Amsterdam

Burgemeester Halsema gaat wonen als ‘VOC-Regenten’ in het vervloekte ‘Ambtspaleis’.

(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Deep State –GroenLinks Burgemeester Halsema’  betrekt toch het ‘VOC-Bloed-Paleis’, de vervloekte ambtswoning aan de Herengracht 502 in Amsterdam.


Het ‘VOC-Regenten- Bloed-Paleis’ (ooit gebouw van de ‘Bloed-opbrengsten’ van de opium en Slavenhandel) wordt nu voor tenminste 150.000 euro gerenoveerd en ontdaan van asbest waar de vorige bewoner de corrupte PvdA Burgemeester Van der Laan( Video) in combinatie met zich te pletter roken aan is overleden. In oktober trekt ze erin feestelijk vergezeld met de ‘GroenLinksRechts -Bakfietsen-fanfare’ voorop gegaan door ‘Yes, we can- Boy Klaveren’. In 2019 moet het burgemeesters ‘VOC-Bloed-Paleis’ nog ’duurzamer’ worden wat ongeveer nog een keer 150 duizend euro gaat kosten .Er wordt ook nog een speciale parkeerplaats gemaakt voor haar ‘SUV -Bakfiets’ wat een extra 25.000,- euro kost.Wat geheim wordt gehouden is dat Halsema ook geëist heeft dat het Paleis schoongemaakt wordt door een ‘Incest-Bijbelbelt-CU exorcist’, (duivelbezweerder of duiveluitbanner)-Dominee’ van Segers(Video. De kosten daarvan zijn ‘slechts’ 15 duizend euro. Met de verhuizing volgt de ‘Deep-State-GroenLinks Burgemeester de ‘VOC-Regenten–traditie’ van alle naoorlogse corrupte ‘Elite-burgervaders’ om aan de Herengracht te gaan wonen. ‘Doofpot-Halsema’ gaat maandelijks iets meer dan 2000,- euro huur betalen aan de gemeente, terwijl de huurwaarde van dergelijke Paleizen zo tussen de 10.000,- en 20.000,- per maand ligt zo is tegenover Volksnieuws uit Amdterdam-Noir bevestigd door een verontwaardig bron binnen het Stadhuis. De Stem van de Straat partij spreekt er schande van(Video). Haar ‘Partner & Klaploper Robert Oey’ bralde eerder dronken tegen zijn ‘Noord Koreaanse  -AT5 (Video)dat ze in Amsterdam Oost wilden blijven wonen omdat er in de binnenstad te weinig groen voor de hond zou zijn en geen plek voor de ‘SUV-Bakfietsen’ en geen bankjes waar hij de hele dag kan zitten niksen en wijntjes drinken met zijn GroenLinksRechts-gabbers.

Welke Duistere krachten zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).

Het ‘VOC-Bloed-Paleis’ genaamd ‘Huis met de Kolommen’ werd in 1671-1672 gebouwd voor de Slaven en Opium handelaar Paulus Godin,koopman Eilte-gangster& bewindhebber Godfather van de ‘VOC-West-Indische Compagnie-misdaadgroep’ ,die verantwoordelijk was voor vele moorden en verkrachtingen(Video) en verslaafde en Slaven in de wereld. Sinds 1926 is het in handen van de Stad en er wordt al eeuwen door het Volk vertelt dat het ‘VOC-Bloed-Paleis’ en zijn bewoners vervloekt zijn.Ook de PvdA( arbeiders verraders)‘Fraude-Islam-King Ping’ Van der Laan twijfelde destijds voor de Show of hij het wanstaltige sjieke vervloekte ‘VOC- Bloed-Paleis’ zou betrekken, maar trok er ook in en heeft het met de dood moeten bekopen.Underground Presentator van de Stem van de Straat en Zomerse Overpeinzingen/SaltoTV  Steven Brown wordt aangevallen door de ‘VVD-Hennis-politie’ en een dronken ‘GroenLinks-gabber’ van ‘Klaploper Robert Oey’ op de Dam:

2 antwoorden »

 1. 1977

  Toen hadden we nog echte politici die opkwamen voor de mensen, i.p.v. vieze landverraders als Fransje T. in Brussel.

  Ik zou zo op Van Agt, Markus Bakker, Wiegel of Den Uyl willen stemmen.

  Mooi hier:

  WIegel die pleit voor behoud van de sociale zekerheid en het beschermen van de zwakkeren.

  Ria Beckers (PPR) over een basisinkomen, dus zo nieuw is dat idee niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.