Maffia-media

‘War Mongul-Monster-McCain‘ overleden en de MSM &NOS verklaart hem Heilig.

( door Ian56  en Catlin Johnstone en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOR-John McCain’s Legacy of Bloodlust & Warmongering(Video).
De afgelopen jaren hebben wij menigmaal bericht over de ‘Mega-misdaden’ van het ‘War Mongul-Monster-McCain‘. Deze onvervalste ‘Deep-State-CIA-Duivel ‘heeft zich zo vaak o.a. laten omkopen door “The Shadow World” van de ‘Elite-Killers-Wapenhandel dat toen een journalist hem vroeg hoeveel villa’s hij bezat het Monster daar uit het blote ‘Psycho-hoofd’ geen antwoord op kon geven.

War Mongul-Monster Macian’ overleden en de hysterische altijd liegende MSM van het corrupte corporate crime met uiteraard weer hun laffe en corrupte ‘Dutch-Oulet’ de ‘Staat-NOS‘ voorop verklaart hem heilig.

Ian56:”  DEFINITELY believe that John McCain was one of the most Evil People & Worst Mass Murderers to be born in the last 100 years. And there’s some stiff competition right there – like Pol Pot, Hillary Clinton, Dick Cheney, Barack Obama & Tony Blair”.

Catlin Johnstone :Do NOT Let Them Make A Saint Of This Asshole “Kill their propaganda narratives with mockery and irreverence and help usher in a new world where it is no longer considered okay to be a psychopathic neocon.”

Opmerking:De miljoenen euro kostende Friese ‘Horror-Pedo-Villa’ van ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’(video) staat nog steeds te koopt. Zou de ‘VVD Ome Edje’ daar in de ‘Horror-Pedo-sex-kelder’ ook de ‘Oerdomme-Linda de Mol’ toen zij nog een tienermeisjes was van achter hebben genomen(Video)? Voor het antwoord en nog veel meer  schokkende en hilarische ‘Overpeinzingen’ met Rodin de Denker en Underground Presentator Steve Brown moet u a.s. maandag  om 23.00 kijken naar “Zomerse overpeinzingen/SaltoTV”.

10 antwoorden »

 1. Die corrupte McCain zou oorlogsveteraan en slachtoffer zijn geweest in Vietnam ?

  Alle slachtoffers uit de Vietnamoorlog verafschuwen oorlog en wapenindustrie.

  Die McCain geloof ik dus van geen meter met zijn nep- en fop-oorlogservaringen.

  Goodnight Saigon

  Like

 2. nou mc Cain een behouden vaart dan maar, als neocon genoten van de vetnam war net als prins Bernard genoten heeft van WO2 en deze schiet me nog even te binnen……

  De mc Cain destroyer gedestroyed

  China heeft de mc Cain destroyer via spoofing uit de vaart gebeukt met een wel gemikt tikkie. De russen geef je de schuld en dan als amerikaan een potje lopen janken dat het bij Singapore zo druk varen is. Weet je waar het druk varen is? in een sluis! stom volk die amerikanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.