oorlog's misdaden

Republicans willing behind ‘Trump& May-Saudi ‘ slaughter of Yemeni Kids and Baby’s.

(by Andrea Germanos en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Bommen van May & Trump met ‘Saoedi-Arabië Airstrike’ vermoordde 40 kinderen. Geen News voor de MSM(video).
U.S. Sen. Chris Murphy (D-Conn.) on Wednesday denounced as “mind blowing” the decision to “continue to willingly participate in the slaughter of Yemeni kids” after the corrupt ‘Mad Dog- Republicans ‘objected to his amendment to the Defense Appropriation bill that would have put key restrictions on U.S. financial and other support for the ‘Mass Murders -War Crime- Saudi-led bombing campaign’.

CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(video).

Rand Paul challenges ‘Barbaroso-Esso-Tillerson’ and ‘Serial Killer-Mattis’ to end “Open-ended war”(Video).

Duivelse-CDA Minister Bijleveld’ heeft begrip voor Trump als hij Syrië weer bombardeert(Video).
The amendment “would cut off ‘United States-Killer-Elite’’ support for the Saudi Arabia-led coalition’s war-crime’s in Yemen until the ‘Pyscho- War Criminal-Secretary of Defense-Mad Dog-James Mattis’  certified that the ‘US&UK&Saudi-Killer-Elite-coalition’s ‘airWar Crime campaign is not violating international law and ‘US&UK-Killer-Elite- policy’ related to the protection of civilians,” a press statemnt from Murphy’s office states. Win Without War had called the amendment “our big chance to slam on the brakes and stop our role in enabling the suffering in Yemen.” Yet the corrupt en psychopath Sen. Richard Shelby (R-Ala.),  ‘Mad-dog-chairman’ of the extremely corrupt Senate Appropriations Committee objected to Murphy’s amendment, despite saying that “what’s going on in Yemen is atrocious but that is what our fine Mass- Weapondealer President Trump enjoy just like Hitler and Stalin  .”In his floor speech, Murphy said that “the targeting of civilians inside Yemen is getting worse, not better,” and referenced an event he said should underscore the urgency of his amendment—the ‘US&UK Saudi-Elite-Killer-coalition‘s’ bombing earlier this month of a school bus in Yemen that killed 40 children.

Psychopath Mattis’ a General of “The Shadow World”: ‘War Is Not Over in Iraq and Syria’(Video).

Speaking on the Senate floor next to a photo of a Yemeni community center bombed when a funeral was underway, Murphy gave a damning assessment of the catastrophe the U.S. has helped fuel. “The United States is a key player in this bombing campaign,” he noted.“The Mass Murders-Dictators’ of the Saudis’ initial reaction was that it was a legitimate military target,” Murphy said. “There’s no way a school bus is a legitimate military target. That school bus was carrying dozens of children—dozens of children that are now dead because of a 500-pound bomb made in the United States and sold to by ‘Mad Dog Trump’ to the ‘US&UK Saudi-coalition’.The amendment doesn’t even put a full stop on ‘’U.S.&UK Killer-Elite’ support but merely requires “the administration to certify that civilians aren’t intentionally getting targeted in contravention of U.S. law before we continue to support this  ‘ War Crime-Mass -Murder funding,” Murphy said. “At some point we need to believe our eyes rather than the  ‘Fake News –reports’ we get from the ‘Grazy-administration’ that the targeting is getting better ( in killing Children) ,” he said, yet the “problem is [that the coalition’s] targets are [a] school bus, funerals, water treatment facilities.” He said ‘US.&UK Killer-Elite- support’, which includes military support and intelligence, makes it so that the coalition “can more effectively hit their civilian targets with the bombs that we are selling.”“The fact of the matter is the majority of the civilian casualties are caused by the side that we are supporting,” Murphy said.“The War Crime- campaign is not expediting a political end,” he argued. “It is prolonging the misery and giving more opportunity for our mortal enemies there, the terrorist groups to get stronger and stronger.”“We are radicalizing a generation of Yemeni children against us and the UK and that will have implications for U.S. National security for years to come,” he warned.

Watch Murphy’s full speech below:

7 antwoorden »

 1. Traitors hang!

  – En zo zal het voor alle globalisten/ landverraders zijn. Verraad je land en de strop wacht. Eeuwige schande over je eigen naam en die van je voorouders afroepend. Of je nu een zwakzinnige kolonel in het leger bent of een koning bent van een land.

  Je verraad je land en volk niet. Doe je dat wel dan verdien je de strop. In het heden, verleden en toekomst.

  Alles is bekend, ook het gepleegde verraad aan de democratie, fatsoen en aan Nederland. Ons land.

  ‘No name’, ‘Shit stain’, he who’s name will not be spoken again.

  Het zweet, bloed en eer van je voorvaderen in de prullenbak gegooid, vernietigd of verspeeld. De glorie en eer verbonden aan die naam in het heden, verleden en toekomst gewist.

  Je eigen afkomst verloochend en eeuwige schande over je familie afroepend. Wij bepalen de narrative, de msm sterft uit en kan je naam niet meer beschermen.

  No name mc cain is de eerste die gaat, zoals gepland. Hij ging in schande, als een laffe wezel de dood in gevlucht zodat hij niet meer ter verantwoording kan worden geroepen.

  Een passend laf eind voor deze Absolute Landverrader en snitch.

  Wij spreken zijn naam niet meer uit. Die naam wordt alleen nog maar gesist en uitgespuugd, Mark.

  Netzolals Seijs inquart, zal de naam Rutte nog generaties besmet en gehaat worden voor hun landverraad.

  De nieuwe wereldorde bepaald de narrative, en zal die blijven bepalen.

  ‘No name’

  Like

 2. Shit stain McCain is toast. Deze globalistische landverrader (want dat zijn alle globalisten/ EU-fanatici) heeft de keuze gekregen. (generaties aan militaire eer telt nog in de usa, hier dus allang niet meer. Anders had het leger zich niet laten afslachten door een hoer op hoge laarzen met een Schoevers diploma. Anyways, zijn opa was admiraal en zijn vader een 4-sterren generaal).

  Militair tribunaal voor landverraad of zelf de dood kiezen. Zijn naam zal niet meer uitgesproken worden. De goede naam, eer, bloed en zweet van zijn voorvaderen verloochent. De naam voor altijd besmet en in de prullenbak.

  En zo zal het voor alle globalisten/ landverraders zijn. Verraad je land en de strop wacht. Eeuwige schande over je eigen naam en die van je voorouders afroepend. Of je nu een zwakzinnige kolonel in het leger bent of een koning bent van een land.

  Je verraad je land en volk niet. Doe je dat wel dan verdien je de strop.

  De globalisten/ Eu-freaks/ nwo verraders zijn dood. Ze gaan er allemaal aan wanneer ze vast blijven houden aan hun verraad een misdaden tegen de menselijkheid. Want dat doen ze allemaal, die EU-freaks/ globalisten.

  Welke zichzelf Christelijke partij noemend zou in een regering met de alde-globalisten gaan zitten? Is het niemand opgevallen dat onder Obama, Hussein/ Soetoro, Berry 100-duizenden Christen heet midden-Oosten moesten ontvluchten of de dood vonden!

  Dat was globalisten/ Alde/ adel beleid. Met opzet een genocide op Christen veroorzaken door moslim-fundamentalisten van jeeps, intel, geld en wapens te voorzien.

  Elke christelijke partij die samenwerkt met de vvd zou zich de ogen uit de rotkop moeten schamen. Jullie hebben God verloren en God heeft jullie verloren. Jullie zijn de verraders en judassen geworden van de Christenen in het Midden-Oosten.

  En het oordeel zal meedogenloos zijn.

  Like

  • Nu weet je ook waarom mark rutte en stef blok van de vvd de 60 miljoen aan de “rebellen” tot staatsgeheim hebben gemaakt.

   Precies daarom, ze waren islamitische terroristen aan het bevoorraden.

   Jahbat al nusra en afgeleiden daarvan zijn de lievelingen van de Nederlandse regering geweest. Rutte II en III, daarom mocht Shula Rijxman (joods) ook niks slechts over die islamietjes vertellen en door laten sijpelen.

   Iemand nog een twijfel dat de msm (en betalende en aansturende regering) de vijanden van het volk zijn?

   Dat spreekt voor zich. Vraag is; Wat gaan we eraan doen!

   Like

  • Rutte III heeft de hulp aan islamitische terroristen in Afghanistan, Libya Iraq en Syrie tot staatsgeheim verklaard.

   Alles is bekend. Die islamitische slachters hebben westerse mensen vermoord. Nederlandse militairen waren hen aan het bevechten. Vaak met minder materieel dan jahbat al nusra’s die in splinternieuwe jeeps hun massaslachtinge en terreur in Libya en Syrie uitvoerden.

   Hulp geven aan de vijand is Hoogverraad, Art 93.

   Het kabinet tezamen met de Christelijke helpers hebben Hoogverraad gepleegd t.ov. het Nederlandse volk en de onze Nederlandse/ Navo troepen.

   Het is niet anders. Laat het oordeel hard zijn. Shitstain McCain is hoogstwaarschijnlijk in de hel aan het branden. en dat is nog tegoed voor hem.

   Rutte III en de schaduwmacht zijn medeplichtig aan de massamoorden op moslims en christenen in het midden-oosten.

   Die documenten mogen nooit staatsgeheim worden verklaard.

   #release the memo, Trut.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.