oorlog's misdaden

Wat weet ‘Rambo-Kroon’ voor Misdaden van Defensie en ‘Regiem-Rutte3’.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-’ Rambo-Fantast-Blote Kont-Marinier-Kroon’ dikte eigen ‘Heldendaden’ in zijn Pulp-boek aan(Video).

‘Rambo-Kroon’ schendt Staatsgeheimen en mag gewoon in dienst blijven van ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’’.De infantiele verzinsels van de zelfverklaarde Rambo, de ‘Blote billen-oorlogsheld Kroon’ blijven zonder gevolgen, daar waar een ieder ander terecht op staande voet zou zijn ontslagen.

Amnesty International accuses US-coaltion Of Trump of War Crime in Syrië(Video). Rutte:”Het is de schuld van Poetin.

De drager van de  Nep en Fop-Militaire Willems-Orde’ die hem persoonlijk werd opgespeld door ‘Shell-Beatrix’  blijft in dienst bij het corrupte en duistere Defensie van de CDA ‘Duivelse Minister Bijleveld'(Video)  en volgende week vrijdag zal de ‘Rambo-schandvlek’ gewoon aanwezig zijn bij de uitreiking van de hoogste ‘Nep en fop-dapperheidsonderscheiding’ aan Majoor-vlieger Roy de Ruiter voor het uitvoeren van extreem laffe geheime ‘Mad Dog Trump-missie’s’ boven Syrië, die ook al Staatsgeheim zijn omdat daar ontelbare onschuldige burgers bij zijn omgekomen. Die staat dan ook gelijk verschut naast ‘Rambo-Kroon’. Dat is de uitkomst van een duister gesprek dat de corrupte en laffe CDA minister Ank Bijleveld (Defensie Wapen aankopen bij Mad-Dog-Trump en het goedkeuren van het vermoorden van kinderen (Video)in Yemen) gisteren had met haar ‘Rambo-Kroon’. De twee psychopaten kwamen tot de bizarre en duistere afspraak toen het Openbaar Ministerie in juli bekend maakte geen bewijzen te hebben voor Kroon’s ‘Rambo-blotte-billen-Helden-verhaal’ dat hij in tijdens een geheime operatie in Afghanistan kortstondig was gegijzeld en mishandeld en verkracht en dat hij later zijn gijzelnemer en aanrander had gedood (’Het was hij of ik’) met zijn blotte handen billen.Wat inmiddels wel vast staat is dat de aartsleugenaar en ‘Majoor-  fantast-Kroon’ over zeer belastende informatie moet beschikken inzake Defensie (Cocaïnehandel ,Pedofielen,aanrandingen(Video) en corruptie)en het regiem van de ‘Omgekeerde-VVD-Robin Hood ‘Rutte’(Video), want anders was hij al lang op staande voet ontslagen en gedwongen opgenomen in een ‘Verwarde-(Baardmannen)-mannen-TBS Kliniek’.

Kroon ontkent samen met onderbetaalde Marechaussee van King Willem en/of John de Mol van SBS in de Cocaïne smokkel te zitten(Video).

19 antwoorden »

 1. Ontmoet de echte mannen in het zwart. “Op een avond terwijl ik terug naar mijn slaapzaal liep kort na middernacht, werd ik benaderd door twee mannen in zwarte pakken. Ik ging er aanvankelijk van uit dat ze mijn bedrijfsactiviteit gingen onderzoeken omdat een deel ervan niet echt legaal was. Ze vroegen me om met hen mee te gaan en ik volgde hen naar de kelder van een huis met twee verdiepingen, een paar straten verder van mijn slaapzaal. ‘
  Een deal sluiten met de duivel. “Ze namen plaats aan een tafel en vroegen me of ik bereid was een deal te sluiten. Ze vertelden me niet welke deal ik zou maken, maar vroegen me gewoon continu of ik bereid zou zijn om een ​​deal te sluiten. Ik was het met de helft eens dat ik dat zou doen, en toen liep de grootste man die ik ooit heb gezien door een paar kastdeuren en ging zitten. Allereerst, als je me niet gelooft, dan spijt het me. Ik ben hier om de waarheid te vertellen, en niets dat door mij geschreven is, is valse overdrijving noch sciencefiction. Deze informatie is echt, het is waar, het is realiteit, en het is tijd dat het verteld wordt. ”
  ondergrondse bunkers? “Het eerste te bespreken onderwerp zijn de ondergrondse bunkers die ik heb genoemd. Momenteel zijn er 57 ondergrondse bases en bunkers in de Verenigde Staten die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Er zijn 439 bunkers over de hele wereld. AL deze bunkers en bases worden gecontroleerd en onderhouden door de Illuminati. De grootste ondergrondse bunker is in Sao Paulo, Brazilië. Deze bunker heeft een capaciteit van maximaal 5.000 mensen voor een periode van maximaal tien jaar. Ik ben persoonlijk in deze bunker geweest en het is veel groter dan een die iemand zich maar kan voorstellen. Deze bunker is voornamelijk beveiligd voor de gebeurtenissen van de eindtijd. 5.000 van de rijkste, helderste en machtigste mensen ter wereld zullen hun toevlucht zoeken in deze bunker in het geval van een wereldwijde thermonucleaire oorlog, natuurramp of enige andere vorm van wereldwijde catastrofe. ”
  WWIII, de NWO, en waarom we allemaal genaaid zijn. “Wees niet in de war. Verschillende andere bunkers hebben de mogelijkheid om grote aantallen mensen te huisvesten voor langere tijd, maar geen enkele andere bunkers is zo groot en capabel als deze. In het geval van de Eerste Wereldoorlog zullen alle leiders van de wereld hier schuilen, en de regeringen van de wereld zullen theoretische proxyregeringen zijn. De rijkste mensen ter wereld zijn er ook. Mensen zoals Bill Gates, Warren Buffet, de oliemagnaten (deze oliemagnaten worden echter vermoord terwijl ze in de bunker zijn, zodat de overname van het Midden-Oosten veel gemakkelijker zal zijn voor de Nieuwe Wereldorde). Ik weet niet het exacte aantal, maar van de 439 bunkers ter wereld zou ik zeggen dat ongeveer 275 daarvan voornamelijk zijn gebouwd voor onderdak en langere verblijven. Ikzelf verbleef in een van deze bunkers in China in de jaren negentig. Ze zijn erg mooi, erg luxueus. Het is praktisch alsof je in een 5-sterrenhotel verblijft. ”

  Abraham Lincoln ging met pensioen in Mexico en werd toch niet vermoord! “Abraham Lincoln: Lincoln werd NIET vermoord door John Wilkes Booth. Lincoln werd als pion in het kantoor van president geplaatst. De Illuminati wisten dat als hij werd gekozen, het Zuiden zich zou afscheiden. De burgeroorlog maakte het noorden heel erg rijk. Dat was de enige reden dat de burgeroorlog mocht gebeuren. Als de Illuminati niet de kans hadden gezien om rijk te worden van de oorlog, dan zou de slavernij nog steeds een Amerikaans instituut zijn. Lincoln werd op kantoor geplaatst om de oorlog te beginnen. Hij maakte een deal dat als de oorlog voorbij was, hij uit zijn functie zou worden gezet. Dit werd opgevangen door een nepmoord en hij bracht de rest van zijn dagen door in een bunker in Mexico. ‘

  Hurricane Katrina: een inside job? “Jullie weten allemaal over de HAARP-machine-samenzwering. Het is echt. Ik kan u verzekeren. De machine is volledig ondergebracht in een bunker die onder water staat in de Stille Oceaan. Deze machine is ontwikkeld in de jaren 80 en werd voor het eerst gebruikt aan het einde van de jaren negentig. Deze machine heeft het vermogen om elke natuurramp te creëren die de Illuminati wensen te creëren. Orkaan Katrina was een product van de HAARP-machine. De Hurricane werd gebruikt als een afleiding. Terwijl het gebied in chaos verkeerde en overal aandacht werd afgeleid, werden ingenieurs naar beneden gestuurd om zich voor te bereiden op de golfolielekkage. Ik kan je verzekeren dat de Illuminati in staat is meer olie in de golf vrij te geven. De olie die al in de kloof is gepompt, is slechts een kleine hoeveelheid vergeleken met wat mogelijk zou kunnen worden gedaan. Ik heb al gezegd dat de olieramp werd gebruikt als een middel om microbodies te implanteren in de hersenen van de kinderen in het gebied. Deze kinderen die zijn getroffen, zijn nu onderworpen aan overheidscontrole wanneer deze microbodies worden geactiveerd. De Illuminati gebruikten ook de gelegenheid die Katrina presenteerde om een ​​bunker te bouwen die zich direct onder de Franse wijk bevindt. Waarom denk je anders dat FEMA traag was om adequate hulp te bieden? De ingenieurs hadden tijd nodig. ‘
  Warren Buffett controleert de drugshandel. “Een ander ding dat is ondergebracht in deze bunkers zijn medicijnen. Er zijn enorme hoeveelheden cocaïne, marihuana, heroïne en allerlei andere medicijnen die worden opgeslagen. De drugshandel en oorlog tegen drugs zijn essentieel voor de Illuminati. Naarmate meer en meer drugs worden verhandeld en kartels krachtiger worden, wordt de Illuminati rijker en krachtiger. Een van de belangrijkste bijdragers en weldoeners aan de drugshandel is Warren Buffett. Buffett is al twintig jaar actief in de handel in drugs op het westelijk halfrond. De drugskartels van Mexico staan ​​onder zijn macht. Het is belangrijk dat de Illuminati de meerderheid van de drugs in Noord-Amerika controleren. Dit komt omdat het hen nog een ander voertuig geeft om technologie te transporteren waarmee ze de controle over de consumenten kunnen nemen. De Illuminati is voortdurend op zoek naar manieren om zichzelf in de hoofden van het grote publiek te implanteren, en natuurlijk was beheersing van de drugshandel de perfecte manier om dat te doen. Buffett verzekerde de controle over de drugshandel toen hij meerdere drugskartels benaderde en hen contracten voorlegde. Hij is sindsdien de baas en Ben Bernanke helpt hem bij de dagelijkse gang van zaken. ”
  FEMA en de nazi’s hebben vergelijkbare plannen. “Meerdere bunkers zijn ook uitgerust om te dienen als crematoria. Net zoals de nazi’s hun slachtoffers verbrandden, zijn de Illuminati van plan om slachtoffers die zijn gedood te verbranden. Velen hebben gespeculeerd dat FEMA voorraden doodskisten heeft aangelegd voor massale begrafenissen, maar dit is niet waar. Massagraven zouden heel veel tijd en moeite kosten. Daarom, wanneer de tijd rijp is om massamoorden en executies te beginnen, zullen de lichamen worden verscheept naar “brandwerf” waar ze in deze bunkers zullen vallen en tot as zullen worden gered. FEMA, dat een Illuminati-organisatie is, besloot dat dit de meest effectieve manier zou zijn om van een massa lichamen af ​​te

  7 miljard mensen zouden deze moeten kunnen verwijderen.

  De 10 Romeinse families waarvan de topmannen zitting nemen in de Jezuïetenraad:
  1. Farnese *
  2. Borja
  3. Colonna
  4. Gaetoni
  5. Medici
  6. Pamphili
  7. Orsini * http://josephpedepoetry.blogspot.com/2015/04/ de-orsini-familie-maximus-clan-man-that.html
  8. Aldobrandini *
  9. Chigi
  10. Conti

  * = Meest krachtige bloedlijnen

  De REAL 13 Illuminati Families:
  *
  Huis van Borja / Borgia
  Huis van Pamphili
  Huis van Somaglia *
  Huis van Breakspeare *
  Huis van Chigi
  Huis van Colonna / Cologna
  Huis van Conti
  Huis van Gaetani / Caetani
  Huis van Merdici / De Medeci / Domedici
  Huis van Este Estence
  +
  Frescobaldi
  stop
  start
  Pallavicini

  Namaak van de overheid, niet het kapitalisme drukt gezinsbudgetten

  Nieuwe werknemers van de “Poop Patrol” in San Fransisco krijgen een totale schadevergoeding van $ 185.000

  Waarom de neocons Rand Paul opnieuw aanvallen

  DETECTIVE PUBLICEERT EEN BOEK MET EEN OP HOOG NIVEAU GOV’T-PEDOFIELEN-BELICHTING, DIE IN HET HOOFD DAGEN LATER IS GEMAAKT

  DAVID WILCOCK BACKLASH! “GAIA 86 RECHTSZAAK” VS PATTY GREER FILMS (VIDEO)
  TRUMP, BEDRIJFSMEDIA ZIJN BEIDE VIJANDEN VAN HET VOLK
  SOMETHING IS WRONG: 144 MAJOR EARTHQUAKES IN 7 DAYS !!
  POLITIEAGENTEN HEBBEN HET SLAPEN IN DE MOORDSTAD VAN AMERIKA GEVANGEN
  VERVOLGING GAAT DOOR: DIEPE STAAT VERANDERT DE OPWARMING OP INFOWARS

  consta je bunker staat klaar denk je ?

  trix je heb hebrew Vloek !

  Like

 2. Profielfoto
  232
  1
  Van Glenn Canady
  Bijdragerprofiel | Meer verhalen
  Verhaal bekeken
  Nu: 135
  Laatste uur: 826
  Laatste 24 uur: 2598
  Totaal: 2598
  Grootste nationale beveiligingsgeheim in de geschiedenis!
  Donderdag 23 augustus 2018 17:25
  Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google+ Deel op Stumbleupon Deel op Reddit

  Oorlogskastelen van Truth Warriors on Vimeo .

  Zorg ervoor dat u ook APeX – Universal Anti Pathogen en ons Bioavailable Copper bezoekt op http://www.mitocopper.com Dit is een verbazingwekkend verhaal over Russell J. Gould en hoe hij de titel 4 vlag veroverde in 1999 voor de Verenigde Staten en het postkantoor generaal nam. Natuurlijk hebben we hier nog nooit van gehoord, want zoals in deze video wordt uitgelegd, is alles wat ons is geleerd een leugen. We zijn onder maritieme wet van de zee in een poging tot wereldwijde oorlogvoering om alle handel op planeet Aarde onder controle te houden! Wanneer je de vlag van de Verenigde Staten met gouden rand eromheen ziet, betekent dit dat we gevangen zijn genomen en in een staat van krijgswet zijn! Er staat veel waarheid in deze video over je geboorteakte en hoe het Vaticaan alle commercie beheerst en opschept over zelfs het vastleggen van de tijd zelf. Dit is geweldig materiaal waar alle patriotten meer over moeten leren. Hier is een link naar veel meer informatie die in deze video wordt besproken. Ik vraag alle patriotten om hier meer over te vertellen en te bestuderen! Als dit inderdaad waar is, is het veruit het grootste nationale beveiligingsgeheim in de geschiedenis! De diepe staat wil NIET dat je dit leert, dat is zeker want het ontmaskert al hun fraudes! Dit is waarom dingen zo verward zijn!

  Ik zeg u alleen maar en ze hebben body gard nodig zo fijn zijn ze !

  Beatrix je heb hebrew vloek

  Like

 3. wilhelmina had de lef om iedereen dood te verklaren en als product te gebruiken ho wat mis ik de mannen van 1980 maar het komt nog nu willen ze wettelijk je kind laten spuiten zo meteen wanneer je moet poepen en ga zo maar door en mijn manager zijn zoon door een hielle prik handicap tot de dag van vandaag als u wil of niet dat moet u weten niet als je stem op mensen zoals u en voor u nu vader en moeder komen spelen. grapperhaus ga fietsen

  waar zijn jullie mannen ?

  en zaagsel van secretaris

  Like

 4. Nu kunnen de hollanders zien hoe de vaticaan, london city, en pentagon three city dus daarom ging wilhelmina naar engeland dus holland zet hem af je koning want, alleen maar vuil is uit de vulcaan van de koningen van europa geen van allen zijn van adel !

  Like

  • ken officieren(en ex officieren) bij korps mariniers en dan zei ik ,zeg de naam rothschilds je iets en dan keken ze je aan met de blik,waar heb je het over ,ze hadden er nog nooit van gehoord.

   Like

 5. Wim Klinkenberg Nederlands beste journalist alle tijden, Werkte kortstondig bij het Dagblad De Waarheid en werd ontslagen door Jaap Wolf een Spion voor de Imperialistische wereld.Zelfs Markus Bakker ondernam niks en moet het daar mee eens zijn gewwest.wat een bedriegers

  Like

  • zijn verhaal sluit naadloos aan op het boek van Juri Luna “architects of deception” Bankmannetje Warburg de baas van IG farben heeft vlak na de crisis in 1929 samen met Henri Deterding met ene meneer Bell …….en nog iemand…. van de sturm abteilung Adolfje op het NSDAP voetstuk gezet.

   Colijn had zijn 5de kabinet en ik heb het vermoeden dat we van Rutte nog lang niet af zijn.

   Like

   • Er zal zondermeer over Shell e.d. nog veel meer te vinden en boven water te halen zijn.

    Deze filmpjes zijn wel heel bijzonder, ik had Klinkenberg nog nooit beluisterd en zijn publiek was in 1987 kennelijk nog niet op zijn achterhoofd gevallen. Ik vond deze filmpjes op Youtube bij het googlen op 2e wereldoorlog en Shell.

    Die ouderen in het publiek van Klinkenberg, die alles in de oorlog hadden meegemaakt en wellicht nog veel meer wisten dan Klinkenberg zelf, zijn helaas nu allang dood denk ik.

    Toevallig dat de hele politiek van tegenwoordig met Tax-free Shell-Gordon-Rutte nog steeds draait om Shell en het gedonder rondom Shell.

    Ik noem anno 2018: Halbe Zijlstra schandaal, Jeroen Van der Veer, ING-schandaal, NAM-Shell aardbevingen in Groningen, dividendbelasting-schandaal, afbouwen aardgasleidingen e.d.

    Like

 6. Nee geen VOC mentaliteit hebben ze niks mee te maken deze gasten sprookje zijn 1814 als stadhouder en zich zelf tot koning gekroond net Napoleon de zelfde de tijperk dus Koe koek bird

  En luister naar hoe de amerikaan denk en waar soros is , is mabel waar mabel is , is beatrix

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.