Shell-Dictator Rutte’ en zijn ‘PLO-Fatah- Sidekick Kaag’ 100 miljoen. D66 ‘DDR66 Minister Kaag-Anis-a-lQaq ‘( corrupte Ontwikkelingssamenwerking voor de PLO& Mega-Miljoenen Oplichter& Illegale-naai -hok -uitbuiter Munie ‘(Video)) hoopt samen met Rutte de ‘Showbizz-onbenul-Rihanna’ eind volgende maand in New York bij te kunnen brallen over het failliete Nederlandse onderwijsbeleid in de extreem corrupte ontwikkelingslanden(en niet over de failliete& corrupte boel in Nederland) met veelal dictators van de ‘USA-Killer-Elite’ en/of middeleeuwse feodale Kings (collega’s van de Feodale-‘Taxfree Graai Shell-King-Willem’) aan het hoofd.

#AIDS2018: Het Geldverslindende Hypocriete AIDS-Congres met ‘Clinton &Minister-Kaag & Prinses Mabel’ kost honderdduizenden doden(Video).
De  ‘Puber meisjes -Pulp-zangeres’ vroeg in een tweet aan haar mediageile groupies Kaag en haar ‘Elite-Maffia-Boss’-‘Taxfree-Shell-premier Rutte’ om  100 miljoen te stoppen in onderwijs in arme landen in haar ‘Witwas-organisatie’. Bedoelde zij daar ook Nederland mee, want er leven immers tegen de 3 miljoen mensen in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte & CDA,CU & D66’ op de rand van de financiële afgrond. En is het onderwijs in NL als het gaat om de laagste klasse is ook al jaren van een Derde Wereld niveau met hongerende kinderen. Denkt u in dit verband alleen maar aan de failliete ‘PvdA-VMBO ‘van de corrupte ‘Mega-Zakkenvuller& PvdA senator Postema’ (Video).

D66 ‘Fatah- Kaag-Anis al-Qaq’ en Parool ‘Moordenaar’-Vugts mochten ‘Haring happen’ bij Jinek(Video)
“Hi Crazy groupies Sigrid Kaag en Mark Rutte. Ik weet dat Nederland in februari pleitte voor wereldwijd onderwijs( is getipt door haar  ‘Goeden Doelen Maffia organisatie ‘van collega Johnny de Mol Jr ), dus ik zou graag willen dat jullie me steunen! Gaan jullie 100 miljoen dollar geven voor GPforEducation op het Global Citizen Festival op 29 september? Dank je!” aldus Rihanna. De zangeres sluit af met Clara Lionel Foundation, haar liegende ‘strijkstok-stichting’ voor hulp aan kinderen in arme landen, maar niet in de USA en/of de EU en NL”

Laat die aartsbrutale ‘Mega-bedelaar Rihanna’ een voorbeeld nemen aan een echt “Mensch” als Rapper Drake(Video) die zonder poespas zijn eigen geld weg geeft aan arme sloebers in de USA.

Volgens woordvoerder beroepsleugenaar Herman van Gelderen van de bewindsvrouw Kaag moet de ‘informele’ ontmoeting plaatsvinden als de Hysterische ‘DDR-PLO–Fatah-Minister Kaag’ met haar ‘Elite-Maffia-Zet-Boss’ de Dictator Rutte van de ‘VVD-Misdaadgroep in New York is voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Levert mooie plaatjes op voor het domme, bejaarde,hersendode SBS-Klootjesvolk’ die dag in dag uit  als ‘Tv-Zombies’ zitten te staren naar de bagger van ‘Psychopaat John de Mol'( Video).  En zo wille Rutte&Kaag het graag houden. In de marge van deze zoveelste peperdure ‘Bral& Kul-bijeenkomst’ vindt ook een ‘Elite-Bedel-festival’ plaats van de mistige ‘Riool-Showbizz-organisatie Global Citizen’ die wordt gesteund door Rihanna, Kaag en Rutte. Daar hoopt Kaag de zangeres te spreken en haar ‘Munnie-tasje’ te showen. De tickets kosten tussen de 90 en 150 Dollar, dus daar zien wij in ieder geval geen arme mensen uit de ‘US-Killing Fields-Gettos’. De corrupte en laffe woordvoeder Herman van Gelderen weigerde uit te leggen waarom zijn ‘PLO-Baas Kaag’ niet haar volledige achternaam Anis al-Qaq hanteert. Misschien omdat ze dan van ‘Mad Dog-Trump’ de USA niet in mag? Haar man was PLO& Fatah Vice -Minister & ‘Mega-drugs & Wapendealer’ en staat al jaren op de USA en Israëlische verwarde ‘Baardmannen- terroristenlijst’. Global Citizen bralt dat ze zich in zetten om extreme armoede in de  derde extreem corrupte wereld uit te bannen net zoals de ‘Witwas-Clinton Foundation’ ook altijd van de daken schreeuwden. En toen hapte ook een Nederlandse PvdA staatssecretaris  “Miss Cow”-Dijkstra van Rutte toe en gaf de inmiddels beruchte ‘Witwas–Maffia-Pedo-Clinton Foundation’ maar liefs 5 miljoen euro belastinggeld cadeau aan ‘Pedo Bill’,(Video) waarvoor zij nooit is vervolgd. Integendeel deze  toentertijd ‘Bolle-PvdA Veelvraat ‘zit nu met haar afgevallen naad te Graaien als PvdA Wethouder in Amsterdam. Vaststaat nu al dat Rutte & Kaag gratis ‘VIP- kaarten’ hebben ontvangen(net als Rutte die ook bij zijn`Gay-gabbers de Toppers altijd gratis krijgt )voor die avond en een gesprek back-stage met Rihanna. Laat nu voor die reden de hele corrupte Amsterdams politie ‘Maffia-Top’ Woelders,Schaap en Pronker,etc. (video) worden gestraft op grond van corruptie. Onderwijs voor de Elite en geen onderwijs voor de laagste klasse is voor Kaag een belangrijk ‘D66 &VVD&CU&CDA-thema.’ Ze gaat er extra geld in stoppen, maakte ze in mei bekend toen ze haar wan en misdadige beleid voor de komende jaren presenteerde.

Hi @Rihanna– this is music to our ears. The Netherlands is firmly back in education! All will be revealed in NY next month. Hope to see you there! #GlobalProspects@MarkRutte@MinPreshttps://www.government.nl/documents/policy-notes/2018/05/18/investing-in-global-prospects …

Meer corrupte  politieke leiders opgeroepen
Rihanna is Plastic Fantastic- struikstok-ambassadeur van de mistige ‘Riool-Showbizz-Star- organisatie -Global Partnership for Education’. Zij riep in haar tweet het kabinet regime Rutte op om op het komende Global Citizen Festival 100 miljoen dollar aan het Global Partnership for Education te beloven en vooral niet te geven aan de Nederlandse hongerde kinderen. Vanuit haar functie als ‘Nep en Fop- Goeden Doelen Maffia-ambassadeur ‘heeft de ‘Puber meisjes’ zangeres al vaker mediageile  en corrupte politieke leiders opgeroepen meer te investeren in onderwijs in ontwikkelingslanden.Zie hierna het misdadige  esultaat dat als Muziek in de ‘D66&VVD-oren’ klingt van Kaag&Rutte van de (On)-leefbare &CDA Monsters van Rotterdam met hun corrupte en onmenselijke ‘PvdA- Burgemeester -Salafist- &Fraude King  Ping-Aboutaleb'(Video):

Opmerking: Deze week in “Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV”(video): Zomerreces voorbij en het Jachtseizoen op ‘Jan met de Pet’ door Rutte& Co is weer gestart(Video).

8 antwoorden »

 1. Toevallig dat rihanna een regelrechte satanistische kech is. Zo hebben we er nogeen in het parlement rondkruipen. Als ze niet uitgewoond wordt door moslims tenminste.

  Rihanna is een goddeloze hoer. En dat is Kaag ook. Corruptors of young minds worshipping money and the devil.

  https://www.tonysmelody.nl/blog/goddeloze-hoer

  Maar genoeg over nutteloze Kechs. Gitmo is klaar en gereed. Hubert/ Utah heeft zijn gerechtelijke staf ook voldoende aangevuld en is hard bezig, heel erg hard.

  Het landverraad wat die globalisten al decennia uitvoeren is buiten ons voorstellingsvermogen.

  CFR/ VN/ Bildeberg/ Bohemian Grove. Al die elite-feestjes bepalen wat de nationale parlementen behoren te doen. en ze dede/ doen het stuk voor stuk. Verraad aan de democratie. Verraad aan het Nederlandse volk. Verraad aan de mens.

  Like

 2. Lubbers zei één keer nederlanders zijn zieke mensen en warempel in hun hoofd, je betaal belasting tot dat je barst en kijk wat ze met je belasting geld doen tegen u nederlanders wanneer staan jullie op voor je zelf ? energie, gas, woningbouw, zorgverzekering,eten zijn ze aan het verpesten ieder instantie mag u stelen van rutte, nederlanders en onder tussen hebben jullie geen grondwet en geen grondwettelijk hof die is in belgie ziet u nu waarom beatrix euro in Belgie moest belanden maak niks uit we zijn familie van elkaar en ik heb de bilderberg !

  Trix met je hebrew vloek !

  Like

 3. Kaag moet echt nodig onderscheid maken met de onzinnige en met de hoognodige verzoeken?
  Schrappen van de agenda en ontwikkelingsgeld niet vanuit die hoek besteden?
  Zeker groenlinks-,d66-praat om interessant over te komen terwijl de belastingbetaler gebukt gaat onder deze kosten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.