Media-Maffia

Twitter volgt Stimulieringsfonds voor de Journalistiek en zet Twitter ‘Volksnieuws uit Amsterdam-Noir’ op verzoek van D66 op Zwart.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR

Afgelopen week plaatsen wij dit artikel:”Rutte &Kaag zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Muni’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna.(Video) ” en direct daarop werd onze Twitter ‘Steve Brown &Volksnieuws-Amsterdam-Noir’ (We zijn nu te volgen op onze nieuwe twitter tot ze ons helemaal op zwart zetten: Steve Brown @De Stem van de Straat) met een gemiddeld bereik (gelezen)van 100.000 per week op verzoek van D66 DDR66 op zwart gezet.

RUSSIANS??? These two guys are working to influence our elections every day … while Robert Mueller looks at peoples 2006 tax returns. Jack Dorsey CEO of Twitter, and Mark Zuckerberg CEO of Facebook are doing far more harm than any Russian could do.

Corrupt en Lafe altijd liegende  Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek zet Twitter  ‘Steve Brown & Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ‘op zwart en schendt de mensenrechten op hun ‘Ons kent-ons corruptie’ in de Doofpot te houden(Video).

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.