Media-Maffia

Politie lost Nicky Verstappen zaak op. Puttense Moordzaak: Peter R. de Vries is ‘Sensatie-Riool-King’.

(van onze Wie neukt  en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR

Moeder van vermoorde Christel Ambrosius (Puttense moordzaak): Peter R. de Vries is de ‘Riool-King’ van de Sensatie van Nederland.
Marijke Simon leest statig een verklaring voor in een volle rechtbank in Zutphen. Ze is de moeder van Christel Ambrosius, het slachtoffer van de bekende Puttense moordzaak uit 1994. De moeder haalt flink uit naar de „sensatiebelustheid” van de Nederlandse media en het publiek. „Ik wil haar nagedachtenis terug. Ik wil haar in rust en vrede herinneren, privé.” Voordat de officier van justitie aan haar strafeis begint, maakt de moeder van Ambrosius gebruik van het spreekrecht voor nabestaanden van slachtoffers. Ze is gefrustreerd door alle aandacht voor de zaak over haar dochter. „Het volk wil nog steeds brood en spelen.” Ze licht één persoon in het bijzonder toe, zonder hem bij naam te noemen: misdaadjournalist Peter R. de Vries, die ze cynisch omschrijft als de „crème de la crème van de Nederlandse crimefighters”.Ze beschuldigt hem onder meer van het maken van pijnlijk realistische reconstructies in haar woonplaats. Ook zou De Vries in een helikopter een paar meter boven haar terras hebben gevlogen. „Zijn methodiek overschrijdt alle vormen van fatsoen”, concludeert ze. De misdaadverslaggever zou in zijn onderzoek zijn stempel op heel Putten hebben gedrukt. „Mijn dorp is nu zijn koninkrijk.”( Bron: NRC.) Recentelijk verloor het ‘Nep en Fop-Advocatenkantoor Peter R. de Vries& zoon ‘Domme Royce’ de geruchtmakende  ‘Denk-niet-na zaak’(Video) tegen BNNVARA en toen was hij en ‘Domme Royce’ nergens te bekennen in zijn ‘bevriende’ en corrupte MSM terwijl alle cameraploegen en met name die van RTL Riool Boulevard en de Staats NOS van elke zender aanwezig waren.

Maar eergisteren werd eindelijk zo goed als zeker de ‘Zaak-Nicky Verstappen’ opgelost door de politie op grond van een ‘DNA-onderzoek’ en daar had Peter R. de Vries part nog deel aan, maar toch eiste hij alle eer op!!!!!!!. Al die ‘Riool-Pulp-sensatie-Verstappen-uitzendingen die De Vries voor de ‘Kijkcijfer-poen’ had gefabriceerd hebben nooit geleid tot ook maar enige oplossing in de zaak Verstappen. Maar dat mocht eergisteren en zelfs nog de dag erop  de ‘Riool-Sensatie-Verstappen- pret ‘niet drukken voor Peter R. de Vries en zijn platform de gewillige,laffe en corrupte MSM en de corrupte politie. Overal zat hij op TV de hele dag van ‘s-mogens vroeg tot ‘s-avonds laat. Hoeveel ‘onkostenvergoeding’ zal hij nu weer hebben gevangen voor al die ‘Riool-Huilie-optredens’ van hem? 10.000,- euro ? 20.000,- euro? Wie zal het zeggen, zeker niet Peter R.de Vries. En hoeveel van die poen heeft hij aan de Famille Verstappen gegeven? Wat denkt u zelf? Nou, dat was 0,00! Die zijn alleen maar goed voor de ‘Bloed-poen-Kijkcijfers’.

Politieman Brinkman  ontmaskert  Peter R de Vries dat hij stiekem 2,500,- euro per ‘Alles-Deskundige-optreden’ vangt, zie video hierna:

De ‘Insluip-Geilneef-Peter R. de Vries’ (Video) was eergisteren en de dag erop niet van de beeldbuis weg te slaan met zijn laffe ‘Grote Paardenkop’(Video) als de (valse) Held die de zaak Verstappen had opgelost. Hij mocht overal dramatisch met een valse brok in zijn keel de valse Held uithangen in de laffe en corrupte MSM.Van de ‘Staats-NOS’, ‘RTL-Riool-Boulevard’ tot en met het bejaarde ’Staatsomroep-bral-programma’ van KRO-NRC “Laat op Een” met als nieuwe Presentatrice BN-Hoer de laffe en corrupte ‘Subsidievreter-Nadia Moussaid'(Video). Bij dit laatste genoemde NRC-KRO-Bral-pogramma kwam hij zelfs 2 avonden achtereen: Kassa 5000,- euro. De Narcist en sensatiebak  Peter R. de Vries’  genoot met volle teugen over de rug van de getraumatiseerde familie Verstappen. En de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ kreeg ook nog de volle medewerking voor zijn walgelijke ‘SBS-Tokkie-Huilie-Huilie-show’ van de corrupte ‘Vinger-politie’ van zijn ‘OM-Beschermheer Bolhaar’, de toeleverancier van corrupte Gerechtelijke ambtenaren aan zijn geflopte ‘Judas-Raadkamer’(Video).

De Vries leek wel de Minister van Politie die trots mededeelde de zaak Verstappen te hebben opgelost, net zoals De Vries als ‘Media-Pooier’ van de ‘Judas-Zussen Holleeder’ trots (Video)pocht zijn voormalige ‘Onderwereld Boss Willem Holleeder’ levenslang te bezorgen.

Noot: RTL Boulevard erkent zelf dat zij het optreden van Peter R. de Vries en zaak Nicky Verstappen als amusement beschouwen.M.a.w de moord op Nicky Verstappen is voor RTL Boulevard en Peter R. de Vries amusement waar aan zij middels kijkcijfers bloedpoen verdienen.

Net zoals Peter R de Vries toen met zijn ‘Riool-Lynch-misdaadprogramma'(ontelbare malen veroordeeld door de Rechter)er al schaamteloos lachend als een riool ‘Sensatie-King’ bij stond naast  de door hem misbruikte  familie Verstappen met hetzelfde Ajax shirt waar hij nu met geframede krokodillentranen bij RTL Riool Boulevard staat te snikken en huilen.

Opmerking.A.s. maandag om 23.00 bij “Zomerse Overpeinzingen -SaltoTV” o.a uitgebreid aandacht aan de Nicky Verstappen- zaak en de walgelijk amusement rol van Peter R’ de Vries& Wat gebeurde er in  de ‘EenVandaag-Trekeend’ tussen  ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ en de ‘Eenvandaag-Riool-Showbizz-reporter ‘ Erik-engerd- van Prooijen’(Video) wat u niet zag!

13 antwoorden »

 1. Ik hen de uitzending van Peter R de Vries gezien toen N Verstappen nog maar net vermoord was, dat was de serie van Peter R waar je altijd kon horen, Dan hebt U een aliibi om thuis te blijven. En in een van die uitzendingen van Peter R wou Peter praten met een groep mensen die dicht bij Nicky in de buurt waren,die mij leek het zo niet al te fris uitzagen. De Vries wou met deze groep mensen praten maar dat werd niet toegestaan door iemand die het voor het zeggen had. Nooit meer wat van gehoord. Peter R praat hier ook niet meer over vreemd allemaal.

  Like

 2. Dit gaat mij allemaal te langzaam. RvS zit er nog. Hoerejong en moordenaar Aben zit er nog, en de Koning laat zijn land verraden door d66 en de vvd. Rutte III en parlement zitten er nog.

  Hier dan maar wat “nieuws” over Bernhard de Kuise.

  trots van Nederland.

  Like

  • Bovenstaande filmpje moet je een tikkie terugspoelen dan waar het begint, dan zie je de gedegenereerde shit.

   Kan nog wel even doorgaan, alles is toch al bekend. Het moet alleen niet bij het grote publiek bekend worden.

   Dan wordt de naam en bloedlijn gewist.

   In het verleden, heden en toekomst.

   De glorie en eer verbonden aan die naam vernietigd op een intrensieke en multi-dimensionaal niveau. Het bloed, zweet en tranen van generaties daarvoor achteloos in de prullenbak van de vergetelheid gegooid.

   Alles is bekend. Nog niet bij de massa.

   Linda (de) Rothschild heeft haar estate in het Zwarte woud in Oostenrijk moeten verkopen, voor een prikkie en hals over kop. Dat was een onbetaalbaar stukkie aarde en ze heeft het voor een dubbeltje moeten verkopen.
   Dat estate was zo groot als manhattan met prachtige bossen en daar zullen zeer veel lijkjes en menselijke resten moeten liggen. Time will yell.

   Hou in de gaten wat de rothschild verplicht moeten verkopen of wat in beslag is genomen. Executive order Trump. Soros die zijn vermogen in een liefdadigheidsfonds onder brengt om beslag te voorkomen etc etc.

   Like

   • When the Red Vampire died, so did his might.

    Rothschild Austrian hunting Estate. We all know from Hollywood films what the elites do. Right in your face they flaunt their degeneracy, (soul)corruption and evil..

    Die films, sci-fi/ horror/ vampieren etc, zijn er alleen maar om onze geesten rijp te maken voor wat er komen gaat, is en was. En voor een gedeelte om hun karma af te kopen. Wanneer ze de slachtoffers (mensheid) hebben verteld wat ze gaan doen, hoe ziek ook, dan mag het. Dan ligt de verantwoordelijkheid voor al het leed en misere niet meer bij hen (oorlog, virusziekten verspreiden, kannibalisme).

    In iedergeval, dat maken ze zichzelf wijs. Maar zo werkt de kosmische energie niet. Zo werkt karma niet. The power Kosmik trekt zich niets aan van de leugens die jij jezelf wijsmaakt, dombo.

    Like

  • Pindar = penis of the dragon.

   Baas van de gedegenereerde globale adel (die allemaal satanisten zijn). En dus de meest zwakzinnige van de Alde/ adel, Guy de rothschild was er een.

   De schaduwmacht wordt overheersd door degenerante krachten. Dat blijkt ook wel uit alle oorlogen die ze de afgelopen eeuwen over de mensheid hebben afgeroepen en gepromoot.

   Dat, en de corruptie, slavenhandel, uitbuiting en zware pedofilie. Het achterhouden van techniek en uitvindingen waarmee we de natuur al 6 keer hadden kunnen redden.

   Dit is allemaal globalisten en Alde (vvd’66) beleid.

   De ambitie was degeneratie.
   De ambitie was zwakzin.

   Nou, da’s dan goed gelukt.

   https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=11004

   Like

 3. Ritueel tot dat je hun ogen ziet veranderen en ze hebben geen ziel hollanders wonen in de moderne tijd en zij leven in vorige eeuwen je moet teken bij het kruisje van heylel of vinden hollanders dit leuk ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.