Elitaire Misdaad

King Willem en zijn Raad van State ‘Monster Deporatie-Rechter Ettekoven’ maken zich schuldig aan Kindermishandeling tegen Lili en Howick.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Koninklijke Raad van State met Poortwachters ‘Feodale Macaay& Verbeek’ onthouden Stem van de Straat de toegang tot Rechter(Video).

Aan het hoofd van de Raad van State staat ‘Taxfree Shell-King Willem’. Zodra zijn dochter Prinses Amalia 18 jaar wordt neemt zij dat ‘Nep en Fop-onmenselijke-Voorzitterschap’ over a raison van 3 miljoen euro (of te wel 4000,- euro per dag) Taxfree per jaar(Video). Is  Raad van State een feodale middeleeuwse instelling. Wat denkt u zelf? Wij vinden van wel. Dan is de extreem corrupte en onmenselijke D66 DDR66-anti-democraat De Graaff de Vice-Voorzitter van de Raad van State en dan begrijpt u wel dat er voor het gewone Volk bij dat ‘Royal & Politieke-Elite-Tuig’ geen recht te halen is. De vernederlandste kinderen Howick en Lili zijn vreselijk aangeslagen en getraumatiseerd door de gerechtelijke uitspraak uit naam van de King dat zij het land worden uitgegooid. Lili en Howick verbijsterend en huilend : “wij kunnen zelfs het Wilhelmus uit ons hoofd zingen zoals de (CDA-Censuur Lord)- Buma(Video) wil”.

‘CDA Rat Donner’ weg en ‘DDR66 Rat De Graaff’ er in bij Raad van State als de Onderkoning van NL(Video).

‘Ping Pong Democratie’:PvdA maakt wetten om kinderen het land uit te zetten met ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte’ en nu in ‘Nep en Fop-oppositie’zijn de ‘PvdA-Hoertjes’ opeens tegen hun eigen gemaakte wetten. Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown legt het fenomeen van ‘Ping Pong democratie’ hierna uit:

Moordende White Helmets’ worden als ‘Royal-VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen.
We worden overspoeld met criminele ‘Munnie- Gelukzoekers’(Video) en verwarde ‘Baardmannen –aanranders’ & ‘White Helmets-aanlagen plegers’ die onmiddellijk binnen 3 maanden een verblijfsvergunning krijgen, een sociale huurwoning met een cadeautje van 10.000,- euro inrichtingskosten en gratis medische verzorging en desgewenst nieuwe tanden en als het even kan 1 keer per jaar terug naar het land waar ze uit ‘gevlucht’ zijn. Maar 2 kinderen die hier markant vanaf hun geboorte wonen en volledig geïntrigeerd zijn die worden zonder pardon door ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ als Voorzitter van feodale middeleeuwse  Raad van State het land uitgegooid.De schaamteloze en onmenselijke Rechter van de Raad van State ‘Monster Bert Jan van Ettekoven ‘zit dat vonnis dan nog voor te lezen bij de Staats-NOS alsof het heel gewoon is, wel in algemeen beschaafd Nederlands en natuurlijk strak in het Rattenpak(Video).Lili (12) en Howick (13) zijn„vreselijk aangeslagen en zien geen gat meer in het leven” door de definitieve afwijzing van hun asielaanvraag door King Willem en zijn ‘Sidekick D66 DDR66- De Graaff’ van de Raad van State. „Ze hadden geen idee dat het beide kanten op kon, maar hebben tot het laatste toe hoop gehad”, bralt Esther van Dijken( PvdA-hoertje), die in nauw contact met de familie staat en de zwaar aangeslagen en getraumatiseerde kinderen ook na de onmenselijke uitspraak van de ‘Kinder-Deportatie- Rechter Monster Van Ettenkoven’ heeft gesproken. Zij wilde geen commentaar geven dat de PvdA ook politiek mede verantwoordelijk is voor deze onmenselijke uitspraak, die de ‘dr. Goebbels-Staat-NOS politieke- Nep en Fop verslaggever- laffe en corrupte Sander van der Wulp’ nog ijskoud goed bralt ook.

Hopelijk gaan de advocaten van Lili en Howick in beroep bij het Europese Hof van De Rechten van de Mens en vragen zij hangende de uitkomst van procedure de deportatie wordt uitgesteld.

Romanian and Dutch‘ Orphans’& Adoption-Maffia. Timmermans ‘naait’ Klokkenluider Post(Video).
Volgens de laffe en corrupte Raad voor de Kinderbescherming met onmenselijke types als de ‘VVD Griezel Teeven'(Video) aan het hoofd moeten de kinderen zo snel mogelijk met hun zieke moeder worden herenigd in Armenië, maar hebben zij ook een stabiele situatie nodig, met onder meer passende huisvesting, een school en een moeder die emotioneel voor hen beschikbaar is. Volgens de advocaten van de kinderen kunnen deze doelen in Armenië niet worden bereikt. De moeder heeft geen werk en geen passende huisvesting enz,enz.. Ze  krijgt geen hulp voor haar psychische problemen en de corrupte politie proberen haar steeds in de prostitutie te exploiteren. Maar dit betekent niet dat de kinderen in Armenië in een mensonterende situatie terecht zullen komen, oordeelt ‘Monster–Rechter Van Ettenkoven’ uit naam van zijn ‘Boss- King Willem’. De hoogste corrupte onmenselijke  bestuursrechter ‘Kinder-Deporatie-Monster Van Ettenkoven’ bepaalde vrijdag in naam van zijn ‘Royal-Maffia-Elite- Boss King Willem’ dat de in Nederland opgegroeide kinderen in navolging van hun dood zieke moeder naar Armenië uitgezet moeten worden wat in strijd is met de mensenrechten. „Weer krijgen wij de schuld dat mamma onze moeder is, zeiden de kinderen huilend en compleet in de war en extreem angstig”  zo bralt de schijnheilige Van Dijken, die als ‘PvdA-bendelid’ mede verantwoordelijk met Rutte&Co is voor de onmenselijke wetgeving  jegens deze kinderen, die zij voor de Show in asielprocedures probeert te helpen tegen de wetgeving die de ‘PvdA-hoertjes’ onder ‘Rutte&Asscher2’ zelf mede hebben gemaakt. Voor de kinderen Howick en Lily is de nabije toekomst inktzwart. Mogelijk zullen ze in een Derde Wereld weeshuis terechtkomen waar ze hun leven niet zeker zijn. „Hun moeder woont in zeer slechte armoedige omstandigheden en is ook al haar leven niet zeker. Ze vragen zich af: waar is mijn huis, waar staat mijn school, wie haalt mij op van het vliegveld,krijgen wij wel te eten. Komen wij niet terecht in de ‘(Pedo)-Kinderhandel’? In 2006 trad de ‘VVD Gangsters -Mark Harbers’ in duistere dienst bij het ministerie van Financiën voor de Ultra-Rijken als corrupte politiek assistent van toentertijd de VVD Minister Zalm aka “de ABN- Drag Queen”. En nu tegenwoordig o.a. Graaier als  ‘CEO- Massamoordenaar’ bij de ‘Shell-Misdaadgroep’. Dus die heeft al lang geen geweten meer. De corrupte VVD-Staatssecretaris Harbers bralt :” ik heb contact met de corrupte autoriteiten en heb er samen met mijn echtgenoot Bart Rövekamp vertrouwen in hihihihihihhi”. Maar in Armenië is het nog slechter gesteld met kinderrechten dan in Nederland. Het is in geen velden of wegen te vergelijken met Nederland”, bralt de  extreem schijnheilig of crimineel zijnde Van Dijken, die zogenaamd niet bekend is dat in Nederland ook 1 op de 9 kinderen in extreem vernederde en mensonterende armoede(Video) moeten opgroeien mede door haar ‘PvdA -arbeiders verraders partij’.

Noot:  De schade die kinderen oplopen als zij na langdurig verblijf in Nederland gedwongen worden uitgezet .
( door
Dr. M.E. Kalverboer, Drs. A.E. Zijlstra, Rijksuniversiteit Groningen)

5 antwoorden »

 1. Lily en Howick zullen wel fatsoenlijke christenen zijn. Die worden zonder pardon door dit kabinet het land uitgeflikkerd. En onder de bus, en in de vleesmolen gegooid.

  Keer op keer zijn fatsoenlijke christenen de lul.

  Als dat meisje een hoofddoekje op had was er niks aan de hand geweest, onder deze christelijke minister van justitie.

  Ik geloof niet dat er nog christenen bij het cda zitten. Islam-terrorisme sponsoren in binnen- en buitenland. Meedogenloos tegen niet-moslims, telkens weer. Koerden laten afslachten en wegkijken bij slavenhandel van christelijke arabieren.

  Walgelijke hypocriete Judas-club. En dat is de waarheid, Omtzigt.

  Like

  • Nog meer religieuze onmensen, dit keer van Katholieke snit. De jezuiten paus fransicus is weg in 2019.

   Een van de pilaren van het kwaad op aarde wordt kapot gehamerd, is vernietigd.

   … so did his might…

   Like

  • Voor deze materie gaan handlezers en astrologen hard op de loop. Binnen de Trump tweets zit schijnbaar een geheime gematria van Q berichten verborgen die de vrijmetselarij, en illuminatie bloedlijnen in Washington DC en NewYork exposen. Toeval of niet ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.