Amsterdam

SP-Wethouder Ivens begrijpt net als Volksnieuws de Krakers. Het rechtsbeginsel Nood breekt wetten is niet bekend bij Nanninga.

(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In navolging van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en GroenLinks laat nu ook SP-Wethouder Laurens Ivens (Wonen voor iedereen) weten dat hij het begrijpt als jongeren en daklozen ‘Speculanten-panden’ kraken. Dat is opmerkelijk vindt het ‘Noord-Koreaanse AT5’, omdat kraken al acht jaar verboden is op verzoek van de ‘VVD-Misdaadgroep’  van de ‘Huisjesmelker Haga‘. De aanleiding voor het gesprek was een langere reportage die het Noord Koreaanse AT5 twee weken terug maakte over Amsterdamse krakers in de stad. Daarin vertellen verschillende jonge krakersgroepen ( en geen daklozen en mensen die al 17 jaar op een huis wachten) tot dit middel te grijpen wegens de grote ‘Kunstmatige-Speculatie-Huisjesmelkers Prins Bernard-woningnood’(Video) in de Stad,die sinds de Tweede Wereld Oorlog bestaat: Geen Woning,Geen Kroning(Video):

Het rechtsbeginsel  Nood breekt wetten is niet bekent bij’ Veelvraat-Nanninga’ van een obscure extreem reactionair ‘Uber-splinterpartijtje’.
Volgens Ivens snapt hij dat mensen dingen doen die niet zijn toegestaan ten tijde van Woningnood en daar zijn wij het volledig mee eens. ‘Ik begrijp heel goed dat mensen in deze tijd allerlei middelen nemen die soms helemaal niet mogen om toch maar ergens te verblijven.’Volgens Ivens betalen veel jongeren en Amsterdammers op zoek naar een Dak boven het hoofd tegenwoordige bizarre Wurg-Maffia-prijzen voor woonruimte Kippenhokken. Ivens begrijpt dus de beweegredenen van krakers, maar wat betreft het ‘Royal-VVD-verbod’ op kraken verwijst hij door naar de corrupte landelijke overheid van de ‘Omgekeerde Robin Hood-Rutte’ en zijn CU,D66 en CDA bende'(Video).De vraag moet je het (kraken) wel of niet mogen, dat is een vraag die bij de huidige Heersende Klasse ligt die met de wet in de hand steelt ligt.’

Nanninga is Van God los, maar altijd trouw aan McDonald’s en haar Dobbernegers.
Fractievoorzitter ‘Veelvraat-Annabel Nanninga’ van Forum voor Geen Democratie noemt de uitspraak van Ivens ‘de wereld op z’n kop’. ‘Ik vind het nogal van onze ‘Bloed-poen-God’ los als een bestuurder van deze stad gewoon openlijk aangeeft dat hij begrip heeft voor mensen die gewoon zwaar illegale dingen doen, die inbreken( toegang verschaffen tot een leeg speculatie-huis) en woningen stelen van onze eerlijke hardwerkende Prins Bernhard jr. en het eerlijke hardwerkende VVD Tweede kamerlid Haga.’Ook  bralt Nanninga terwijl zij een levensgrote boer en scheet laat ,het (niet)erg te vinden dat er mensen zijn die op dit moment geen woning kunnen vinden, maar het toe eigenen van de ‘Royal-Maffia-Bloed-speculanten- bezit’ keurt ze af. Het feit dat deze SP-Wethouder uitspreekt te begrijpen dat (wanhopige) mensen kraken( uit nood) mag volgens Nanninga een staartje krijgen en zij daagt hem dan ook uit voor een vreet wedstrijd in haar ‘thuishonk- McDonald’s’.

Brown onthuld in deze uitzending hierna dat Forum voor de democratie stiekem gesponsord(Video) wordt door Uber met als gevolg dat Café Weltschmerz deze uitzending niet heeft uitgezonden(Video):

Nanninga zingend ( wel vals) :We zullen even kijken als ik hem verslagen heb in een eerlijk eet-wedstrijd bij mijn thuishonk McDonald’s.Dit is niet een man uit de Laagste Klasse zoals die walgelijke Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij, het is de Wethouder van mijn‘ Expat en Yuppie-stad die dit zegt. Het basale wat een (corrupte) wethouder moet doen is zich aan de wet houden van onze eigenste Robin Hood Rutte en onze Top VVD Graaier- Nelly Kroes de CEO- Uber en onze geheime sponsor van een miljoen. Als hij op de  Noord Koreaanse AT5 komt vertellen dat het breken van  (een onrechtvaardige) wet wel goed is want er zijn te weinig huizen, dat is echt niet een goed signaal en laat hij een voorbeeld nemen aan onze mooie (gay)- man ‘Partijleider Boy Baudet en naakt in zwembaden gaan liggen of net als onze Geestelijke Leider Hiddema liederlijk dement worden”.

Categorieën:Amsterdam

Getagd als:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.